Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #311  
Old 16-09-2018, 06:12 AM
the best seller the best seller is offline
Active Plus

the best seller's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,605
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Grab dh xberbaloi dh skrg...dh stop buat fulltime..sempat 3 tahun..skrg dh ade keje tetap dah.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #312  
Old 16-09-2018, 07:11 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 10,878
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 105
Active Level
Default

Aku dah start rasa mcm tu juga income slow... Tapi masih buat full time lg... Tgk la mcm mana ada rezeki, ada la income tu...

Aku tgk start daripada uber dah xde ni E hailing mcm dah jatuh...
Reply With Quote
  #313  
Old 16-09-2018, 08:01 AM
juhan juhan is online now
Active Plus

juhan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,089
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 138
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
Aku dah start rasa mcm tu juga income slow... Tapi masih buat full time lg... Tgk la mcm mana ada rezeki, ada la income tu...

Aku tgk start daripada uber dah xde ni E hailing mcm dah jatuh...
Skrg dah slow lah. X sesuai utk full time. Grab pun suka2 buat rule baru. X menguntungkan
Reply With Quote
  #314  
Old 15-10-2018, 12:58 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,730
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 54
Active Level
Default

samala dah lama x on grab sampaikan dah kene blok dah...kete pun dah xde dah jual,skrg bile dah beli kete baru bile nk on balik dgr2 komen kata income dah kureng rase mls plak nk on
Reply With Quote
  #315  
Old 15-10-2018, 01:07 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 26,447
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 148
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
samala dah lama x on grab sampaikan dah kene blok dah...kete pun dah xde dah jual,skrg bile dah beli kete baru bile nk on balik dgr2 komen kata income dah kureng rase mls plak nk on
ambik e hailing lain...
Reply With Quote
  #316  
Old 15-10-2018, 01:22 PM
momoque momoque is online now
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 9,482
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 179
Active Level
My Mood:
Default

aku x wat grab

tapi joint 2 group wassap grab jb...kayuh & gruber

kalo level king boleh wat rm2k seminggu

skrg pun mycar dh start naik
Reply With Quote
  #317  
Old 15-10-2018, 02:07 PM
the best seller the best seller is offline
Active Plus

the best seller's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,605
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Grab dah kene banned..skrg buat mycar partime..ade yg baru quolo xsilap aku tp sepi jew
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump