Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-03-2013, 04:15 AM
ebookmasterx ebookmasterx is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default >> Rahsia Belajar 7 Bahasa Asing Sambil Buat Duit dengan Hanya RM19! <<

Teringin unutk belajar bahasa asing macam pelakon-pelakon filem kesukaan anda? Memang style kalau pandai bercakap dalam bahasa asing. Saya tahu,dalam diri setiap kita mesti pernah terdetik untuk pandai bercakap dalam bahasa asing kan?kan?

Tapi,kebanyakan kelas bahasa asing amat sukar untuk dicari. Kalau jumpa pun,mesti yuran dia mahal. Bila macam tu,mesti niat kita untuk belajar mati macam tu je kan?

Tapi jangan risau, saya akan tolong anda realisasikan impian anda untuk bertutur dalam bahasa asing

MEMPERKENALKAN: LANGUAGE PACK VERSION 1.0!

LANGUAGE PACK VERSION 1.0 merupakan kompilasi EBOOK belajar 7 bahasa asing! Diulang, 7 bahasa asing!

Language Pack VERSION 1.0 mengandungi

1. Japanese learning
2. Japanese Phrases
3. Learn to speak dutch
4. Learn to speak swedish
5. Learning french
6. Learning german
7. Learning italian
8. Learning spanish

Bonus!

1. Learn Spanish
2. Learn Chinese

LANGUAGE PACK VERSION 1.0 ini dijamin dapat membantu anda belajar bahasa asing dengan mudah dan senang. Budak sekolah rendah pun boleh belajar

Kalau ikut harga pasaran, KIT ini boleh mencecah harga USD $100. Tetapi untuk anda, saya hanya beri pada harga RM19 Ye,RM19 saje. Beli sekarang kerana harga ini akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja!

Semua ebook ini didatangkan dengan lesen RESELL RIGHTS! Anda boleh jual semula ebook-ebook ni dengan harga yang anda sendiri tentukan. Kalau jual 1 ebook dengan harga RM20, anda sudah pun balik modal. Kalau dapat jual 10?20? 100? Anda boleh kira sendiri untung yang anda akan dapat

Ingat,tawaran ini hanya untuk masa yang terhad sahaja!
Hanya untuk ahli CARIGOLD sahaja
Grab sekarang sementara harga masih RM19!

Dapatkannya sekarang!

Bank in ke akaun saya : CIMB 06100004921209 Luqman Hakim

Emailkan bukti pembelian dengan tajuk
"LANGUAGE PACK" ke [email protected]

LANGUAGE PACK VERSION 1.0 akan diemelkan kepada anda secepat mungkin.

(PASTIKAN ANDA MENGGUNAKAN GMAIL UNTUK MEMUDAHKAN PROSES MENGHANTAR LANGUAGE PACK INI KEPADA ANDA )

Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-03-2013, 04:41 AM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,320
Thanks (Received): 4841
Likes (Received): 6
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Nama Tuan Thread macam nama saya pulak, leh wat Thread khas nie...

Berminat nak belajar bahasa Cina sahaja, macam mana Tuan Thread? Ke kena beli semua?

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2013, 11:33 AM
ebookmasterx ebookmasterx is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Nama same la pulak..hehe..em yg bahasa cina tu,just utk bonus je sbb x brape complete..yang lain tu semua complete semua ni untuk RM19,unuk masa terhad saje.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-03-2013, 11:38 AM
ebookmasterx ebookmasterx is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Same la pulak..hehe..em yang bahasa cina tu just untuk bonus sebab kandungan dia sikit je. Yang lain tu mmg tip top. Kena beli semua sebab ni pakej. RM19 je untuk masa terhad
Reply With Quote
  #5  
Old 05-03-2013, 09:02 PM
ebookmasterx ebookmasterx is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Terima kasih kepada 18 customer yang beli.Semoga anda mendapat manfaat yang berguna TQ
Reply With Quote
  #6  
Old 02-03-2017, 01:04 AM
sansorrow sansorrow is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,393
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

masih jual lagi ke ebook ni tuan?

tq
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
buat duit, ebook

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump