Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 18-08-2017, 03:51 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 19,699
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 75
Active Level
My Mood:
Default

dah nampak on the road memang lawa..harga x brape nak lawa
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 18-08-2017, 03:54 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 13,972
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 352
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

baru nampak sebuah masa pegi bangi hari tu, tgk sekali imbas nampak ok luaran
sensor boot belakang tu mmg mengancam
Reply With Quote
  #13  
Old 14-09-2017, 02:46 PM
Mencari Sinar Mencari Sinar is offline
Junior

Mencari Sinar's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Susah nak dapat review dari person yang dah pakai honda crv especially G4 dan G5 mungkin sbb baru dan yg pakai ni org2 business dan berjawatan,jd x sempat nak share ape2..
Reply With Quote
  #14  
Old 14-09-2017, 03:00 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 6,063
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

dr jauh mcm BMW lak, smart gak dr belakang cuma depan tk banyak improve so masih nampak versi lama dr depan
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "


Reply With Quote
  #15  
Old 14-09-2017, 04:40 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 14,549
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 418
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mencari Sinar View Post
Susah nak dapat review dari person yang dah pakai honda crv especially G4 dan G5 mungkin sbb baru dan yg pakai ni org2 business dan berjawatan,jd x sempat nak share ape2..
aku pakai G4, alhamdulillah stakat ni
Reply With Quote
  #16  
Old 15-09-2017, 09:16 AM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,330
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

ak dengar ramai komplen pasal sc honda, betul ke??
Reply With Quote
  #17  
Old 06-10-2017, 11:51 AM
sitinorain sitinorain is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 886
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Alhamdulillah dah sebulan lebih pakai G5 1.5tc...setakat ni terbaik...
Reply With Quote
  #18  
Old 06-10-2017, 06:09 PM
pudins70 pudins70 is offline
Super Active

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 5,503
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 134
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
ak dengar ramai komplen pasal sc honda, betul ke??
Setakat ni dah 4 tahun dok pergi servis kat situ OK jer.
Layanan pun tip-top, nak masuk keluar siap ada orang tolong buka pintu lagi.
Cuma toksah dok compare harga parts dengan kedai luar sudah la.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump