Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #641  
Old 08-05-2017, 12:37 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,730
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 54
Active Level
Default

tgk pesona baru ni ramai yg dah pakai nmpak cun jgk ye,mule2 nmpak dulu mcm huduh je blakang dia mcm ikan flower horn je,tgk spec dia pon mcm mnarik jgk,yg paling aku minat psl dia ada pasang penebat bunyi,kire mmg kurang ke bunyi jalan dgn bunyi enjin dlm kabin.vvt dia mmg save mnyak btol ke,ada sama save dgn myvi ke mcm mana?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #642  
Old 08-05-2017, 01:10 PM
opin opin is offline
Active Member

opin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Location: Nun Jauh Di Sana..
Posts: 2,275
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

Walau aku lama x pakai proton. Tapi aku nak komen juga. Hahaha
Aku puji giler proton persona baru ni,

cam toyota pon ada, yg lebih mengejutkan aku bila baca spec dia. Ada mcm2. Dgn harga cam tu ada perbagai system. Kalau x kerana saja nak tengok ertiga, aku x kan tau perkembangan proton dah melangkah ke hadapan.

Last aku guna proton, zaman iswara earoback. Kalau pakai wira zaman tu memang kaya lah. Zaman magma engine. Hehehe. Paut steering wa kata luuuuu. Keluasan persona jgn cakaplah, dgn harga cam tu ko dapat keselesaan vios.

Aku harap after sale servis proton lebih2 lagi pusat servis pun mengorak langkah kehadapan seperti mana kenderaan proton yg telah maju kehadapan, Kipidap pengguna proton.

Ramai complaint proton, tapi ramai juga yg guna proton lagi2 cina, persepah pakai proton. Pakai wira lagi pun ada. Pikir2 kan lah. Tahniah pada penguna proton.
__________________
bila dekat jalan raya. jalan jem, kita tengok kereta dekat depan dah bagi signal lama nak masuk lorong, kenapa kebanyak kan tak bagi masuk, siap tekan minyak lagi. kenapa ek?
Reply With Quote
  #643  
Old 15-10-2018, 06:09 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,830
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1286
Active Level
My Mood:
Default

dulu aku bukak thread ni sbb berminat nk beli Proton Persona ni...

skarang dah berjaya beli sebijik...alhamdulillah ..
__________________
"Dan janganlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dengan itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jangan kamu memanggil dengan panggilan yang buruk antara sesama kamu yang seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #644  
Old 15-10-2018, 09:34 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,536
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

ntahla nape x berkenan plak tgk mcm gemukk tgk body dia..
Reply With Quote
  #645  
Old 16-10-2018, 09:54 AM
mat gen2 mat gen2 is offline
Active Plus

mat gen2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: ipoh-sepang-banting
Posts: 3,190
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
dulu aku bukak thread ni sbb berminat nk beli Proton Persona ni...

skarang dah berjaya beli sebijik...alhamdulillah ..
tahniah boss..kawan sy dh pkai setahun lebih..mmg puas hati bonet besau mnyk jimat
__________________
PEACE NO WAR
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump