Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Health, Fitness

Health, Fitness Discuss, debate or share all info about health. Share knowledge of fitness and tips.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-11-2012, 05:50 PM
Mizz Adilla Mizz Adilla is offline
Active Plus

Mizz Adilla's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2011
Location: In YoUr DreAm...
Posts: 4,372
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default WTA= masalah keguguran rambut

Assalamualaikum,

Aku nak tanya lah kepada semua CGrians, apa petua untuk mengurangkan masalah keguguran rambut dan kelemumur..
shampoo ape yang okay untuk kulit kepala??

aku pakai pantene sebelum ni,masalah kelemumur kurang tapi rambut gugur tetap sama..
then aku tukar ke clear.
rambut okay lembut,x da kusut tapi gugur banyak sangat.
dan makin menjadi-jadi pula sekarang ni.
potong pendek rambut tetap x hilang masalah ni sejak bertahun dah..

Apa shampoo yg okay atau kot2 ada petua ke untuk masalah ni?
tolong share..
Thanks..

Assalamualaikum.
__________________
KAU LAH CINTA HATI IBU SELAMA NYA, DANIAL ASYRAFF
Reply With Quote
Thanks untungsakan thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-11-2012, 06:17 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,973
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

x reti pulok...
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2012, 11:27 AM
jimbajimbi jimbajimbi is offline
Active Member

jimbajimbi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: so kiss me n smile for me...
Posts: 1,810
Thanks (Received): 141
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mizz Adilla View Post
Assalamualaikum,

Aku nak tanya lah kepada semua CGrians, apa petua untuk mengurangkan masalah keguguran rambut dan kelemumur..
shampoo ape yang okay untuk kulit kepala??

aku pakai pantene sebelum ni,masalah kelemumur kurang tapi rambut gugur tetap sama..
then aku tukar ke clear.
rambut okay lembut,x da kusut tapi gugur banyak sangat.
dan makin menjadi-jadi pula sekarang ni.
potong pendek rambut tetap x hilang masalah ni sejak bertahun dah..

Apa shampoo yg okay atau kot2 ada petua ke untuk masalah ni?
tolong share..
Thanks..

Assalamualaikum.
salam,

Product Himalaya...rasa macam ok...
__________________
~Live without pretending,Love without depending, Listen without defending, Speak without offending~
I Will Always Luv U.
Muslimah Boutique
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2012, 11:36 AM
Mizz Adilla Mizz Adilla is offline
Active Plus

Mizz Adilla's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2011
Location: In YoUr DreAm...
Posts: 4,372
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jimbajimbi View Post
salam,

Product Himalaya...rasa macam ok...
Wsalam..
Himalaya ek?
watson ade jual x
__________________
KAU LAH CINTA HATI IBU SELAMA NYA, DANIAL ASYRAFF
Reply With Quote
  #5  
Old 11-11-2012, 11:37 AM
jimbajimbi jimbajimbi is offline
Active Member

jimbajimbi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: so kiss me n smile for me...
Posts: 1,810
Thanks (Received): 141
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mizz Adilla View Post
Wsalam..
Himalaya ek?
watson ade jual x

ade kot...
__________________
~Live without pretending,Love without depending, Listen without defending, Speak without offending~
I Will Always Luv U.
Muslimah Boutique
Reply With Quote
  #6  
Old 11-11-2012, 12:03 PM
Mizz Adilla Mizz Adilla is offline
Active Plus

Mizz Adilla's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2011
Location: In YoUr DreAm...
Posts: 4,372
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jimbajimbi View Post
ade kot...
Thanks kak..esok try tengok lah..
__________________
KAU LAH CINTA HATI IBU SELAMA NYA, DANIAL ASYRAFF
Reply With Quote
  #7  
Old 11-11-2012, 12:49 PM
panglima_ayam panglima_ayam is offline
Active Plus

panglima_ayam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,104
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

makan propecia ,aku tgh makan skrg ni 4 bulan dah
Reply With Quote
  #8  
Old 11-11-2012, 04:15 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by panglima_ayam View Post
makan propecia ,aku tgh makan skrg ni 4 bulan dah
propecia dgn minoxidil utk lelaki jekan?

so far ko makan propecia,,rambut tumbuh tak??
Reply With Quote
  #9  
Old 11-11-2012, 04:17 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mizz Adilla View Post
Assalamualaikum,

Aku nak tanya lah kepada semua CGrians, apa petua untuk mengurangkan masalah keguguran rambut dan kelemumur..
shampoo ape yang okay untuk kulit kepala??

aku pakai pantene sebelum ni,masalah kelemumur kurang tapi rambut gugur tetap sama..
then aku tukar ke clear.
rambut okay lembut,x da kusut tapi gugur banyak sangat.
dan makin menjadi-jadi pula sekarang ni.
potong pendek rambut tetap x hilang masalah ni sejak bertahun dah..

Apa shampoo yg okay atau kot2 ada petua ke untuk masalah ni?
tolong share..
Thanks..

Assalamualaikum.

cara aku kurangkan syampoo rambut...

gunakan santan perap,pastu letak lemon sikit gosok2...pastu baru syampoo (guna amount sikit je)

kemudian sapu dgn minyak urang aring beli kat kedai jamu

so far rambut takde kelumumur dah,gugur pun kurang..cuma kesan botak masa tak kawal dulu masih maintain
Reply With Quote
  #10  
Old 11-11-2012, 04:43 PM
Mizz Adilla Mizz Adilla is offline
Active Plus

Mizz Adilla's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2011
Location: In YoUr DreAm...
Posts: 4,372
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
cara aku kurangkan syampoo rambut...

gunakan santan perap,pastu letak lemon sikit gosok2...pastu baru syampoo (guna amount sikit je)

kemudian sapu dgn minyak urang aring beli kat kedai jamu

so far rambut takde kelumumur dah,gugur pun kurang..cuma kesan botak masa tak kawal dulu masih maintain
Oh tpi klu pkai ni bagi kesan melebatkan rambut ke?
kalu boleh x nak melebatkan rambut sebab x minat tebal sngat..

Tapi thanks coz sudi bagi petua.
insyaALLAH memang nak try.
Terima kasih...
__________________
KAU LAH CINTA HATI IBU SELAMA NYA, DANIAL ASYRAFF
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump