Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 11-07-2018, 08:51 PM
janajana janajana is offline
Regular

janajana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 119
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

datang dgr taklimat free je lepas tu tanya direct kat situ
__________________
---------
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 11-07-2018, 08:55 PM
mie_amour mie_amour is offline
Active Member

mie_amour's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,770
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janajana View Post
datang dgr taklimat free je lepas tu tanya direct kat situ
Katanya takaful.. saya krg jelas sket dgn bisnes plan..jd was2 nk dtg dgr taklimat whatsoever... kalau jelas mcm insurans..medical card, unit trust at least xdelah rs sia2 ke apa nk dtg taklimat...

Yg ni sbb dia byk gunakan ayat2 quran.. pendekatan dakwah apa smua..pd sy kalau setakat nk jual insurans atau nk suh apply personal loan guna koperasi xperlu ayat2 mcm tu. Telus dan jujur je.
__________________
Belajar dan terus belajar...
Reply With Quote
  #13  
Old 11-07-2018, 10:01 PM
pelitaminyak pelitaminyak is offline
Regular

pelitaminyak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 501
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janajana View Post
datang dgr taklimat free je lepas tu tanya direct kat situ
Taklimat nya, member aku citer semalam taklimat buat kat ipoh dia nak pegi tapi sampai tempat tu x de sape pun
Reply With Quote
  #14  
Old 11-07-2018, 10:03 PM
pelitaminyak pelitaminyak is offline
Regular

pelitaminyak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 501
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Rm100 x 1000 = rm100,000 memang boleh langsai hutang tapi bukan hutang kita, hutang org yg nganjur le yg langsai
Reply With Quote
  #15  
Old 12-07-2018, 01:17 PM
mie_amour mie_amour is offline
Active Member

mie_amour's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,770
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pelitaminyak View Post
Rm100 x 1000 = rm100,000 memang boleh langsai hutang tapi bukan hutang kita, hutang org yg nganjur le yg langsai
Itu yg xjelas.. bila tanya business plannya disua kan dgn hadis2 dan suruhan utk berdakwah..xsalah nk seru utk berdakwah..tp bila nk buat sesuatu business kene jelaslah..kene telus..
__________________
Belajar dan terus belajar...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump