Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-02-2019, 02:17 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Salam ahad.. selamat bercuti buat semua. Harini kita sambung semula ye :

2- MOHON JADI COFFEE AMBASSADOR
Dah jadi pelanggan baru kita boleh buat permohonan jadi CA . Sebabnya adalah untuk memudahkan kita terangkan pada bakal pelanggan tentang product kita ni.

CA yang kenalkan kita pada arissto ni akan bantu buat permohonan. Bila dah siap permohonan, syarikat akan hubungi kita dan berikan id (cth:my5d5678). Dengan ini kita dah boleh kenalkan kopi premium Italy ni kepada masyarakat.

Terdapat satu syarat untuk membolehkan anda kekal sebagai CA, iaitu anda perlu menghadiri kelas CA ( hanya wajib sekali , namun baik jika dapat hadiri untuk refresh dan dapatkan maklumat terkini syarikat dan product)

3- IMBUHAN SEBAGAI CA
Syarikat membayar sehingga RM 80.00 untuk setiap pelanggan yang anda perkenalkan serta RM 0.10 untuk setiap kapsul kopi yang pelanggan anda beli sehingga 3 generasi.

Cth: anda->ali->abu->ahmad
Bila Ahmad perkenalkan Chong maka Ahmad -> rm50-rm80 , ali->rm20 , ali->rm20, anda->rm10 .. ini adalah bonus bagi memperkenalkan pelanggan yang dibayar oleh syarikat.

Untuk bonus pembelian kopi pula anda dibayar RM 0.10 satu kapsul = RM 1.00 sekotak.. ianya bersamaan dengan pembelian minima pelanggan anda setiap bulan.

Cth: anda->ali->Ahmad->Abu
Bila Ahmad perkenalkan Chong maka Ahmad->RM 1.00, Abu->RM 1.00, Ali->RM 1.00, anda->RM 1.00.. ini merupakan pendapatan berulang bagi anda selama mana pelanggan itu kekal bersama arissto. Inilah pasif income anda !! Kerja sekali dan imbuhan berkali Kali !!

Dengan target syarikat untuk mengeluarkan 1juta coffee machine , maka bukanlah satu perkara mustahil untuk anda mencapai ribuan pelanggan dengan situasi pasaran yang masih amat baru .

Ianya umpama satu ketika dahulu dimana penggunaan water filter amat jarang, tetapi ianya adalah satu kebiasaan masa kini. Sebagai sebuah syarikat yang memulakan projek penyewaan coffee machine pada nilai RM 1.00 , ianya merupakan perintis dan kita juga mempunyai kelebihan dengan harga terlalu mampu bayar ini.Jom rebut peluang ini bersama..

Satu lagi , tiada pangkat dalam pelan pemasaran arissto kerana ianya bukan MLM. Setiap CA adalah sama dan punyai peluang serupa.. arissto masih muda buat pasaran kita, hanya bermula sekitar oktober 2018..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-02-2019, 08:56 AM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Assalamualaikum dan salam pagi isnin. Moga kehidupan anda semua Di berkati dan dirahmati.

Bagi yang berminat nak cari side income tu jangan lepas peluang bersama arissto. Anda buat sale rm22.60 je kat sini tapi syarikat bayar anda RM 50.00 !! Siapa Nak bagi Kan??

Macam mana?? Anda perkenalkan sorang pelanggan yang gunakan credit card , dia ambik pakej member. Dia cuma bayar anda RM 22.60 !! Anda pula akan dibayar RM 50.00 oleh syarikat.. takkan tak mauu.. Mai..Mai.. tekan je SINI
Reply With Quote
  #23  
Old 13-02-2019, 11:56 AM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Assalamualaikum dan salam pagi rabu warga cg.. jom kita bersarapan dulu. Espresso RM 1.79 jadi peneman pagi ni..

Bagi Yang nak cuba [email protected] arissto ni bole la sembang2 -> SINI
Reply With Quote
  #24  
Old 14-02-2019, 12:05 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Salaam.. jom sapa2 lagi nak rasa kopi premium ni.. kalu juai , mesin ni sekarang RM 799.00 boskuu.. dengan sewa singgit sebulan tanpa kontrak tanpa kerisauan pasal rosak ke apa.. untung la pengguna.. rosak company bagi baru..

Caterers dan restauranteur lagi untung.. service gaya vvip kos rakyat marhaen je.. jom sembang2 => SINI
__________________
SEWA MESIN KOPI HANYA RM1.00 SEBULAN !! CAPPUCINO SERENDAH RM1.79 SECAWAN | TALIAN ONEXOX DARIPADA HANYA RM10.00 SEBULAN !! SILA KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Reply With Quote
  #25  
Old 14-02-2019, 12:07 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Lupa.. tanpa kontrak tu makna dia tuan tuan amik , guna , pastu rasa tak bekenan pulang je mesin tu pada company dalam keadaan elok pada bila bila masa.. no question ask.. takde masalah pun..
Reply With Quote
  #26  
Old 15-02-2019, 04:05 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Sahabat saya Di Kota Kinabalu test power kopi arissto..
[IMG][/IMG]
__________________
SEWA MESIN KOPI HANYA RM1.00 SEBULAN !! CAPPUCINO SERENDAH RM1.79 SECAWAN | TALIAN ONEXOX DARIPADA HANYA RM10.00 SEBULAN !! SILA KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Reply With Quote
  #27  
Old 15-02-2019, 04:09 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Besok ada preview di pwtc , jika ada Sahabat Yang nak rasa kopi atau dengar preview boleh la datang.. sembang2 dengan saya => SINI

Preview diadakan pagi jam 9.30.. Mai jangan tak mai..
Reply With Quote
  #28  
Old 17-02-2019, 06:12 AM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Assalamualaikum dan salam pagi ahad semua.. jom berawalan pagi ahad ni . Moga hidup anda semua dirahmati..



Jangan lupa 👆 .. santai pagi ahad sambil pekena secawan cappuccino .. 👍 Italian premium coffee ni bro.. jom sembang => TEKAN JE SINI
Reply With Quote
  #29  
Old 18-02-2019, 11:26 AM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Salam pagi isnin.. dah pekena kopi anda? Mood slow pagi isnin kasi repair dengan coffee premium arissto ni.. cium bau dia pun dah best!!

Nak join CA pun di alu alukan.. jom kita lantunkan market yang baru 3 bulan ni. Apa persoklan boleh tanya sini atau wassap terus =>
__________________
SEWA MESIN KOPI HANYA RM1.00 SEBULAN !! CAPPUCINO SERENDAH RM1.79 SECAWAN | TALIAN ONEXOX DARIPADA HANYA RM10.00 SEBULAN !! SILA KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Reply With Quote
  #30  
Old 18-02-2019, 04:34 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,280
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Pelanggan Kami Di arissto ni Ada beberapa golongan :

1- peminat kopi tegar - tak payah sembang lagi.. dorang memang datang je nak test rasa. Ngam terus ambik . Penggunaan mereka ini biasanya dalam kadar 60 kapsul ke atas untuk sebulan

2- korporat user - kebiasaan mereka ini letak Di ofis samada untuk kegunaan sendiri atau sebagai nilai tambah untuk pelanggan mereka.. mereka juga biasanya guna 60 kapsul ke atas sebulan

3- premis perniagaan makanan - untuk Di jual semula kepada pelanggan mereka . Harga jualan kopi ini di antara RM 4.00-8.00 secawan . Juga menggunakan lebih 60 kapsul sebulan

4- pengguna individu - mereka adalah golongan yang bukan hard core coffee tetapi masih memerlukan coffee shot mereka. Penggunaan Dalam kadar 20-30 kapsul sebulan.

5- peniaga yang menyambut peluang arissto sebagai menambah pendapatan - ini adalah golongan yang merebut peluang sebagai CA dalam arissto untuk sebagai pendapatan utama/sampingan.. mereka juga menggunakan dalam kadar lebih 60 kapsul sebulan sebagai personal consumption dan juga demo bila bertemu pelanggan..

Anda golongan yang mana ?? 😬
Jom wassap saya sembang tentang kopi atau peluang pasif income anda. Sebagai pemula market , pasaran anda adalah sangat luassss... Luaskan kuasa muuu !!! TEKAN JE SINI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
buat duit, mesin kopi

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump