Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #12251  
Old 17-11-2018, 10:54 AM
QIPIDELANA QIPIDELANA is online now
Super Active

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 5,132
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 34
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LIGAN View Post
Boddoh..bg coach cina buat ape?ko dah tau kan cina mana blh main bola sepak..main pakau yer blh mmg handal...fam dr dulu mmg buta dah blh bubarkan dah ganti persatuan lain..malaysia patutnya dah level2 sama ngan jepun...brp fam bg gj cina nie?
Apa benda lah ko punya komen ni...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12252  
Old 17-11-2018, 11:09 AM
Fijin Fijin is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2017
Posts: 986
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 85
Active Level
Default

nak bentuk team mantap makan masa,yg penting ada peningkatan, perbaiki kelemahan yg ada,kena cr playmaker yg boleh pegang dan umpan bola cun utk striker
__________________
TRADE EU ,GU DAN GOLD 95% WIN,BACKTESTING LEBIH 3 TAHUN,SILA PM JIKA BERMINAT
TRADE TANPA INDI,RAHSIA JOHN TEMPLETON 90% WIN
KLIK http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=654037
Reply With Quote
  #12253  
Old 17-11-2018, 12:23 PM
LIGAN LIGAN is offline
Regular

LIGAN's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 481
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azham View Post
Tuan, kalau Malaysia kalah pun jangan le marah dan racist.
Masa Malaysia jadi juara AFF 2010, coach kita Rajagopal dan asst Tan Cheng Hoe.
Mana ada coach Europe atau Melayu yang bawa Malaysia jadi juara AFF?
Ong Kim Swee dan Rajagopal jugaklah yang bawa Malaysia menang emas Sukan Sea sejak kebelakangan ni.
Takyah nak berlagak suci laa brader...jgn nak sanjung sgt puak2 pendatang nie..tgk icerd apa dah jd..jgn bermotif politik sgt..jgn fikir tengkuk sendiri jer zaman skrg..tgk masa depan anak2 cucu...contoh tgk bam saje laa..ada nampak org melayu disorong ke depan?klu ada pun dikandaskan tgh jln...org melayu jer tak sedar diri..tgk chong weii naik atas siapa?ni yg org kata "anak mati kelaparan kera di hutan disusukan"
Reply With Quote
  #12254  
Old 17-11-2018, 12:39 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 38,989
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 632
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LIGAN View Post
Takyah nak berlagak suci laa brader...jgn nak sanjung sgt puak2 pendatang nie..tgk icerd apa dah jd..jgn bermotif politik sgt..jgn fikir tengkuk sendiri jer zaman skrg..tgk masa depan anak2 cucu...contoh tgk bam saje laa..ada nampak org melayu disorong ke depan?klu ada pun dikandaskan tgh jln...org melayu jer tak sedar diri..tgk chong weii naik atas siapa?ni yg org kata "anak mati kelaparan kera di hutan disusukan"
rilek brader. brader rilek...

we talk about football not political issues... we r same flag brader...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
Likes QIPIDELANA liked this post
  #12255  
Old 17-11-2018, 08:15 PM
John Nawi John Nawi is offline
Active Plus

John Nawi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,112
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LIGAN View Post
Takyah nak berlagak suci laa brader...jgn nak sanjung sgt puak2 pendatang nie..tgk icerd apa dah jd..jgn bermotif politik sgt..jgn fikir tengkuk sendiri jer zaman skrg..tgk masa depan anak2 cucu...contoh tgk bam saje laa..ada nampak org melayu disorong ke depan?klu ada pun dikandaskan tgh jln...org melayu jer tak sedar diri..tgk chong weii naik atas siapa?ni yg org kata "anak mati kelaparan kera di hutan disusukan"
Kelaut sembng ko ni bang
Reply With Quote
  #12256  
Old 17-11-2018, 10:01 PM
QIPIDELANA QIPIDELANA is online now
Super Active

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 5,132
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 34
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by John Nawi View Post
Kelaut sembng ko ni bang
Sembang kosong jer bole la.
Reply With Quote
  #12257  
Old 17-11-2018, 10:27 PM
azham azham is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,175
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 207
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by LIGAN View Post
Takyah nak berlagak suci laa brader...jgn nak sanjung sgt puak2 pendatang nie..tgk icerd apa dah jd..jgn bermotif politik sgt..jgn fikir tengkuk sendiri jer zaman skrg..tgk masa depan anak2 cucu...contoh tgk bam saje laa..ada nampak org melayu disorong ke depan?klu ada pun dikandaskan tgh jln...org melayu jer tak sedar diri..tgk chong weii naik atas siapa?ni yg org kata "anak mati kelaparan kera di hutan disusukan"
Ahli sukan main bersungguh2 demi negara, tuan pertikai kan pulak.
1- Malaysia menang Thomas Cup 1992. ada Melayu, ada Cina. Pengurus orang India.
2- Malaysia masuk World Cup Hockey 2018. Pemain hampir semua Melayu. Coach bukan Melayu.
3- Dah ada penerjun Melayu dalam team diving Malaysia. Coach orang China.
4- Kapten Women Basketball Malaysia. Melayu. Player lain dan coach orang Cina.
5- Kat team Ping Pong Lelaki ada 2 orang Melayu. Yang lain Cina. Coach pun Cina.
6- Team Bowlingdan Gimnastik lagi le majmuk.
Masa Azizulhasni Awang di Sea Games ramai je Cina datang Veledrome Nilai bagi sokongan.
Reply With Quote
  #12258  
Old Yesterday, 06:15 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 241,477
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2871
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Tiket dah sold out kt online
Beli kt stadium la nampak nya kali ni
Reply With Quote
  #12259  
Old Yesterday, 09:25 PM
QIPIDELANA QIPIDELANA is online now
Super Active

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 5,132
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 34
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azham View Post
Ahli sukan main bersungguh2 demi negara, tuan pertikai kan pulak.
1- Malaysia menang Thomas Cup 1992. ada Melayu, ada Cina. Pengurus orang India.
2- Malaysia masuk World Cup Hockey 2018. Pemain hampir semua Melayu. Coach bukan Melayu.
3- Dah ada penerjun Melayu dalam team diving Malaysia. Coach orang China.
4- Kapten Women Basketball Malaysia. Melayu. Player lain dan coach orang Cina.
5- Kat team Ping Pong Lelaki ada 2 orang Melayu. Yang lain Cina. Coach pun Cina.
6- Team Bowlingdan Gimnastik lagi le majmuk.
Masa Azizulhasni Awang di Sea Games ramai je Cina datang Veledrome Nilai bagi sokongan.
Xyah layan..setakat sembang gebang dalamni bolelah
__________________
LUASKAN KUASAMU
Reply With Quote
  #12260  
Old Today, 07:56 AM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,747
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by John Nawi View Post
Kna lupakn copot dh nazmi.. mmg xd option sbb team ni coach jg yg pilih.. mmg xd playmaker.. tu yg tgh cam harem.. dgn akram ny adoila
mungkin itu la salah satu kesilapan yang nyata dalam pemilihan pemain..
__________________
Kebahagiaan terletak pada kemenangan memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak yang berlebih-lebihan. ( Imam Al-Ghazali ).
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump