Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-01-2008, 12:16 AM
thereds thereds is offline
Super Active

thereds's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2006
Location: Anfield
Posts: 5,361
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Penulis buku klik untuk kaya dipenjara..?

tgh surf...tiba2 tersesat kat blog penulis buku klik utk kaya & blog,blogger & blogging ni...rosli jamal....
buku klik utk kaya tu adalah sumber mula2 aku belaja pasal macamana nak buat duit thru internet selain buku irfan khairi..

nampak macam kisah sedih je blognya ni...dah lama x dengar berita pasal dia ni....mane tau ade sesapa kat sini yg tau kisah en.rosli ni...
http://kongsikong.blogspot.com
__________________

You'll Never
Walk Alone``
``
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-01-2008, 12:39 AM
phoenix_r7 phoenix_r7 is offline
Regular

phoenix_r7's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 752
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kesiannye..
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2008, 01:51 AM
mydin76 mydin76 is offline
Junior

mydin76's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 78
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kesiannye....
__________________
[email protected]
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2008, 02:36 AM
wak wak is offline
Legendary Member

wak's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Nov 2007
Location: guadalupe,Jupiter
Posts: 11,359
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kesian gak.bulan posa duk dlm sel.
Oleh insan yg paling disayangi....lagi syahdu
Reply With Quote
  #5  
Old 16-01-2008, 05:25 PM
tonto8848 tonto8848 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Cool Itulah kehidupan

Korang pernah jumpa en.rosli tu tak? Aku pernah attend course die. Memang bagus. Aku attend course irfan bayar lebih RM700 semata-mata nak belajar macam mana nak integrate PayPal dalam website tapi bila attend course en. Rosli tak sampai seminit clear! Dia ajar guna perisian percuma bluevoda.com yang boleh didownload dari internet PERCUMA.
Dengar cita dia masih tulis buku. Buku kedua die Blog Blogger Blogging ada kat kedai. Aku dah baca. Bagus jugak. Tengok blog dia kongsikong.blogspot.com, dia kata nak tulis buku lagi pasal kisah dalam sel. Menarik tu! Anyway aku akan contact die nak dengar apa sebenarnya kisah pasal dalam sel tu lebih dekat. Korang tunggu yek!
Reply With Quote
  #6  
Old 11-02-2008, 06:09 PM
tonto8848 tonto8848 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Talking Strategi Marketing rupanye!!

Cuti tahun baru Cina baru ni aku tersua dengan En. Rosli Jamal di Komplek PKNS Shah Alam. Dia ngan isteri dan sorang anak die. Sempat aku tanya pasal isu penjara ni.

Dia ketawa aje. Dia kata dia jealous dengan penulis-penulis lain di Al-Ameen yang sibuk tulis novel dan novel grafik. Jadi terkesanlah jugak die pun nak tulis sebuah novel. Jalan ceritanya dah ada. Sekarang ni 60% siap dalam pembikinan.

Ceritanya menarik jugak pasal seorang suami yang sanggup berkorban demi kejayaan seorang isteri namun apabila si isteri telah berjaya lalu si suami tadi ditinggalkan dengan cara yang amat trajis!!

Aku melongo bila En. Rosli dengan bersemangat menceritakan kisah novel yang sedang ditulisnya. Memang menarik. Macam real je!

Kisah dalam blog tu saja nak test market aje katenye. Tak sangka pulak cerita tu dah kecoh satu Malaya. Tapi dia tak kisah sebab memang itupun tujuannya. Katanya.

Aku mesti beli novel pertama En. Rosli nanti.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-02-2008, 06:11 PM
tonto8848 tonto8848 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by thereds View Post
tgh surf...tiba2 tersesat kat blog penulis buku klik utk kaya & blog,blogger & blogging ni...rosli jamal....
buku klik utk kaya tu adalah sumber mula2 aku belaja pasal macamana nak buat duit thru internet selain buku irfan khairi..

nampak macam kisah sedih je blognya ni...dah lama x dengar berita pasal dia ni....mane tau ade sesapa kat sini yg tau kisah en.rosli ni...
http://kongsikong.blogspot.com
Marketing Strategi rupanya!!!
Reply With Quote
  #8  
Old 09-01-2009, 07:28 PM
thereds thereds is offline
Super Active

thereds's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2006
Location: Anfield
Posts: 5,361
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tonto8848 View Post
Marketing Strategi rupanya!!!
ye ke..
cis tertipu aku rupanya..
abis tu novel tu dah kuar ke blom?..
__________________

You'll Never
Walk Alone``
``
Reply With Quote
  #9  
Old 10-01-2009, 03:43 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,656
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Sapa mamat nie..first time dengaq lak cerita nie...
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #10  
Old 10-01-2009, 03:51 AM
GT GT is offline
CG Top Poster Club

GT's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2008
Location: www.carigold.com
Posts: 38,559
Thanks (Received): 244
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

baru B'day thread nie.....
__________________
VAMOS RAFA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump