Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



  #33561  
Old 11-02-2019, 08:24 PM
alphaOne alphaOne is offline
Super Active

alphaOne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Mutiara Damansara
Posts: 7,663
Thanks (Received): 1988
Likes (Received): 63
Blog Entries: 24
Active Level
My Mood:
Default

Banker cimb saya kenal dah sahkan.. status restructure dalam ccris
Attached Thumbnails
F38AC302-A9D7-480C-AC0C-8788106EF7E0.jpeg  
__________________
Baby Years - Income Years - Retirement(Rehirement?)

ASBF Rate 4.90% for any amount. Takaful optional. Tenor max 30 years.
Kindly Whatsapp me at +60102320234. Thanks

Last edited by alphaOne; 11-02-2019 at 08:26 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #33562  
Old 11-02-2019, 09:01 PM
!rF4N !rF4N is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 653
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alphaOne View Post
Banker cimb saya kenal dah sahkan.. status restructure dalam ccris
hmm.. tak tau lah. yg officer td ada call KL utk pengesahan dimaklumkan bukan structure loan. kalau structure loan dah tentu installment loan makin murah dan masa makin panjang. yg kawe paham dia tulis revised rate. tak de pun pasal restructure loan.

ntah sapa betul sapa salah.. sumber masing2 keja cimb. tapi lain2 pendapat. nanti nak tanya officer bank lain plak.

Last edited by !rF4N; 11-02-2019 at 09:10 PM..
Reply With Quote
  #33563  
Old 11-02-2019, 09:21 PM
alphaOne alphaOne is offline
Super Active

alphaOne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Mutiara Damansara
Posts: 7,663
Thanks (Received): 1988
Likes (Received): 63
Blog Entries: 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by !rF4N View Post
hmm.. tak tau lah. yg officer td ada call KL utk pengesahan dimaklumkan bukan structure loan. kalau structure loan dah tentu installment loan makin murah dan masa makin panjang. yg kawe paham dia tulis revised rate. tak de pun pasal restructure loan.

ntah sapa betul sapa salah.. sumber masing2 keja cimb. tapi lain2 pendapat. nanti nak tanya officer bank lain plak.
Haha.. mujur asbf.. ape2 dpt je terminate.
Kena buktikan je.. xpyh ikut ckp sape2..
Reply With Quote
  #33564  
Old 12-02-2019, 09:34 AM
-Ahmad87- -Ahmad87- is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 822
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 73
Active Level
Default

Saya hari tu pergi branch dan ditawar untuk revised rate. Bila tanya lebih mendalam, memang terminate dan reapply. Tapi mereka sebut, "nak revised rate tak? "
Reply With Quote
  #33565  
Old 12-02-2019, 11:29 AM
Khai1502 Khai1502 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 113
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Mungkin, dividen asb x leh cover loan installment kot pada banker. Maybank pun x buat untuk asb2i sekarang ni, maybe sebab dividen sikit sangat, maklumlah yg buat loan pun 30-an keatas
__________________
Assolatu tanhau 'anil fahsya' 'iwal mungkar
Beli CD Game PC
Original Habbatus Sauda' RM 30 sepaket
019-8220408 (Khairul)
Reply With Quote
  #33566  
Old 12-02-2019, 11:56 AM
biomedik biomedik is offline
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,445
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 234
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by -Ahmad87- View Post
Saya hari tu pergi branch dan ditawar untuk revised rate. Bila tanya lebih mendalam, memang terminate dan reapply. Tapi mereka sebut, "nak revised rate tak? "
patut la installment bulanan lgi tinggi dari yg sebelum. pndai trick juga banker ni rupanya...
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #33567  
Old 12-02-2019, 02:15 PM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,048
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hayy View Post
Lepas terminate apa planning tuan. Normal saving ke?
tinggal RM10 dlm tu
__________________
PRICE HIGH...!
https://coinpot.co/mine/bitcoincore/?ref=8395C2AC08A2
Reply With Quote
  #33568  
Old 12-02-2019, 08:06 PM
alphaOne alphaOne is offline
Super Active

alphaOne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Mutiara Damansara
Posts: 7,663
Thanks (Received): 1988
Likes (Received): 63
Blog Entries: 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by -Ahmad87- View Post
Saya hari tu pergi branch dan ditawar untuk revised rate. Bila tanya lebih mendalam, memang terminate dan reapply. Tapi mereka sebut, "nak revised rate tak? "
Laa.. kes naya ni..
__________________
Baby Years - Income Years - Retirement(Rehirement?)

ASBF Rate 4.90% for any amount. Takaful optional. Tenor max 30 years.
Kindly Whatsapp me at +60102320234. Thanks
Reply With Quote
  #33569  
Old 12-02-2019, 08:07 PM
alphaOne alphaOne is offline
Super Active

alphaOne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Mutiara Damansara
Posts: 7,663
Thanks (Received): 1988
Likes (Received): 63
Blog Entries: 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Khai1502 View Post
Mungkin, dividen asb x leh cover loan installment kot pada banker. Maybank pun x buat untuk asb2i sekarang ni, maybe sebab dividen sikit sangat, maklumlah yg buat loan pun 30-an keatas
Saiz fund 10bil dah penuh bro.. sbb tu xleh jual dah..
__________________
Baby Years - Income Years - Retirement(Rehirement?)

ASBF Rate 4.90% for any amount. Takaful optional. Tenor max 30 years.
Kindly Whatsapp me at +60102320234. Thanks
Reply With Quote
  #33570  
Old 12-02-2019, 10:47 PM
darkwunan darkwunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 143
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ade agent CIMB x dlm nie? Nak apply loan ASB 2
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump