Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-03-2011, 10:20 AM
rocketeer999 rocketeer999 is offline
Active Plus

rocketeer999's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: www.mydynamicdesign.com
Posts: 4,482
Thanks (Received): 146
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default Pasni KOmpem tak ilang Kunci lagi!!

Penah x korang ilang kunci? Rase2 nak je kalo bleh panggil je kunci tu, "oi kunci, kt mane kau haaaaa...?"

skng ni korang dah xyah risau lg..mempekenalkan

Whistle Recognition Key Finder!!






ni video aku sendiri amik:




http://vimeo.com/21306583
http://vimeo.com/21306140

harga: rm10
cod: shah alam
kalo post: +rm5 (Peninsular Msia)or +rm8 (Sabah & S'wak)







FREQUENTLY ASKED QUESTION (FAQ):

Quote:
Originally Posted by aznor59 View Post
kena bersiul ker...
Quote:
Originally Posted by shukcaya View Post
kalo xreti siul cmne?
Quote:
Originally Posted by MHN View Post
menarik .... tapi siul tu.... yang menggalakkan kepada perkara yang tak baik pulak.... "barang siapa bersiul saudara syaitan".... fikir la
Quote:
Originally Posted by akecema View Post
bos beli byk2 bleh dapat murah??
pm aku harga
aku nak start bukak kedai hehe
Quote:
Originally Posted by syukranjz View Post
brape jauh keychain ni boleh detect bunyi siul tu?klu hilang puas gk nk siul 1 rumah...


salam, ni jawapan utk soklan tu


Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post
Xde mslh. Islam itu mudah & indah. Leh ganti kan siul tu bunyik burung. Key chain ni react kt bunyik siul & seakan. So, xde mslh

Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post
Ok kengkawan sume,

1. Klo x reti siul... just donlod je kt tenet. Xpon bg je den email add... nnt den emailkan. Den pon pakai donlod... masuk dlm hp je

2. Reseller are welcome. Tp moq 50pcs. Pls pm. Cod shah alam. Giant sek 13

3. Bateri die pakai lithium je.... leh beli kt kedai jam
Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post
atas permintaan ramai,

kt sini aku share kan siap2 link utk siul yg aku pakai tu, korg donlod & save dlm henpon okeh?


click here >>> http://www.mediafire.com/?mv2n5s3e6c2t1sk
Quote:
Originally Posted by SF:Syukri View Post
apa payah cari jer mp3 bunyi burung simpan klw nak cari open jer mp3 w

Quote:
Originally Posted by gUeSs View Post
set je bunyi wishtle kat tepon as ring tone
nk cr kunci kang, pasang je la kot..

Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post
kalo kate 1 km tu mmg menipu lah kann...hehe,

dlm radius yg siulan kamu leh didengari, 1m~2m

melainkan kamu save siulan kamu dlm pc pastu pasang speaker 2200 W. volume penuh. rsenye mmg satu rumah radius nye



testimoni:



Quote:
Originally Posted by aman_pd View Post
lenguh gak mulut nak bersiul je.

functional cx kira ok la

jangan pasni bila kunci betul2 ilang...dia buat derk je

Quote:
Originally Posted by car_they View Post
hrmmm... dah pakai dah ni... memang kompen tak hilang... tapi camner nak bagi tak sensitif sikit..hihihi

Quote:
Originally Posted by girlsilver View Post
ade ker gadistimah...gadisperak la weiii hahahaaa

nasib la beli 2...1 kasi anak aku
1 simpan utk kunci...td mak aku tgk tv pastu kuar plak
org tgh bersiul...terus berbunyi alarm aku

tp kn anak aku jerit kuat pon dia terbunyi gk...may b smbil
menangis terjerit dia nyaring2 cm siul kot
mmg sensitif gk benda ni,asal bunyi ala2 siul pon bunyik xleh letak dkt tv cmni...

mmg bagus la...sng nk cr kunci td anak aku baling

den beli yer TQ

Quote:
Originally Posted by ruzana View Post
yeah da dapat~!!
pantas dan efisyen..
tros test kat ofis,,
staf2 sume teruje,,
^_^

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
barang dah samapi tghari tadi, benda ni memang hypersensitive, kekadang bunyi engsel pintu masa buka pintu pun dia alarm juga, kekadang aku berdehem pun dia bunyi dan masa bawa kete kat bumper bergegar pun dia bunyi...hehehe... tapi memang baik punya gadget, 1 plus rating for TT

http://www.youtube.com/watch?v=8s5ZXw4bVog


Quote:
Originally Posted by zamreda View Post
http://www.youtube.com/watch?v=6krFuc2wovU


takleh nyanyi skit berbunyi bunyi..

Last edited by rocketeer999; 30-05-2011 at 02:03 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-03-2011, 10:21 AM
rocketeer999 rocketeer999 is offline
Active Plus

rocketeer999's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: www.mydynamicdesign.com
Posts: 4,482
Thanks (Received): 146
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

list of customers

Quote:
1) cl's by post en 493789187 my - 1pc
2) car-they by post en 493785485 my
3) car-they by post en 493785485 my
4) aman.pd by cod 1pc
5) bahas18 by post lg12 623 479 6my - 2pcs
6) girlsilver by cod - 2pcs
7) overclock - 2pcs en 492257947 my
8) ddos - 2 pcs en 492258474 my
9) ruzana 1pc (cod)
10) ruthlessfairy - 1pc (cod)
11) seronok - 15pcs by post en 495992905 my
12) sirnewbies 2pcs by post en 495992843 my
13) rebellion 1pc by post en 495992888 my
14) peja510 - 1pc by post en 495992865 my
15) janggutperang - 1 pc by post en 495992826 my
16) bangsi - 1pc by post en 495995990 my
17) tebbaloi - 1pc by post en 495993565 my
18) chocosedap - 4pcs by post en 495993588 my
19) cikgusimple - 2pcs by post en 49599268 my
20) vespa biruputih - 2pcs by post em 005877231 my
21) zul34 - 5pcs by post em 005602268 my
22) hanif proton - 10pcs by COD at Giant Sek 13, Shah Alam
23) zamreda - 1pc by post EM 004332913 MY
24) wenn - 2pcs by post LE11 200 290 8MY
25) aisyazrin - 2pcs by post LE 115811970 MY
26) oyster - 2pcs by post LE 115811612 MY




stocks are now available!!!!

Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post


salam kwn2 sumerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


update hari ni, barang sudah sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiii


sape cpt die dpt dlu, of course aku utamakan yg dah byr dlu !!!!
Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post
salam kwn2,

suka utk sy maklumkn sesape yg berminat membeli dgn sy melalui cash on delivery haruslah:

1) cod hanyalah di shah alam, giant sek 13 sahaja
- ini kerana sy byk mendapat call & sms mintak cod kt kg melayu subang le, kl le... Tak berbaloi dgn kos sy kesana dgn kos shipping yg sy tawarkn (rm5/each utk semenanjung)

- sekiranya anda rase xberbaloi plak utk anda travel, just add rm5 utk delivery via postlaju. So far, mmg dijamin sampai esok.

2) sekiranya anda berniat utk ber cod dikawasan yg lain drp yg dinyatakan, sila pilih tmpt yg kita sama2 tahu & visible (tak terlalu terpencil & gelap) ini semua adalah kerana faktor keselamatan



selain drp syarat2 ni syarat yg paling penting adalah serius buyer...tu je.


Harap maaf & harap maklum....

Last edited by rocketeer999; 19-05-2011 at 09:40 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 22-03-2011, 10:21 AM
ejalmlk ejalmlk is offline
Legendary Member

ejalmlk's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Aug 2008
Posts: 10,430
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam mana fungsi dia cecerita skit
__________________


Agent AMWAY yang SAH ( 0166463158 ) sila sms/call terus untuk dapatkan barangan AMWAY
Reply With Quote
  #4  
Old 22-03-2011, 10:22 AM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,388
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Active Level
Default

ce ce ceritalah function mende nie..
Reply With Quote
  #5  
Old 22-03-2011, 10:24 AM
ruzana ruzana is offline
Active Member

ruzana's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,303
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

story mory sikit
Reply With Quote
  #6  
Old 22-03-2011, 10:26 AM
elan elan is offline
Active Plus

elan's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: Bulan
Posts: 4,796
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ejalmlk View Post
macam mana fungsi dia cecerita skit
kalau kunci hilang, panggil je....' oiii kunci, mana hang nyorok??'''... nanti kunci tu jawab le.... ' aku kat sini'..


TT, bagi le tau mcm mana benda ni fungsi... tengok mcm keychain biasa je...
Reply With Quote
  #7  
Old 22-03-2011, 10:26 AM
FXminded FXminded is offline
Super Active

FXminded's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,189
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rocketeer999 View Post
Penah x korang ilang kunci? Rase2 nak je kalo bleh panggil je kunci tu, "oi kunci, kt mane kau haaaaa...?"
aku kalu ilang kunci rasa nak "missed call" je
__________________
TREND IS PRANK
Reply With Quote
  #8  
Old 22-03-2011, 10:28 AM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,637
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rasa keychain ni ada no phone kot utk dihubungi, kita call, keychain ni berbunyi, hehe btul x tt? agak2 je
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / Spanish Gold Fly / Titan Gel |
| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / klik Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #9  
Old 22-03-2011, 10:30 AM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,637
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rasanya keycain ni terlalu besar, rasanya xlama lg, alat ni semakin lama semakin kecil
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / Spanish Gold Fly / Titan Gel |
| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / klik Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #10  
Old 22-03-2011, 10:41 AM
rocketeer999 rocketeer999 is offline
Active Plus

rocketeer999's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: www.mydynamicdesign.com
Posts: 4,482
Thanks (Received): 146
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ejalmlk View Post
macam mana fungsi dia cecerita skit
Quote:
Originally Posted by ruzana View Post
story mory sikit
Quote:
Originally Posted by zamreda View Post
ce ce ceritalah function mende nie..
klik je kt vimeo ni..

korg siul je. kang die bunyik le..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump