Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-09-2017, 07:30 PM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,533
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 145
Active Level
Default Shipping yg Jimat bg peniaga online

Assalamualaikum

zaman sekarang ni shipping apa yg sesuai untuk peniaga yg baru2 berjinak dgn bisnes online?

hari tu ada baca pasal pos malaysia flexi pack? beli sticker je tampal kat packaging

betul ke? kos?

adik pun ada citer dia pakai kaizo global

2kg rm9/rm14 (x pasti) siap dia bawa kotak (siap bungkus kan) dan juga collect kat umah

minta korang share company apa yg korang gunakan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-09-2017, 11:46 PM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,533
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 145
Active Level
Default

up thread ni
Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2018, 02:54 AM
samurai samurai is offline
Regular

samurai's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2009
Location: kyoto
Posts: 226
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Aku guna easyparcel biasa bwh 1kg poslaju rm6
Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-2018, 05:42 AM
AbuSalem AbuSalem is offline
Newbie

AbuSalem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2018
Posts: 35
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bump
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2018, 09:00 AM
roslinda roslinda is offline
Active Member

roslinda's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,865
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 2
Active Level
Default

up skit thread ni
Reply With Quote
  #6  
Old 06-03-2018, 09:03 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,942
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1116
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

poslaju nie ada kawasan laju ada kawasan tak

kadang berhari hari kot
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #7  
Old 06-03-2018, 10:20 AM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,309
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
poslaju nie ada kawasan laju ada kawasan tak

kadang berhari hari kot
betol tu..
sy rasa ikut management sesebuah kawasan tu..

biasalah.. jenis bos mcm singa.. keja semua jadik laju..
__________________


INCOME PROTECTION + PASSIVE INCOME = VMC
Reply With Quote
  #8  
Old 06-03-2018, 10:22 AM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,686
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
poslaju nie ada kawasan laju ada kawasan tak

kadang berhari hari kot
tengok masa juga poslaju ni. macam time lazada buat sale haritu memang barang banyak delay
Reply With Quote
  #9  
Old 06-03-2018, 10:27 AM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,098
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 92
Active Level
Default

- easyparcel terbaik rasanya sebab blj jimatkan masa, depa dtg collect kat rumah/office.
- utk barang2 besar ke sabah/sarawak, den guna Borneo Cargo di Subang BEstari, bawak sendiri ke sana - kos RM5.40/kg
- parcel ke sememnajung pilihan den 1st Citylink, 2nd Skynet, 3rd Poslaju
__________________
Cetak Murah; Plastic Bag | Paper Bag | Receipt | Coupon | Ticket | Flyer - wasap.my/60186630416
Reply With Quote
Likes samurai liked this post
  #10  
Old 06-03-2018, 10:57 AM
kipassiling kipassiling is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 705
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 34
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
- easyparcel terbaik rasanya sebab blj jimatkan masa, depa dtg collect kat rumah/office.
- utk barang2 besar ke sabah/sarawak, den guna Borneo Cargo di Subang BEstari, bawak sendiri ke sana - kos RM5.40/kg
- parcel ke sememnajung pilihan den 1st Citylink, 2nd Skynet, 3rd Poslaju
easyparcel kalau office area town dia datang on time ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump