Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-07-2019, 10:14 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,237
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1664
Active Level
My Mood:
Default Brave Browser | WEB BROWSER TERKINI yang PALING PANTAS

Salam...saja nak share...ada orang cakap Brave Browser (https://brave.com) ni adalah browser internet yang paling pantas stakat ni....betul ke tak tu wallahualam...

aku dah cari dah info sikit2 pasal Brave ni..

- jgn risau Brave browser ni selamat digunakan.....
- Brave ni dicipta berasaskan open-source Chromium


Brave ni ada built-in ads-blocker...orang yang benci iklan, mmg sesuai pakai Brave.....Chrome biasa pun boleh install ads-blocker...tapi bila install plugin ni maksudnya browser tu akan jadi makin berat....so, bila built-in ni maksudnya depa dah sebati dgn code browser tu sendiri...

kelebihan yg lain, aku tak tahu sgt..

tapi stakat ni aku guna, aku suka je...
sbb aku suka Chrome....so Brave ni pun berasal dari Chromium project, so tak jauh beza lah...cuma Brave ni aku dapat rasa la sikit kelajuannya...

ataupun korang boleh try download sendiri lah....

https://brave.com/
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-07-2019, 10:16 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 29,554
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1015
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

den pun pakai brave.
tapi rasanya dia block popup ads je.

iklan dekat youtube ada je lagi. huhu.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump