Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-08-2011, 01:47 AM
AjuL AjuL is offline
Super Active

AjuL's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Jul 2009
Location: uNkn0wn
Posts: 9,046
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Kenangan masa bulan ramadhan :D

Assalamualaikum,jom kongsi cerita pasal bulan ramadhan..cite ni aku dah pernah cite masa reply thread iorang..tapi aku stll nak berkongsi dengar cite kawan2 cg gak..meh aku start dulu ,so korang janganlah ikut style time aku nakal2 dulu..jadikan pedoman
Quote:
aku cite kelakar ...member rumah liat sangat nak bangun sahur..kejut simbah guna air pon xjalan ..last2 datang gile member aku buat kerja gile...keliling dia ramai2 ajak member2 dorm lain ..baca yasin ...sorang datang dekat bisik kat telinga dia ..tanya marobuka? pastu tanya lagi.. Wa maa diinuka? masa perkataan ke-3
Wa maa hadzaar rujululladzii bu’itsa fiikum? terus tersedar..member aku yang kena pedajal ni terpinga2 ..siap menangis..dia tanya "aku kat mana?!!,aku dah mati ke?!!" ,dia ingat dia dah jadi roh agaknya ,kitorang steady baca yasin sampai akhir...menangis teresak2 kawan aku tu...ingatnkan bantai sampai baca doa yasin sekali..tapi kantoi sebab ada yang dah tergelak dulu..besok pagi dia paling awal bangun ..siap masak makanan sahur dan kejut kawan2 lagi ,tapi mmg terkenang2 aku sampai sekarnag
kalau korang ada kenangan kelakar ke/sedih ke/seram ke..meh kongsi kat sini
__________________
hidup Penuh Pementasan Dan Drama
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-08-2011, 01:49 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,071
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default


aku layan menatang ni jer bro..
Reply With Quote
  #3  
Old 16-08-2011, 01:49 AM
Photofast Photofast is offline
Active Plus

Photofast's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jul 2010
Posts: 4,644
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 5
Active Level
Default

kenangan sedih

tahun lepas puasa masuk spital




itu jelah kenangan bulan ramadhan saya,lain2 biasa saje
Reply With Quote
  #4  
Old 16-08-2011, 01:50 AM
Photofast Photofast is offline
Active Plus

Photofast's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jul 2010
Posts: 4,644
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post

aku layan menatang ni jer bro..
polis kata jangan
Reply With Quote
  #5  
Old 16-08-2011, 01:51 AM
AjuL AjuL is offline
Super Active

AjuL's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Jul 2009
Location: uNkn0wn
Posts: 9,046
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post

aku layan menatang ni jer bro..
haha..terbaik..meriam besi..,dulu main gak...dalam hutan pon sampai kena perhambat,,sebab bunyi kuat sangat..
__________________
hidup Penuh Pementasan Dan Drama
Reply With Quote
  #6  
Old 16-08-2011, 01:53 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,071
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Photofast View Post
polis kata jangan
Reply With Quote
  #7  
Old 16-08-2011, 01:53 AM
Raykie Raykie is offline
Super Active

Raykie's Avatar
 
Trader Rating: (47)
Join Date: Sep 2010
Location: ★ Syukur Alhamdulillah ★
Posts: 6,888
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post

aku layan menatang ni jer bro..
kuat ke? datang kuala kangsar. meriam segala bapak meriam diorang main.

http://www.youtube.com/watch?v=C41xdwR4myI
__________________
OUR EYES ARE PLACED IN FRONT
BECAUSE ITS MORE IMPORTANT
TO LOOK AHEAD THAN LOOK BACK
Reply With Quote
  #8  
Old 16-08-2011, 01:54 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,071
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AjuL View Post
haha..terbaik..meriam besi..,dulu main gak...dalam hutan pon sampai kena perhambat,,sebab bunyi kuat sangat..
modal rm22 jer bos...tambah karbait rm5.50...settel..
Reply With Quote
  #9  
Old 16-08-2011, 01:56 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,071
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Raykie View Post
kuat ke? datang kuala kangsar. meriam segala bapak meriam diorang main.

http://www.youtube.com/watch?v=C41xdwR4myI
yg aku punyer khas utk newbie jer bro..
Reply With Quote
  #10  
Old 16-08-2011, 01:58 AM
azaza88 azaza88 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2011
Location: Singapore Polytechnic
Posts: 1,802
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

masa skolah menengah dulu,aku dok hostel.Tp sbbkan skolah aku ni private,international,so kawan2 mmg mcm2 bangsa/agama la.so bila bulan puasa,anak2 org loaded yg xsedar diri ni ada yg xpuasa.first day puasa 2007 tu kitorang main ragbi,tap je la bukan rempuh2.penat gak la sbb berlari.balik2 hostel mandi,terus g makan.aku dgn relaksnye terus mkn tanpa tunggu azan.sbb terlupa hari tu puasa.mane taknye yg non muslim semua tgh mkn.mmg semua la stare aku lain mcm sebab aku pakai bj melayu,kain pelikat,dan songkok.tp kol 7 dah makan.

smpai skrang aku ingat lg benda tu
__________________
[CENTER][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=277953"]Huawei S7-104 harga modal untuk diclearkan A.S.A.P[/URL][/CENTER]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump