Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #431  
Old 04-09-2010, 11:04 AM
sken sken is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 35
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro, aku dah bank in.. bila bley activate?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #432  
Old 04-09-2010, 11:07 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,177
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sken View Post
bro, aku dah bank in.. bila bley activate?
Akaun telah pun diaktifkan bro..Terima kasih
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #433  
Old 10-09-2010, 03:22 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,177
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:




http://www.ourdownloader.com v2






Ourdownloader.com berfungsi sebagai perantaraan diantara ANDA dan FILEHOSTING popular pada masa kini. Hanya perlu masukkan link ke dalam kotak teks yang disediakan dan kemudian klik Generate!. Sistem akan proses file yang anda inginkan itu dan serta merta memberikan Premium Download Link!. Menarik? Ingin mengetahui apa yang lebih menarik mengenai ourdownloader.com? Sila rujuk di bawah ini:


OURDOWNLOADER.COM IS 100% MALAYSIAN PRODUCT


KELEBIHAN OURDOWNLOADER.COM:



MENJIMATKAN WANG ANDA
Dengan menggunakan hanya SATU akaun ourdownloader, anda boleh memuat turun file kesukaan anda daripada 11 filehost popular yang berbeza sebagai pengguna PREMIUM! Tidak perlu memilih lagi, dengan ourdownloader.com anda DAPAT kesemuanya! cuba bayangkan berapa kos yang anda perlu keluarkan untuk membeli akaun daripada 11 filehost popular iaitu:


Kos Filehost (Tempoh 30 Hari):

Hotfile - 9USD (28 MYR)
Megaupload & Megavideo - 9.99 USD (31 MYR)
Rapidshare - 6.99 EUR (29 MYR)
Depositfiles - 11.95 USD (38 MYR)
Filefactory - 10 USD (31 MYR)
Uploading - 9.95 USD (31 MYR)
Storage.to - 7.99 EUR (33 MYR)
Netload.in - 8 EUR (33 MYR)
Easy-Share - 11.95USD (38MYR)
Sharingmatrix - 9USD (28MYR)


KOS KESELURUHAN: RM320!
HARGA DARI KAMI UNTUK AKSES PREMIUM KESEMUA FILEHOST INI: RM30 SAHAJA!

Sila klik butang di bawah ini untuk mengetahui senarai harga:





MENJIMATKAN MASA ANDA!
Jika sebelum ini anda perlu menunggu masa yang dihadkan untuk muat turun file, perlu download file satu per satu dan kelajuan muat turun yang terhad! Katakan TIDAK untuk membuang masa berharga anda lagi! dengan akaun ourdownloader.com, tidak ada had masa untuk muat turun..tidak perlu download file satu per satu lagi..dan kelajuan adalah Semaksimum sambungan internet anda!
klik butang di bawah ini untuk mencuba (Rapidshare Download):




MENONTON FILE VIDEO
Sistem ourdownloader.com dilengkapi dengan 'Divx Web Player viewer' yang membolehkan anda menonton file video secara Terus!
seperti menonton video daripada YouTube..




SANGAT MUDAH UNTUK DIGUNAKAN
Ianya sangat Mudah dan mesra pengguna!
Semudah 1-2-3.

1. Masukkan file/link yang dinginkan
>>
2. Generate link
>>
3. Download File

Sila rujuk sedikit Manual untuk mengetahui kaedah/Info (bergambar) penggunaan sistem ourdownloader.com di bawah ini:



>> Klik "Access To Downloaders".





>> Pilih premium downloader yang diingini.





>> Masukkan link download yang diingini ke dalam kotak teks yang disediakan. kemudian klik "Generate!".





>> Setelah itu, link download akan terhasil dan tersedia untuk dimuat turun .





>> Anda juga disediakan navigasi ini untuk anda menukar fungsi downloader dengan pantas



JIMATKAN WANG DAN MASA BERHARGA ANDA BERMULA HARI INI DENGAN AKAUN OURDOWNLOADER.COM PREMIUM!



>>DAFTAR PERCUMA DI SINI<<




JAMINAN DARIPADA KAMI
* KELAJUAN DOWNLOAD MAKSIMUM
* 100% SUPPORT
* 100% PRIVASI





CARA PEMBAYARAN:-
Kami Menerima Pembayaran Melalui:-

MAYBANK
CIMBBANK
BANK ISLAM
PAYPAL

Klik Sini untuk melihat cara pembayaran.



SEBARANG PERTANYAAN, HUBUNGI:

Quote:
Email (Recommended): ourdownloader[at]gmail.com (gantikan "[at]" kepada "@")
forum: http://www.yohif.org
Contact form: http://ourdownloader.com/contact.php
For More Informations: Visit http://www.ourdownloader.com


FEEDBACK DARIPADA PENGGUNA:

Quote:
Originally Posted by cloneaid View Post
aku dah guna servis ODL selama 3 bulan..download speed mmg di tahap maksimum..satu fail bersaiz 200MB dapat didownload dalam masa 21 minit (guna line 1.5MBps)..TT punya servis pun aku amat berpuas hati..dia akan cuba selesaikan masalah berkenaan ODL dengan segera..cuma kena terus sms dia dah maklumkan masalah..

harga..amat berpatutan..RM30 untuk 7 file hosting..boleh sedut sepuas hati..lepas ni mmg aku akan terus gunakan servis ODL..jimat..
Quote:
Originally Posted by bot_kill View Post
dah beli dengan TT....superb service....
Quote:
Originally Posted by gandaduit View Post
thanks, pueh ati semalan aku download..rase menangis tengok kelajuan maksima..sob sob....

Recomended....!
Quote:
Originally Posted by mEnZaMaGiC View Post
Memang meletop betul ourdownloader..tak boleh dinafikan..all filehostings are bundled together...ourdownloader rocks!!!
Quote:
Originally Posted by diprivacy5275 View Post
Wah, tak rugi kalau jadi client ODL ni. Siap ada forum lagi dan source DL yg gempak2. Mmg client friendly la ODL ni. Tabik spring
Quote:
Originally Posted by bspitih View Post


ourdownload sngt memuaskan
Quote:
Originally Posted by johnrozz View Post
kepada semua yg bakal beli service nie... mmg berbaloi-baloi.
Semua premium acc ader. pilih je mana satu. x payah nak beli asing2.
Mmg berbaloi-baloi membeli.

Speed pon laju gak. Aku boleh dapat average 60kbps utk rapidshare. Line 1Mbps share dengan 8 user.

Servis pon laju. Aku dapat acc lepas 1 1/2 jam lepas wat pembayaran.

Recomended.....

Quote:
Originally Posted by forexworld View Post
aku sgt berpuas hati dgn servis korang...kat opis aku depa block semua file hosting neh...tapi bila guna ourdownloader,semua beres...haha..download sampai koma...rugi wei sapa tak guna service neh


Thanks to All!



FAQ - Frequently Asked Question

Click Here for FAQ

Up untuk 1 syawal..sila rujuk muka hadapan untuk melihat promosi sempena aidilfitri ini..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini

Last edited by RapidPoints; 20-09-2010 at 11:27 PM..
Reply With Quote
  #434  
Old 19-09-2010, 02:36 PM
khairil_1 khairil_1 is offline
Regular

khairil_1's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Posts: 246
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam tt,
saya dah buat payment kul 12 tadi..bile leh dpt akaun premium?
__________________
:) :)cgrock :)cgrock
Reply With Quote
  #435  
Old 19-09-2010, 03:07 PM
muhamin muhamin is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2010
Posts: 67
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Menarik,nih leh trus dpt ka?
Reply With Quote
  #436  
Old 19-09-2010, 03:44 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,177
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khairil_1 View Post
salam tt,
saya dah buat payment kul 12 tadi..bile leh dpt akaun premium?
Akaun telah pun diaktifkan, sila periksa email..terima kasih
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #437  
Old 19-09-2010, 03:46 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,177
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhamin View Post
Menarik,nih leh trus dpt ka?
boleh..

Kalau buat paymnt melalui Paypal atau Access code, akaun aktif serta merta. Kalau tru bank, proses pengaktifan selalunya dalam 1-6 jam. Kalau admin online waktu tu, dalam 15 minit blh aktif
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #438  
Old 20-09-2010, 10:17 AM
zamans98 zamans98 is offline
Active Plus

zamans98's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,336
Thanks (Received): 75
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

paid via PayPal for 90 days. Nak try servis ni..
Reply With Quote
  #439  
Old 20-09-2010, 10:27 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,177
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zamans98 View Post
paid via PayPal for 90 days. Nak try servis ni..
Terima kasih kerana support bro..
apa-apa persoalan atau kemusyikilan boleh la berhubung dengan kami melalui email [email protected].

Latest info: Fileserve premium downloader telah ditambah. Enjoy!
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #440  
Old 20-09-2010, 11:36 AM
birdiecrow birdiecrow is offline
Active Member

birdiecrow's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2008
Location: aTas Bumbung BawaH BumBunG
Posts: 1,349
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ini kali ketiga rasenya dah renew akaun ngan TT.
so far servis terbaik utk kaki donwload
harga pon berpatutan dari beli satu akaun premium.

good job TT
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump