Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vacancies

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 18-03-2013, 04:36 PM
akhmal_imran akhmal_imran is offline
Active Member

akhmal_imran's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,532
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Arrow Jawatan Kosong (RM3200) Guru Tuisyen dirumah pelajar @ Secara Online

1HomeTuisyen adalah sebuah institusi profesional pendidikan yang menawarkan standard tertinggi akademik dalam perkhidmatan Home Tuition. Kami menyediakan program pembelajaran yang sistematik dan lengkap dalam pelbagai mata pelajaran Tingkatan 1 sehingga Tingkatan 6 di seluruh Malaysia.


1HomeTuisyen menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time sebagai Guru Tuisyen Sambilan untuk mengajar di rumah pelajar ATAU SECARA ONLINE (whatsapp / email / fb ) pada hari biasa sebelah malam atau pada hujung minggu yang merangkumi subjek-subjek UPSR / PT3 / SPM / STPM / Kelas English Dewasa di kawasan sekitar...

...Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.

Tawaran ini terbuka sepanjang Tahun dan juga terbuka kepada yang tiada pengalaman seperti pelajar IPTA & IPTS yang sedang dalam cuti semester.



Cara memohon:

- Step 1: Isi borang permohonan di - http://1hometuisyen.blogspot.com/p/k...-di-rumah.html
- Step 2:
Reply ke dalam thread forum ini dengan maklumat dibawah.

================================================== ===================

Kawasan Mengajar Tuisyen: (senaraikan semua taman/kg/jln/daerah yang berdekatan anda, cth Kg Baru, Taman Midah, Melawati, Jln Raja Abdullah, Sentul,...)


Isikan subjek yang boleh anda ajar bersama kadar upah yang anda inginkan:-

Cth UPSR : Bahasa Cina - RM30 sejam
Cth2 PMR : Sejarah - RM40 sejam
Cth3 SPM : Pendidikan Islam - RM50 sejam
Cth4 Kursus Fotografi - RM750 / 3 hari)



Hari boleh mengajar Kelas Tuition: (cth Isnin-Khamis; Sabtu-Ahad)
Waktu boleh mengajar Kelas Tuition: (cth 7mlm - 9 mlm; 8.00 pagi - 10.00 pagi)
Status: (TETAP atau SEMENTARA, jika sementara nyatakan sehingga bila? cth sehingga konvokesyen 1hb Disember 2015)

Nama Panggilan: (cth. Cikgu Helmi)
Negeri: (Negeri yang anda tinggal sekarang! - bukan tempat lahir !)


================================================== =====================






.
__________________
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

Last edited by akhmal_imran; 05-09-2016 at 04:18 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-03-2013, 04:36 PM
akhmal_imran akhmal_imran is offline
Active Member

akhmal_imran's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,532
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Talking

1HomeTuisyen is a home tuition central unit network agency in Malaysia which provides 1 to 1 private home tuition matching service to parents/students and tutors, which covers all academic subjects, including UPSR, PMR, SPM, STPM, A Level, etc to meet your tuition needs.


1HomeTuisyen offers Part Time Vacancies as Home Tutor for UPSR - STPM students (at their place) on weekday evenings or on weekends. This offer stand open all year round and to those without experience specially for college students in their semester break.

To apply follow these steps:

- Step 1: Fill in the application form at " http://1hometuisyen.blogspot.com/p/k...-di-rumah.html "
- Step 2: Reply to this forum thread with the information below.

================================================== ===================

Tuition area covered: (list out all taman/kg/jln/daerah near to you, e.g Kg Baru, Taman Midah, Melawati, Jln Raja Abdullah, Sentul,...)


List out the subjects you'll be able to teach with the pay per hour:-

Cth UPSR : Bahasa Cina - RM30/hour
Cth2 PMR : Sejarah - RM40/hour
Cth3 SPM : Pendidikan Islam - RM50/hour



Tutoring day: (e.g Monday-Thursday; Saturday-Sunday)
Tuition schedule: (e.g 7pm - 9 pm; 8.00 am - 10.00 am)
Status: (PERMANENT/TEMPORARY, if temporary state until when ? example until convo 1st December 2015)



Nick Name: (e.g Teacher Keong)
State: (State you live now ! - not where you were born !)

================================================== =====================




.
__________________
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

Last edited by akhmal_imran; 23-11-2015 at 02:57 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 18-03-2013, 04:37 PM
akhmal_imran akhmal_imran is offline
Active Member

akhmal_imran's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,532
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Arrow Job Tuisyen Listing

Mulai 1 Mei 2013, Job Tuisyen tidak akan dihantar kepada Tutor secara individu sebaliknya SENARAI Job Tuisyen akan di 'POST' ke Forum-Forum yang tersenarai :

1. http://www.gempak.org/forum/showthread.php?t=107290
2. http://www.carigold.com/portal/forum...php?p=16550855
3. http://www.bicarajutawan.com/forum/t46676
4. http://www.plazacentre.net/cgi-php/f...3.msg4691.html
5. http://www.sabahforum.com/forum/post931664.html
6. http://www.kampungfm.com/post73998.html
7. http://english1.cari.com.my/forum.ph...a=#pid52461878
8. http://al-fikrah.net/index.php?optio...emid=205#36496
9. http://jururawat.net/forum/viewtopic...=14553&p=14822
10. http://forum.***********/index.php?a...#entry53946631


Tutor yang telah BERDAFTAR & memiliki MANUAL PANDUAN TUTOR, sila periksa 'POST' yang terakhir dalam thread forum tersebut untuk SENARAI Job Tuisyen yang terkini. Pilih Job Tuisyen yang 'matching' mengikut kawasan dan kategori. Ikut arahan yang diberi untuk 'RESERVE' Job Tuisyen tersebut selewat-lewatnya 1 hari selepas tarikh 'POSTING' SENARAI Job Tuisyen.




...mengenai jawatan kosong guru jawatan kosong guru swasta jawatan kosong guru tadika jawatan kosong guru tahfiz jawatan kosong guru agama jawatan kosong guru kafa jawatan kosong guru 2011 jawatan kosong terkini jawatan kosong kerajaan 2011 jawatan kosong kerajaan 2010 jawatan kosong mara kerja kosong guru tadika kerja kosong di kota bharu kerja kosong iklan jawatan kosong terkini kerja kosong terkini jawatan kosong guru tadika 2010 jawatan kosong guru sandaran jawatan kosong guru tadika 2011 jawatan kosong guru prasekolah kerja kosong kerajaan iklan kerja kosong borang jawatan kosong jawatan kosong cikgu tadika jawatan kosong guru tadika kemas cari kerja kosong jawatan kosong guru mara kerja kosong terengganu kerja kosong di terengganu jawatan kosong kementerian pendidikan kerja kosong spm jawatan kosong guru agama 2011 jawatan kosong guru tuisyen jawatan kosong guru taska pekerjaan kosong jawatan kosong guru sandaran 2011 jawatan kerja kosong kerja kerajaan 2011 kerja kosong guru kerja kosong swasta jawatan kosong guru kemas kekosongan jawatan 2011 jawatan kosong guru kafa 2011 kerja kosong terengganu 2011 kerja kosong di terengganu 2011 jawatan kosong pendidikan iklan kekosongan jawatan jawatan kosong guru mrsm jawatan kosong kerajan kerani kosong kekosongan kerja...mengenai jawatan kosong guru jawatan kosong guru swasta jawatan kosong guru tadika jawatan kosong guru tahfiz jawatan kosong guru agama jawatan kosong guru kafa jawatan kosong guru 2011 jawatan kosong terkini jawatan kosong kerajaan 2011 jawatan kosong kerajaan 2010 jawatan kosong mara kerja kosong guru tadika kerja kosong di kota bharu kerja kosong iklan jawatan kosong terkini kerja kosong terkini jawatan kosong guru tadika 2010 jawatan kosong guru sandaran jawatan kosong guru tadika 2011 jawatan kosong guru prasekolah kerja kosong kerajaan iklan kerja kosong borang jawatan kosong jawatan kosong cikgu tadika jawatan kosong guru tadika kemas cari kerja kosong jawatan kosong guru mara kerja kosong terengganu kerja kosong di terengganu jawatan kosong kementerian pendidikan kerja kosong spm jawatan kosong guru agama 2011 jawatan kosong guru tuisyen jawatan kosong guru taska pekerjaan kosong jawatan kosong guru sandaran 2011 jawatan kerja kosong kerja kerajaan 2011 kerja kosong guru kerja kosong swasta jawatan kosong guru kemas kekosongan jawatan 2011 jawatan kosong guru kafa 2011 kerja kosong terengganu 2011 kerja kosong di terengganu 2011 jawatan kosong pendidikan iklan kekosongan jawatan jawatan kosong guru mrsm jawatan kosong kerajan kerani kosong kekosongan kerja...mengenai jawatan kosong guru jawatan kosong guru swasta jawatan kosong guru tadika jawatan kosong guru tahfiz jawatan kosong guru agama jawatan kosong guru kafa jawatan kosong guru 2011 jawatan kosong terkini jawatan kosong kerajaan 2011 jawatan kosong kerajaan 2010 jawatan kosong mara kerja kosong guru tadika kerja kosong di kota bharu kerja kosong iklan jawatan kosong terkini kerja kosong terkini jawatan kosong guru tadika 2010 jawatan kosong guru sandaran jawatan kosong guru tadika 2011 jawatan kosong guru prasekolah kerja kosong kerajaan iklan kerja kosong borang jawatan kosong jawatan kosong cikgu tadika jawatan kosong guru tadika kemas cari kerja kosong jawatan kosong guru mara kerja kosong terengganu kerja kosong di terengganu jawatan kosong kementerian pendidikan kerja kosong spm jawatan kosong guru agama 2011 jawatan kosong guru tuisyen jawatan kosong guru taska pekerjaan kosong jawatan kosong guru sandaran 2011 jawatan kerja kosong kerja kerajaan 2011 kerja kosong guru kerja kosong swasta jawatan kosong guru kemas kekosongan jawatan 2011 jawatan kosong guru kafa 2011 kerja kosong terengganu 2011 kerja kosong di terengganu 2011 jawatan kosong pendidikan iklan kekosongan jawatan jawatan kosong guru mrsm jawatan kosong kerajan kerani kosong kekosongan kerja
__________________
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

Last edited by akhmal_imran; 30-07-2013 at 05:07 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 18-03-2013, 04:42 PM
ed_zero ed_zero is offline
Active Plus

ed_zero's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Sep 2009
Posts: 4,700
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

shah alam ada ke? part time tu mcm mana? tiap2 ari ke weekend je?
__________________
ILMU YANG SAYA ADA INI IBARAT SETITIK AIR SEBESAR LAUTAN
Reply With Quote
  #5  
Old 18-03-2013, 06:03 PM
graynicolls graynicolls is offline
Active Plus

graynicolls's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,736
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 4
Active Level
Default

hui private adult.
dapat ajar awek best ni
__________________
Quote:
Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,
“Islam datang dalam keadaan asing. Dan ia akan kembali menjadi asing sebagaimana kedatangannya.
Maka beruntunglah orang-orang yang asing itu.”

(HR. Muslim [145] dalam Kitab al-Iman.Syarh Muslim, 1/234).
Reply With Quote
  #6  
Old 16-04-2013, 09:58 PM
akhmal_imran akhmal_imran is offline
Active Member

akhmal_imran's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,532
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

part time malam hari biasa, atau weekend.
__________________
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Reply With Quote
  #7  
Old 19-04-2013, 03:47 PM
harundin2 harundin2 is offline
Regular

harundin2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 869
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

area daerah alor gajah boleh diterima?
__________________
PEMERHATI BEBAS
Reply With Quote
  #8  
Old 19-04-2013, 04:51 PM
LZR LZR is offline
Regular

LZR's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 614
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sy berminat, tp area selangor and kl xde ke?
Reply With Quote
  #9  
Old 19-04-2013, 04:59 PM
Green_appLe Green_appLe is offline
Regular

Green_appLe's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 243
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

berminat jugak ni... kalo ade area cheras, bandar tun hussein onn dan kwsan yg berhampiran, sila lah rojer2 sy ek..
__________________
SaLam Riang Ria
Reply With Quote
  #10  
Old 19-04-2013, 05:07 PM
KolarBulat KolarBulat is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 316
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

berminat tt..boleh roger2 area KL,sel..
__________________
MAKAN
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.