Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying

Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying As per our warning, all HYIP & Matrix is just only a internet money game program. It is not an investment scheme & one day it will stop paying you. This section containing all stop-paying ponzi programs. Please read also Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-01-2016, 08:22 AM
smf2000 smf2000 is offline
Regular

smf2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 796
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Yang berkira-kira begini pon ada...

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-01-2016, 08:49 AM
smf2000 smf2000 is offline
Regular

smf2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 796
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Reply With Quote
  #23  
Old 09-01-2016, 09:17 AM
smf2000 smf2000 is offline
Regular

smf2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 796
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default




Untuk keterangan lanjut boleh terus whatsapp saya @ 0123328784
Reply With Quote
  #24  
Old 09-01-2016, 10:25 AM
smf2000 smf2000 is offline
Regular

smf2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 796
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Saya bukan admin atau leader highway ya.

Cuma ahli biasa yg ingin menambah pendapatan bulanan dan berisiko kan modal selama 4 bulan sahaja.
Reply With Quote
  #25  
Old 09-01-2016, 10:46 AM
njan njan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 284
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by smf2000 View Post
HIGHWAY berkonsepkan sumbangan komuniti. Tiada penjualan product "palsu"/gimmik atau pelaburan.

Seperti yang saya nyatakan dlm post yg lepas2, let's keep the money rolling so that kita boleh membantu antara sama lain.

Beli lah pakej yg termampu oleh kita. Jgn bercita2 utk menjadi jutawan dalam Highway kerana ianya cuma khayalan.

Pendapatan tambahan setiap bulan adalah jelas semoga ianya dapat membantu meringankan sedikit beban kita dalam penerajauan pemerintahan kerajaan yg ada skrg ni.
Kalau company Highway takda sebarang perniagaan atau pelaburan bagaimana;
1. Company boleh dapat keuntungan untuk bayar kepada ahli.
1. Company boleh bayar bonus/elaun hanya dengan rolling duit ahli?
Reply With Quote
  #26  
Old 09-01-2016, 10:50 AM
aca176 aca176 is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2009
Posts: 4,761
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by smf2000 View Post
Setiap ahli diberitahu terlebih dahulu akan konsep dalam Highway sebelum membeli pakej, iaitu bantu membantu sesama ahli.

Apabila kita membantu orang lain, Insyallah Allah akan membantu kita lebih dari itu.

Timbal balik dalam konsep bantu membantu... atau dikenali sebagai kutu moden.
kenapa tak jawab soalan tu? jauh konanya
Reply With Quote
  #27  
Old 09-01-2016, 11:22 AM
smf2000 smf2000 is offline
Regular

smf2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 796
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by njan View Post
Kalau company Highway takda sebarang perniagaan atau pelaburan bagaimana;
1. Company boleh dapat keuntungan untuk bayar kepada ahli.
1. Company boleh bayar bonus/elaun hanya dengan rolling duit ahli?

Simple... dgn kemasukan orang baru.. duit dirollingkan

Maintain transaksi at sustainable rate.. pasti boleh
Malaysia ini luas dan malah dunia ini luas..
makin lama makin banyak yang bantu dan dibantu.

Macam orang main forex.. orang yang untung adalah hasil daripada orang yang rugi, bukan?

Di Highway diserapkan konsep bantu membantu.. bantu setakat mana yg mampu.. kalau tutup kita redho jer la.. tapi bagi yg gadai tanah masuk Highway, jika bungkus semestinya MENANGIS dgn ke*****an sendiri.. bukan begitu ka?

fikir-fikir kan lah.

bende senang tidak perlu dikusutkan.
Reply With Quote
  #28  
Old 09-01-2016, 11:23 AM
smf2000 smf2000 is offline
Regular

smf2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 796
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aca176 View Post
kenapa tak jawab soalan tu? jauh konanya
soklan yg mana bro? tolong tanya balik? nanti saya menjawabnya dgn pandangan peribadi saya.
Reply With Quote
  #29  
Old 09-01-2016, 11:27 AM
penditaFX penditaFX is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Waaahh.. suda masuk carigold...

Dh beberapa bulan highway duk main offline.. org tua2 kt kg ramai dah join.. banyak plak tu..

Aku cuba nasihatkan.. aku pulak kena tarbiah... hahaha.. lantak ko la pakcik..

Duit dlm tabung haji pun kasi korek..
Reply With Quote
  #30  
Old 09-01-2016, 11:27 AM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 12,632
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 79
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by njan View Post
Kalau company Highway takda sebarang perniagaan atau pelaburan bagaimana;
1. Company boleh dapat keuntungan untuk bayar kepada ahli.
1. Company boleh bayar bonus/elaun hanya dengan rolling duit ahli?
persoalan inilah yang sangat penting bagi saya..

.... sumber pendapatan untuk pembayaran 'keuntungan'
__________________
Trade Dengan Selesa DISINI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump