Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles

Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles For console enthusiasts for share their infos, tips, tricks and all useful discussions.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 13-01-2019, 03:14 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 73,007
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 322
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
Ramai org guna barang Sony tanpa sedar je contoh macam kamera Dalam tu Ada part dari sony
itu la...
sony tetap menten buat income..
cuma tak popular saja...

isu di sini..adalah kepopularan sony...
sama jgk mcm nokia..
tak popular...
tapi tetap ada income yg org tak tahu...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-01-2019, 07:57 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 41,083
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 1309
Active Level
My Mood:
Default

ps2 payah nak dapat game dia.

Lama dah.

ps4 teruja gak tengok game2 baru.

Cam real grafik dia.





Tapi satu hari nanti kalau ps4 turun harga, beli gak kot.

Bukan senang kan nak disiplin anak2 dengan game.

Cantek kalau pelajaran maintain ok.



Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
ada juga beli games lumba dan tembak...last last main sekejap je...boring..tua tua ni layan bola je la

teman anak anak main..depa minta juga ps4...aku cakap org lain ada yg tak mampu ada ps2 ni..so bersyukur lah
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #33  
Old 13-01-2019, 08:10 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,703
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 600
Active Level
My Mood:
Default

[QUOTE=Jedi;24944051]ps2 payah nak dapat game dia.

Lama dah.

ps4 teruja gak tengok game2 baru.

Cam real grafik dia.





Tapi satu hari nanti kalau ps4 turun harga, beli gak kot.

Bukan senang kan nak disiplin anak2 dengan game.


cuti sekolah panjang je aku bagi main..tu pun seminggu je..lepas tu peram balik dalam stor..hehe
Reply With Quote
  #34  
Old 13-01-2019, 08:20 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 41,083
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 1309
Active Level
My Mood:
Default

Laa...

Diorang tak ketagih?

Tak menyalak mintak nak main



Kau main game bola sume tu, time cuti sekolah gak ke?

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
cuti sekolah panjang je aku bagi main..tu pun seminggu je..lepas tu peram balik dalam stor..hehe
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #35  
Old 13-01-2019, 10:27 PM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,656
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 97
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
Nintendo peenah beat Sony dgn Wii dia masa tu Sony dgn ps3...tp flop blk Lepas Nintendo keluarkan Wii u...Wii u ni Kira antara failed console untuk Nintendo la...

Tp skrg bangkit blk dgn switch...ramai prefer switch sbb portable Dan blh main guna tv...cuma x blh beat Sony dari segi exclusive games la
aku beli switch semata-mata nk main mario..tu jer..nk menangis air mata dapat main super mario bros u deluxe..
__________________
Reply With Quote
  #36  
Old 14-01-2019, 12:29 PM
kni kni is offline
Legendary Member

kni's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2007
Location: Credit Suisse Hq
Posts: 10,312
Thanks (Received): 88
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dme30 View Post
maksudnya cmna tu..
aku ada ps3 jb tp skrg sistem problem dan kene buat balik
boleh layan game yg dimasukkan dlm cd je..
dh dkt 4tahun tersadai..hahaha
nk tolak haritu cina nk ambik 400 je..
ps3 aku tk boleh jb. kena main cd blueray jer... hari tu tiba2 tk boleh baca cd... kena tonggeng console tu baru boleh baca... nk gi repair mcm mahal jer... survey kat internet, rupanya dah ada teknik inject game masuk console. 2-3x try tak jadi... baca lagi sampai paham... baru jadi... pastu terus inject game yg aku & anak aku nak main jer...aku layan racing jer... anak aku layan game perang & GTA...

inject game zuma 1 utk wife, kalau dia bising2 kitorang ngadap game, suruh dia main zuma... selesai masalah ... hahaha....

Last edited by kni; 14-01-2019 at 12:32 PM..
Reply With Quote
  #37  
Old 14-01-2019, 12:46 PM
kni kni is offline
Legendary Member

kni's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2007
Location: Credit Suisse Hq
Posts: 10,312
Thanks (Received): 88
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akusS View Post
Apa mksud inject game ni ye?
maksudnya masuk kan game dalam ps3 guna software. buat kat PC dulu, pastu transfer masuk ps3...
Reply With Quote
Likes akusS liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump