Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #301  
Old 02-05-2014, 12:17 AM
ridzuanrichie ridzuanrichie is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

masih ada lagi?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #302  
Old 06-05-2014, 02:53 AM
erozbyte erozbyte is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sejam aku bace..abes quata aku...nasihat...dunia hanya sementara....hope pengakiran yg bagus...
Reply With Quote
  #303  
Old 06-05-2014, 05:51 AM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,258
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tengok projek wifi tt dah jalan lama dah macam masyuk je takkan 1.2k pun duit orang tak mampu nak bayar.Baik bayar je daripada bro tu bising2 je buat malu satu cg ingat kita scammer nanti..

Kalau betul2 bertanggungjawab boleh guna duit hasil keuntungan dari wifi dulu lah daripada nanti thread ni pindah ke thread scammer pulak lagi teruk.Mungkin duit boleh cari tapi kepercayaan orang tu susah nak dicari.Sekali orang cop kita scam selamanya orang takkan percaya kat kita lagi.

Sebab aku pun buat servis beli barang jugak klo stok dah habis ke macam mana aku terus refund duit buyer.Dan aku paling pantang buyer cerewet memang terus aku refund duit..hihi
Reply With Quote
  #304  
Old 06-05-2014, 10:30 AM
zaha7777 zaha7777 is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 394
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Cer baca yg ni sekali...

http://carigold.com/portal/forums/sh...16549&page=654
Reply With Quote
  #305  
Old 06-01-2017, 03:03 AM
Abdullah Abdullah is offline
Active Member

Abdullah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,294
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zaha7777 View Post
jadi , apa sambungannya?
__________________
Reply With Quote
  #306  
Old 06-01-2017, 03:13 AM
Abdullah Abdullah is offline
Active Member

Abdullah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,294
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

eh silap , ni tahun bila daaa
Reply With Quote
  #307  
Old 16-01-2017, 07:52 PM
a2zextra a2zextra is online now
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,975
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Perniagaan yang pada mulanya nampak gah, namun akhirnya terlingkup juga. Sangat mengaburi mata.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #308  
Old 16-01-2017, 08:14 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,483
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1201
Active Level
My Mood:
Default

sekarang dah tak relevan da bisnes ni..
mungkin takde orang langgan..
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
  #309  
Old 18-01-2017, 06:58 PM
Gen-Y Gen-Y is offline
Regular

Gen-Y's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 206
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 6
Active Level
Default

dah tak relevan dgn tahun 2017. sekarang plan internet pun dah murah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump