Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles

Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles For console enthusiasts for share their infos, tips, tricks and all useful discussions.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 20-06-2015, 10:18 AM
apiz89 apiz89 is offline
Active Member

apiz89's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: wEst tO thE EAst
Posts: 2,341
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by strikeclow View Post
yang ramai-ramai cakap ps4 ni ada ps4 ke? atau korang dengar dari orang lain? dulu masa zaman x360 vs ps3, ramai jugak aku dengar yang cakap ps3 lagi lawa, tapi last-last tengok sama je dengan grafik x360.btw, aku bukan le microsoft fag atau anti-sony, cuma kalau ada yang murah dan game yang berbaloi dibeli (termasuk lanun), itulah yang akan aku beli.
aku dh pakai bro
aku servey dulu kedai..tnye2 kedai game mne bgus
byk ckp ps4 better
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-06-2015, 10:32 AM
giler_gadget giler_gadget is offline
Super Active

giler_gadget's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: May 2011
Posts: 5,723
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Xbox one best, tp game2 dia x popular kat sini..
__________________
Motorola+Google = Googlerola!16/8/2011 Google telah beli Motorola Mobility =)
[JUAL] PS3 GAMESSZZZ
http://www.carigold.com/portal/forum...1#post19969281

Reply With Quote
  #23  
Old 20-06-2015, 10:34 AM
akecema akecema is offline
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 15,961
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 339
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai ps4
xminat xbox, byk game best lambat kat xbox
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 20-06-2015, 04:41 PM
momochick momochick is offline
Active Member

momochick's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Jun 2008
Location: Utara - Selatan - Timur - Barat
Posts: 1,773
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

better beli yg ade camera ke x
__________________
Ketibaan Dan Kebangkitan Dajjal??

Offset/Inkjet Printing.. Advertising.. Signboard..
Contact Us : [email protected]
Reply With Quote
  #25  
Old 20-06-2015, 09:56 PM
m_radd m_radd is offline
Active Plus

m_radd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,519
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 43
Active Level
Default

aku ada ps3 dan xbox360....ps4 tak tahu apa pulak kelebihan dia
Reply With Quote
  #26  
Old 20-06-2015, 10:36 PM
302 302 is offline
Legendary Member

302's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2009
Location: silent hill
Posts: 10,834
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 42
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m_radd View Post
aku ada ps3 dan xbox360....ps4 tak tahu apa pulak kelebihan dia
bile bro dah main ps4 mesti bro rase grafik ps3 huduh
Reply With Quote
  #27  
Old 20-06-2015, 10:40 PM
m_radd m_radd is offline
Active Plus

m_radd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,519
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 43
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by 302 View Post
bile bro dah main ps4 mesti bro rase grafik ps3 huduh
ye mcm tu...maknanya ok lagi xbox360...tapi cd game mcm kurang
Reply With Quote
  #28  
Old 20-06-2015, 10:45 PM
302 302 is offline
Legendary Member

302's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2009
Location: silent hill
Posts: 10,834
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 42
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m_radd View Post
ye mcm tu...maknanya ok lagi xbox360...tapi cd game mcm kurang
lebey kurang je grafik ps3 n xbox 360
Reply With Quote
  #29  
Old 20-06-2015, 10:48 PM
exofx exofx is offline
Legendary Member

exofx's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Aug 2011
Location: Sky Network
Posts: 18,752
Thanks (Received): 536
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

alah beli bd ps4 yang 2nd je.. haha boleh berjimat.. bukannya rosak bd tu..

jimat belanja.. nak buat camne tak leh nk pirate ps4 game.
Reply With Quote
  #30  
Old 05-07-2015, 09:06 PM
Simon Goh Simon Goh is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Location: Penang
Posts: 1,980
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by strikeclow View Post
yang ramai-ramai cakap ps4 ni ada ps4 ke? atau korang dengar dari orang lain? dulu masa zaman x360 vs ps3, ramai jugak aku dengar yang cakap ps3 lagi lawa, tapi last-last tengok sama je dengan grafik x360.btw, aku bukan le microsoft fag atau anti-sony, cuma kalau ada yang murah dan game yang berbaloi dibeli (termasuk lanun), itulah yang akan aku beli.
PS4 lah syok...saya main the witcher baru game ps4 dalam hanset xperia z.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump