Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 13-12-2008, 02:33 PM
kraem kraem is offline
Active Member

kraem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,728
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ade manusia yg sengal nk gak berforex dngn xde ilmu pastu melalak kat sana sini bile dh rugi...

ade gak yg bangsat kebas duit manusia lain atas nama forex...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-12-2008, 02:36 PM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 24,437
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 152
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

silap2 ada org rtm kene tipu ngan skim forex kot, tuh pasal kuar rancangan macam tu
Reply With Quote
  #13  
Old 13-12-2008, 02:39 PM
latelarus latelarus is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 25
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by moneymaker3000 View Post
silap2 ada org rtm kene tipu ngan skim forex kot, tuh pasal kuar rancangan macam tu
Mesti ader gak kroni dorang kena kencing tu bro..

Tapi tengok, interviu mangsa yang kena tipu tu kata broker dari New Zealand, alamat gudang kompeni..

2 orang kena tipu lebih RM100k.. macam kes Farflex..

Statement orang dari Bank Negara duk cakap pasal lesen jer..
Reply With Quote
  #14  
Old 13-12-2008, 02:43 PM
anne_81 anne_81 is offline
Regular

anne_81's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Location: Under The Tuscan Sun
Posts: 533
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by latelarus View Post
Mesti ader gak kroni dorang kena kencing tu bro..

Tapi tengok, interviu mangsa yang kena tipu tu kata broker dari New Zealand, alamat gudang kompeni..

2 orang kena tipu lebih RM100k.. macam kes Farflex..

Statement orang dari Bank Negara duk cakap pasal lesen jer..
Yup, BNM hanya tau pasal kluar lesen je..
dia tau ckp pasal enforcement, imposing strict regulations je..
cuba ambil proactive measure sket instead of just being reactive to the issue..
__________________
We're protected by the enormity of their stupidity
Reply With Quote
  #15  
Old 13-12-2008, 02:46 PM
min9797 min9797 is offline
Active Plus

min9797's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: uptown, damansara
Posts: 3,094
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

topik yang menyakitkan hati aku.....
Reply With Quote
  #16  
Old 13-12-2008, 02:48 PM
dollarstore dollarstore is offline
Regular

dollarstore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: kualalumpur.malaysia
Posts: 804
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku harap kita semua x salah gunakan ilmu forex yg kita ada.
Reply With Quote
  #17  
Old 13-12-2008, 06:29 PM
ajid182 ajid182 is offline
Active Member

ajid182's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: www.wakakah.com
Posts: 1,607
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

huhu...betui2...aku memg anti betul org nk main scam2 ni...dahla lubang rezeki kita semua...xpasal2 kang forex kena banned plak kt mesia ni...forex senang buat duit bg yg tahu,,,yg xtahu ni selalu buat masalah nk tipu2 nk kecoh2.
Reply With Quote
  #18  
Old 13-12-2008, 06:42 PM
34☺* 34☺* is offline
Regular

34☺*'s Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2008
Location: ۞- - In Your DŽEamS ~
Posts: 653
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku tgk skrng bersepah-sepah budak2 nak main FOREX

apalah yg difikirkan nyea dia ingat FOREX ni tempat utk cari keuntungan semata-mata, tak payah lah dik, FOREX ni bahaya kalau xde ilmu

kalau lah FOREX ni di block terus kat malaysia , apa perlu dibuat ?

nak pindah ke indon atau singapore ke ?

atau layan proxy ?
__________________
~Aku Mencintaimu Kerana Agama yang ada pada dirimu, Jika kau hilangkan Agama yang ada pada dirimu, Maka hilanglah cintaku padamu~

2009~ If you fail to plan, you plan to fail ~2009
Reply With Quote
  #19  
Old 13-12-2008, 06:50 PM
sedanfx sedanfx is offline
InstaForex Official
Introducing Broker

sedanfx's Avatar

 
Trader Rating: (27)
Join Date: May 2007
Location: buylibertyreserve.my
Posts: 6,328
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

risau gak aku.... nati kan kena blok, giler. ni la satu2 sumber rezeki aku..... apepun aku rasa lebih baik diam dr kecoh2.
Reply With Quote
  #20  
Old 13-12-2008, 06:52 PM
MR.NUKE MR.NUKE is offline
Active Plus

MR.NUKE's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,569
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ismandi76 View Post
ni manusia dah x berilmu mau juga main forex..dah loss bising sana sini...ada otak mcm x dipakai sbb nafsu nak kaya membuak-buak sengal betul ini org...kita trader biasa ler klu dah loss tu cuba cari apa sbb kita boleh loss...trading dlm forx cuma ada dua pilihan ajer BUY n SELL itu pun boleh rugi byk..sengal punya org
betul2.. aku sokong tu.. ada lagi plak yang berilmu pun dah jadi macam x penah skolah.. terlalu taksub dengan yang mengajar forex.. kununnya guru forex tu bleh bagi kaya kat diorang.. padahal guru yg mengajar tu pun x kaya2 pun.. yang sengalnya diorang x sedar2.. guru diorang tu banyak duit hasil dari yuran2 seminar, personal coaching, mini seminar, ebook, jual signal dll..

tu aaar aku mmg sokong apa yg ko tulis.. ada otak macm x dipakai bila dah terlalu TAKSUB..
__________________
HOW DO YOU DESTROY A MONSTER WITHOUT BECOMING ONE?

Last edited by MR.NUKE; 13-12-2008 at 06:56 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
asas forex, belajar forex, forex, kelas forex, main forex, rtm, trade forex

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump