Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-01-2019, 09:10 AM
cryptodoge cryptodoge is offline
Regular

cryptodoge's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 353
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 13
Active Level
Default

dah 2019 camera pehal teruk benor kualiti?
__________________
Saya menjual BTC mengikut harga luno. berminat boleh pm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-01-2019, 09:11 AM
ed_zero ed_zero is offline
Active Plus

ed_zero's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Sep 2009
Posts: 4,940
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
ni indon tak nak claim ke? yang gambar kerbau tu laju je nak claim..
indon claim pasal kerbau apa bro?
__________________
ILMU YANG SAYA ADA INI IBARAT SETITIK AIR SEBESAR LAUTAN
Reply With Quote
  #23  
Old 15-01-2019, 09:12 AM
tr4falgar tr4falgar is online now
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,813
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 155
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalo dah zoom memey le pecah.. lain le pakai dslr

tak semua org hapgred phone
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #24  
Old 15-01-2019, 09:14 AM
amirbsp amirbsp is online now
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,131
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

kenapa laa tu.....
Reply With Quote
  #25  
Old 15-01-2019, 09:16 AM
Yul-Minho Yul-Minho is offline
Legendary Member

Yul-Minho's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2012
Location: ~Hijau Bumi Tuhan~
Posts: 15,838
Thanks (Received): 839
Likes (Received): 310
Active Level
My Mood:
Default

Laa pakai mask muka je pon.. Pndai2 sapa buat crita warnakan muka dgn nila.. Sipot sedut betul laa haishhh
Reply With Quote
  #26  
Old 15-01-2019, 09:20 AM
hitman25 hitman25 is offline
Regular

hitman25's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 491
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

pasaipa ni..malaysia baru
__________________
THE RIGHT MAN ON THE RIGHT JOB
Manusia Dinilai Berdasarkan Akhlak
Reply With Quote
  #27  
Old 15-01-2019, 09:26 AM
akiyamasan akiyamasan is online now
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,123
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 684
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cryptodoge View Post
dah 2019 camera pehal teruk benor kualiti?
Tahu tak kenapa kebanyakan pic atau video yang viral kat internet kebanyakkannya gambar x clear dan pecah?

Sebabnya sebaran yang dapat tu daripada whatsapp..

Bilamana kita upload pic atau video daripada whatsapp, kualiti pic/video tu dah dikompress menjadi kecik..

X kisah pakai phone hebat apa sekalipun, kalau dah masuk whatsapp, kualiti asal pic/video tu dah berubah..

Sekian pendapat aku yang jahil..
Reply With Quote
Likes none, Jal Leman liked this post
  #28  
Old 15-01-2019, 09:34 AM
melmelmel melmelmel is offline
Regular

melmelmel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 694
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

trend ni dah tular ke belum ?? -sarcasm-
__________________
-cutebuaianberendoi.blogspot.com
- reseller anna&jane flavor... kota dmansara,segambut,sunway kayangan
Reply With Quote
  #29  
Old 15-01-2019, 09:43 AM
agen14 agen14 is offline
Super Active

agen14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,663
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 55
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ed_zero View Post
indon claim pasal kerbau apa bro?
Adalah sorang mamat indon tu kata yg gambar budak dengan kerbau yg tengah viral sekarang ni asal idea dari photog indon.. sampai nama saifulnang pun dia petik.. yg sadisnya photog yg dia maksudkan tak wujud.. silap nama da.. saifulnang sendiri pun kata tak kenal photog yg dia maksudkan. Tak ke memalukan kemaluan dia sendiri.. gelojoh sangat nak claim
Reply With Quote
  #30  
Old 15-01-2019, 10:30 AM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 40,217
Thanks (Received): 674
Likes (Received): 205
Active Level
My Mood:
Default

Rupanya indon yg takde dokumen sah menetap sini..
__________________
------------------------------------------------
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump