Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-02-2010, 12:27 PM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,304
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default 188StockGame-camana nak main game ni

http://www.osk188.com/gamesIntro.jsp


leh main ker ni???

sapa main game ni jom la kasi tau camana nk mula ni.



* kena pi buka akaun kat osk investment bank dulu ker ni???
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS

Last edited by rayz; 05-02-2010 at 12:44 PM.. Reason: ltk pic
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-05-2010, 12:18 AM
trader1980 trader1980 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

oh sounds very good loooooooooool
Reply With Quote
  #3  
Old 18-06-2010, 09:51 AM
remisierRM remisierRM is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 102
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Talking

Quote:
Originally Posted by rayz View Post
http://www.osk188.com/gamesIntro.jsp


leh main ker ni???

sapa main game ni jom la kasi tau camana nk mula ni.



* kena pi buka akaun kat osk investment bank dulu ker ni???
permaianan dah dihentikan. cuma para pelabur lama jer masih boleh main... hadiah dah xder... dulu ada macam2 hadiah... pakej melancung, laptop, PDA, rumah semi-D dan macam2...
__________________
Seminar Jutawan Saham - membongkar RAHSIA pelaburan di Bursa Malaysia...
[url]http://**************************[/url]
Projek X-traVaganza... konsep tabungan...
[url]http://puabumi.blogspot.com[/url]
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2010, 05:09 PM
za_xc03 za_xc03 is offline
Active Member

za_xc03's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,236
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ada tak broker lain yg ada game macam ni
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2010, 09:32 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,962
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by za_xc03 View Post
Ada tak broker lain yg ada game macam ni
CIMB ada...itradegame kot..cba goggle sikit...
register jer online dptkan password dan nick....pastu dh boleh trade...sebijik mcm realpunya dan dia bg RM500K utk play-play....boleh la asah skil dulu sblm terjun realiti...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump