Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-05-2011, 05:25 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Daftar RM10, Untung T'tinggi 4%Celcom, Dapat Web Replika, Dapat Komisyen Agen 0.25%

Assalamualaikum Warga CG semua...


fuhhhhh..dah lama tak buat thread baru sal biz...hihi
OK3, hari nie pakcik datang nak bentang pasal bisnes topup, bukan MLM yer style bentang2 ..haha
kalau x nak buat jualan pun, berjimat untuk diri sendiri, betul x?..

Tengok klip bideo dibwah !
http://www.youtube.com/watch?v=nOrc-...&feature=share

Berjimat tentang ape?...

1) Wang-kompom lah..hehe

2) Masa- ape kaitan dgn masa lak nie, yelah, x perlu ke kedai lagi, just transfer duit dari online banking dah boleh topup dgn jimat.

3) Tenaga- aik, ape kaitan lak dgn tenaga, masa2 tgh call makwe/pakwe dan seangkatan, tiba2 habis kredit. time tgh baring tu la, blh topup ke number HP anda sendiri...hihi

sebab tu, pakcik makin gemuk, amalkan camnie lah..haha

Haaaa...lagi satu untuk keselamatan keluarga, malam2 nak keluar sekarang nie bahaya tawww...hehe..

suh je adik2, abg2, ibu ayah topup dgn anda, masyukkk lagi...hihi





Jika anda ingin menjual topup prepaid, Carilah Hasil Jualan Yang PALING UNTUNG! Cuba cari, company manakah yang dapat memberikan Keuntungan Jualan Celcom dengan Untung Bersih 40sen?

Jangan terpedaya dengan Pelan Pemasaran yang merumitkan. Yang paling penting, anda perlu tahu keuntungan bersih jualan yang anda perolehi.

Ya, Dari pembelian topup RM10, anda mungkin hanya akan dapat 40 sen? Tetapi lihatlah pada faedah lain yang anda bakal perolehi?... Tak perlu start motor/ kereta pergi kedai nak beli topup… Tak perlu ke hulu ke hilir cari kedai yg buka pukul 12 malam bila time emergency.. Dan lagi, selama bertahun-tahun sebelum ini anda membeli topup di kedai, berapa ratus yang anda dapat dari tokey kedai handphone? Usahkan ratus… 20sen pun belum tentu. Nak tambah malang lagi, prepaid RM10, pun kena bayar RM11.00 atau RM10.50...

Kini..Anda boleh dapat pendapatan tambahan lagi..Cubalah, boleh jual pada rakan2 di tempat kerja. Di pejabat, kilang,hostel atau anda boleh guna untuk topup diri sendiri dan ahli keluarga dengan harga yang lebih murah dari pasaran!




Harga eRELOAD KAMI

(Rate Tahun 2011 Tertinggi Di Malaysia)

Celcom 4%

Maxis 3%

Digi 1.90%

UMOBILE 3.5%



*pakej Master Agen sahaja





Oh...anda juga boleh mendaftarkan agen/rakan niaga melalui anda, mudah sahaja, anda yang tentukan modal mereka,
anda juga boleh transfer/tambahkan modal untuk rakan niaga anda.

Rakan niaga nie anda boleh lantik dikalangan kawan anda sendiri/ahli keluarga..

kalau dikolej atau universiti, anda boleh lantik agen disetiap kolej atau bangunan, ini yang saya amalkan dahulu..
Alhamdulillah, masyuukkk habaq ang...hehe...


Selain itu, anda juga boleh menyemak setiap transaksi melalui internet, anda boleh login, lihat gambar dibawah ini..







KLIK banner diatas untuk daftar, pastu check emel anda..TQ

Last edited by ilhamic; 25-06-2011 at 04:51 PM.. Reason: tukar tajuk
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-05-2011, 05:28 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

SOALAN & JAWAPAN

1.Apa yang biasa menyebabkan transaksi gagal ?

Transaksi gagal disebabkan hal-hal berikut:
· Prepaid Handphone anda habis.
· Modal akaun anda habis.
· dll

2. Adakah perniagaan ini merupakan syarikat MLM, Direct Selling, Skim Pelaburan atau Skim-skim dalam internet?

BUKAN!! Perniagaan ini adalah perniagaan jualan secara terus 'direct business', berdasarkan jualan topup anda. Inilah konsep kami tidak menindas orang bawahan, anda bebas untuk berurusniaga dengan harga yang amat murah. Tidak terikat dengan mana-mana pihak. Anda sendiri yang menetapkan modal perniagaan anda. Selain itu, untuk komisyen daftarkan rakan anda sebagai agen, setiap orang anda daftarkan dapat RM 10 jika menggunakan link replikasi yang diberikan. Jumlah pendapatan adalah bergantung kepada usaha dan strategi masing-masing.


3. Berapa lama Akaun Master Agen/ Agen dan lain-lain akan aktif setelah melakukan deposit ?

Akaun baru akan aktif 5 minit - 24 jam, jika tiada respon selepas 24 jam sila hubungi 019-4471869 , dengan catatan internet banking tidak sedang mengalami gangguan. Akan ada transaksi SMS dari server untuk daftar & SMS modal.


4. Apakah deposit modal kredit agen akan hangus dalam waktu tertentu ?

Deposit modal kredit tidak akan hangus dalam waktu tertentu & tidak akan berkurang apabila tidak gunakan untuk melakukan transaksi.


5. Apakah Agen/MA dapat mendaftarkan agen baru ?

SECARA ONLINE:

a)Ya, boleh mendaftarkan agen baru dengan mempromosikan link replikasi web anda akan diberi upah(Member Get Member) RM10/orang bila ia dah daftar & aktif melalui web ini.


SECARA OFFLINE:

b)Atau dengan anda terus daftar melalui SMS(rujuk laman arahan SMS). Anda Bos, kerana anda sendiri yang daftarkan agen/rakan niaga anda, dan daftarkan ia pada server dan yuran mereka anda tentukan! Tidak perlu transfer yuran pada mana-mana akaun bank kami. Cuma, RM5 akan ditolak dari modal anda, sebagai pengurusan server.


6. Bolehkan saya membina kumpulan saya sendiri. Maksudnya, saya ingin bina blog/web saya sendiri?


Ya, boleh, memang digalakkan. Ini rentetan dari kaedah secara offline diatas, anda boleh buat rangkaian rakan niaga anda sendiri. Terutama jika anda mendaftar sebagai Master Agen.

7. Bolehkah saya menyalin(copy) data-data dari web ini, untuk dimasukkan di blog/web saya?

Boleh. Jika anda sudah berdaftar secara sah dengan kami. Sila dapatkan kebenaran dahulu dengan menghantar emel pada kami di ([email protected]). Agar mengelakkan kami mengambil tindakan terhadap anda.

8. Dalam masa 24 jam apakah saya dapat melakukan pembelian prepaid lebih sekali dengan nilai dan kepada nombor h/p yang sama?

Ya, boleh. Anda dapat topup dengan nombor dan nilai yang sama dalam 24 jam. Mengikut format SMS yang sepatutnya. Sila lihat laman Arahan SMS.
Atau masukkan dalam nilai yang berlainan. Contohnya; pagi tadi sudah topup RM5, petang lagi RM6.

9. Deposit modal kredit agen berkurang, sedangkan transaksi belum masuk?

Sila hubungi atau SMS ke CARELINE kami di talian 014-8307732/ 014-5001261.


10. Berapa lama deposit modal kredit akan ditambahkan, jika sudah melakukan pembayaran?

Jika tidak ada gangguan internet banking dan masalah lain, deposit anda akan ditambah kurang lebih 3 jam dan akan menerima konfirmasi SMS jika deposit sudah ditambahkan dari kami.

11. Bagaimana hendak login sistem laporan transaksi internet(web report)?

Rujuk web.

12. Bagaimana jika ada pertanyaan lain selain pertanyaan di atas?

Silakan menghubungi talian ini untuk maklumat lanjut 019-4471869 (24jam/ jika saya tidak jawab, sila SMS nyatakan anda hendak bertanyakan tentang Bisnes Topup ini, saya akan hubungi kembali) atau kirim email ke ilhamic.biz[at]gmail.com**, lebih senang lagi jika anda mengisi borang untuk komen/pendapat/cadangan di laman web ini.

** Sila tukarkan [at] kepada @, untuk elakkan spam email


*Soalan & Jawapan ini akan dikemaskini sentiasa, mengikut pertanyaan anda melalui SMS/CALL dengan kami dimasukkan disini.

Last edited by ilhamic; 12-05-2011 at 07:17 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2011, 05:35 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Dua Keping Cash Voucher KFC PERCUMA untuk setiap orang!!!!





Daftar sebagai Master Agen kami, anda akan dapat 2 keping Cash Voucher KFC dari kami PERCUMA, kami akan pos ke alamat anda.

Nak daftar sebagai Master Agen Kami?...PM saya...

Quote:
Kalau ada x faham ke @ penjelasan lebih lanjut call/sms ambe:-

019-4471869
017-9337784

24 jam- kalau x angkt.. sms katekan nak tny sal biz nie, nnt sy hubungi semula.=)

Last edited by ilhamic; 18-05-2011 at 07:59 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 12-05-2011, 06:03 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Untuk maklumat lanjut, boleh rujuk pada web:-
KLIK my siggy dibawah nie...terbaikkk...

Last edited by ilhamic; 12-05-2011 at 07:11 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 12-05-2011, 06:09 PM
sirNewbies sirNewbies is offline
Active Plus

sirNewbies's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Location: Recycle Bin In Windows 7
Posts: 2,591
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku dah lama tak main topup ni... ( dah pakai pospaid )
__________________
Surah Al-Hujurat Ayat 6.
"Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti, agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu".
Reply With Quote
  #6  
Old 12-05-2011, 06:32 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sirNewbies View Post
aku dah lama tak main topup ni... ( dah pakai pospaid )
owh...xpe2..

klu ade adik/akak/abg/jiran nak buat biz nie habaq kat depa noo..hehe..
Reply With Quote
  #7  
Old 12-05-2011, 08:26 PM
My10's My10's is offline
Junior

My10's's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 68
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ak berminat..
Reply With Quote
  #8  
Old 12-05-2011, 09:06 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by My10's View Post
Ak berminat..
Terima kasih bos, sudah di PM. TQ yer...
Reply With Quote
  #9  
Old 12-05-2011, 09:42 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Anda juga boleh menyemak laporan penuh secara online, lengkap...
Mesej yang anda dapat dari server atau dihantar oleh server, terdapat dalam menu semakan ini.







Jadi, anda x perlu risau jika SMS dari server dalam HP anda terdelete..

Reply With Quote
  #10  
Old 12-05-2011, 10:11 PM
syuq79 syuq79 is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 751
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

TT..kalu nk wat bisnes topup gune hp postpaid blh ke??pernah buat bisnes topup tp dulu guna line prepaid..pm me detail ..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, handphone, perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump