Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-07-2019, 06:03 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,909
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2464
Active Level
My Mood:
Default Digi Youtube, FB Unlimited pakej warganegara



untuk mereka2 yang ada ic yang alamatnya di negeri2 di sebutkan dalam gambar...

enjoy dengan sim anda untuk lebih penjimatan..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-07-2019, 07:32 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 26,037
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 212
Active Level
My Mood:
Default

mesti line slow.
aku pakai dg dah lama tp line x kuat ,tp harga pakej berbaloi..
__________________
[
Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-2019, 07:47 PM
t3rdtier t3rdtier is offline
Active Plus

t3rdtier's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,078
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 119
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post


untuk mereka2 yang ada ic yang alamatnya di negeri2 di sebutkan dalam gambar...

enjoy dengan sim anda untuk lebih penjimatan..
Menarik ni.. boleh try nanti.. tp boleh hotspot x?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2019, 08:06 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,484
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1413
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

La pesepa negeri lain tak buat sama
__________________


Masalah SEKS !!! Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #5  
Old 13-07-2019, 07:17 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,909
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2464
Active Level
My Mood:
Default

sapa2 yang berasal dari negeri terbabit....boleh dapati pelan ni dalam pakej digi mereka...

boleh purchased yourself...

nak suruh saya beli pun boleh juga...RM15...

Last edited by marvelous; 13-07-2019 at 09:47 AM..
Reply With Quote
  #6  
Old 13-07-2019, 09:14 AM
t3rdtier t3rdtier is offline
Active Plus

t3rdtier's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,078
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 119
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
sapa2 yang berasal dari negeri terbabit....boleh dapati pelan ni dalam pakej digi mereka...

boleh purchased yourself...
Xada pun..
Reply With Quote
  #7  
Old 13-07-2019, 09:34 AM
yudiliya yudiliya is offline
Active Member

yudiliya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,307
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Maaf nak tanya 4gb kuota tu untuk internet laju ke
Reply With Quote
  #8  
Old 13-07-2019, 09:41 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,909
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2464
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yudiliya View Post
Maaf nak tanya 4gb kuota tu untuk internet laju ke
ya untuk internet laju
Reply With Quote
  #9  
Old 13-07-2019, 09:45 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,909
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2464
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by t3rdtier View Post
Xada pun..
bos register sim atas nama siapa..dan alamat di ic tu di negeri mana ?
Reply With Quote
  #10  
Old 13-07-2019, 09:50 AM
yudiliya yudiliya is offline
Active Member

yudiliya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,307
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Saya daftar atas nama sendiri dan alamat ic di terengganu tapi takde pun promo dalam mydigi huhu
__________________
Take Your Time, Hurry Up, The Choice Is Yours, Don't Be Late
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump