Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-03-2010, 12:52 PM
TrafficRobbers TrafficRobbers is offline
Active Member

TrafficRobbers's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,668
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default 2 Kes Penipuan Awal Org Malaysia (Kad Kredit & Bank Fraud)

salam semua

siapa tahu detail ttg 2 kes di bawah:

1. tak silap tahun 1980an dulu,org bank malaysia yg curi 10 sen or 5 sen dari ribuan org malaysia (kes pertama)

2. 5 student di England yg buat penipuan dgn kredit kad di England, tahun 1997 dulu

nak tahu cerita details, dan 2 kes macam ni ada terjadi ke lagi?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-03-2010, 12:53 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,661
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

aku rse aku igt..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2010, 12:54 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,661
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

yg no 1 tu nme beliau Aman Shah..jap aku cri blk keratan akhbar beliau..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #4  
Old 12-03-2010, 04:33 PM
TrafficRobbers TrafficRobbers is offline
Active Member

TrafficRobbers's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,668
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by acan View Post
yg no 1 tu nme beliau Aman Shah..jap aku cri blk keratan akhbar beliau..
dlm jel ke skrg dia tu?

yg budak 5 org student UK tu camana ya

ada sya dgr, diorg ni polis ajak join kerja sekali, sbb pakar bab fraud
Reply With Quote
  #5  
Old 12-03-2010, 09:21 PM
Dzoolhelmi™ Dzoolhelmi™ is offline
Legendary Member

Dzoolhelmi™'s Avatar
 
Trader Rating: (85)
Join Date: Dec 2008
Location: Seremban N9
Posts: 10,486
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

up sikit

berminat gak nak tau
__________________
"It's nice to be important, but it's more important to be nice"
Reply With Quote
  #6  
Old 12-03-2010, 09:25 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,661
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

ni brita kes Aman Shah..









credit to bro magnet..beliau yg bg aku artikel ni..

kes ni taun 90 an..sbb aku smpt tgk agi..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #7  
Old 12-03-2010, 09:35 PM
Abu nawas Abu nawas is offline
Legendary Member

Abu nawas's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2007
Location: Permatang Pauh.....
Posts: 11,233
Thanks (Received): 302
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

apa dah jadi kat aman shah ni yer
Reply With Quote
  #8  
Old 12-03-2010, 09:43 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,661
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Abu nawas View Post
apa dah jadi kat aman shah ni yer
kijer kat bukit aman dnga kate..tah ah..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #9  
Old 12-03-2010, 11:42 PM
TrafficRobbers TrafficRobbers is offline
Active Member

TrafficRobbers's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,668
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by acan View Post
kijer kat bukit aman dnga kate..tah ah..
sya dgr cam tu juga, mana yg otak macam ni polis ambil diorg bantu polis utk tangkap scammer

otak kena otak scammer juga, baru boleh tangkap scammer he he

yg mana berjaya hack kad kredit org pun mana yg dpt ditangkap, diorg akan jadi ejen polis, macam cerita "catch me if you can" (leonardo di caprio)

Last edited by TrafficRobbers; 12-03-2010 at 11:45 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 12-03-2010, 11:49 PM
AjuL AjuL is offline
Super Active

AjuL's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Jul 2009
Location: uNkn0wn
Posts: 9,046
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hu2..nsb baik la aku xde skill mcmni
__________________
hidup Penuh Pementasan Dan Drama
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump