Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4011  
Old Today, 08:48 AM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 17,472
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 432
Active Level
Default

Camana nak mimpin negara tu.. adik beradik sendiri pun gagal nak pimpin.

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post




berbeza tindakan ya...

dulu statement umi ni yang heret DSAI ke muka pengadilan...

kenapa kali ni statement umi di pandang sepi oleh Tun...

Dulu dari kenyataan umi ni yang membawa kepada kes liwat I yang melibatkan bekas pemandu...

kena susun balik kronologi kes lama dengan kes baru....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4012  
Old Today, 09:04 AM
rahimchong rahimchong is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2018
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by susah2je View Post
Camana nak mimpin negara tu.. adik beradik sendiri pun gagal nak pimpin.
aku setuju sgt statement bro... memang betul... adik beradik hura hara... yg bengapnya rakyat yg tak tahu menilai... lepas tu jadi mcm ni mula la rakyat meroyan tak tentu hala... rakyat tolong la cerdik... cikgu yg mengajar bukan ada sijil maktab lagi ye...
Reply With Quote
  #4013  
Old Today, 09:38 AM
g-man g-man is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 3,458
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 262
Active Level
My Mood:
Default

Kalau dilihat sedalam dalamnya

Kes ni mcm tak selesai smpai ke sudah

Saman pun takde

Ummi Hafilda tu..

Saman je Ummi tu klo statement dia salah

Saman..saman..samannn
__________________
Oh Malaysiaku
Reply With Quote
  #4014  
Old Today, 11:37 AM
lau_kau lau_kau is online now
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 6,728
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 149
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by susah2je View Post
Camana nak mimpin negara tu.. adik beradik sendiri pun gagal nak pimpin.
Belajar sirah ngn kisah nama2 x....jgn bercakap mcm tu...fhmkan dl....nak ubah nie dr dlm bukan luar....org xmau ikut kt jgn memaksa....adik beradik bermusuh ngn kt mesti ada sebab kt ja tau apa crta sebenarnya....sebagai org luar jgn la jadi makcik bawang xbertauliah...xdk beza pun ngn mengumpat
Reply With Quote
  #4015  
Old Today, 11:47 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Hardcore

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 50,119
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1444
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by g-man View Post
Kalau dilihat sedalam dalamnya

Kes ni mcm tak selesai smpai ke sudah

Saman pun takde

Ummi Hafilda tu..

Saman je Ummi tu klo statement dia salah

Saman..saman..samannn
kes nie dah senyap dah

lani kes zakir naik plak
__________________


Masalah SEKS !!! Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #4016  
Old Today, 06:47 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 9,894
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1370
Active Level
Talking

Quote:
Originally Posted by cbergilo View Post
aku yg bold soalan diatas: ianya cukup bagus.
pendapat aku, akan berkubur tanpa batu nisan.
dalang dah tahu. jika dari geng dsai, 100% pasti dah kena cekup.
besar kemungkinan, hasil siasatan setakat ni, menunjukkan sebaliknya.
sodomi 3.0 yg tak menjadi, adalah penjelasan terbaik setakat ini, bg aku.
tu la pasal, pelakonnya ori.
tapi betul ke bisexual?
berlakon je pada aku tapi mestila nampak real.
..setakat zahir maklumat yg ada pd aku
tn cbergilo..
jika kes berkubur, maka bakal jadi modal politik kelak..
orang duk tunggu ja..

tambah2 media pro bn..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump