Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles

Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles For console enthusiasts for share their infos, tips, tricks and all useful discussions.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 30-03-2010, 11:31 AM
hahahuhu hahahuhu is offline
Regular

hahahuhu's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 338
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ape kate thread ni merge je jd ps3 ngn wii..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 30-03-2010, 11:34 AM
matrix87 matrix87 is offline
Regular

matrix87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Location: Kajang, Selangor
Posts: 474
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shah08 View Post
nice work...
terbaik nie...
cadang nk beli xbox 360...
bagoz2 beli la xbox 360 .. welcome our club @@:P....

kalau nak beli xbox 360 buat masa skrg jasper chip... kalau nak tunggu valhalla kena tunggu 2011 akhir tahun 2010 atau awal tahun.. hmm tp so far jasper chip stable 99.9%.... about 3rrod tu... depend ... kau yea xbox 360 tu kalau kau jaga macam mana kau jaga awek kau... insyallah tak de problem.. ikut je cara2 nak elak 3rrod... yg penting jangan letak tempat pengaliran udara yg tak stable atau panas.. mmg cepat kena 3rrod @@...


hope this one help full ....

for game.... xbox 360 n ps3.. cannot say with console many game..

but for me .. i prefer... xbox 360 ... got pirate...

but d-advantange .. xbox 360 modified .. kau tak leh gi main online (xbox-live) kau akan kena ban... ban mesin kau tak leh main terus.....
__________________
Beware AP2.5 GAME !!! even if "offline" we will get BAN by MICROSOFT...
List of AP 2.5 game :
Fable3, AC3(hot!), NFS:Hot pursuit(hot!)
Reply With Quote
  #23  
Old 30-03-2010, 11:37 AM
matrix87 matrix87 is offline
Regular

matrix87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Location: Kajang, Selangor
Posts: 474
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hahahuhu View Post
ape kate thread ni merge je jd ps3 ngn wii..
no problem brother... nanti aku tukar tajuk / thread kepada // Console Club... mean include psp , ps3 , xbox , dsi , wii...

tp kena ada orang sokong bagi... opinion tentang... ps3 n other la... malam ni aku edit balik aku masukkan info wii psp n ndsi...
__________________
Beware AP2.5 GAME !!! even if "offline" we will get BAN by MICROSOFT...
List of AP 2.5 game :
Fable3, AC3(hot!), NFS:Hot pursuit(hot!)
Reply With Quote
  #24  
Old 30-03-2010, 01:10 PM
abu85 abu85 is offline
CG Top Poster Club

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 30,127
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

perghhh murah nyer xbox korang beli aku beli 1350 (arcade)..+ 150 (wireless joystik) =1500 takder plak silver crad

hmm aku tgk gak kat xbox aku tu... mcm bukan jasper jek.. sbb ader pelekat kat sana,,, nampak 12 jek.. klw aku buka pelekat tu takder warranty plak..

lagi satu info xbox aku made in korea..

pasal install hdd tu.. cam aku buat step tu tak leh plak..

lepas masuk CD tu tekan tekan Y tak der benda aper2 pun kuar,...

adeii,,,
__________________
IB INSTAFOREX
LOCAL DEPO AND WITHDRAW
REBATE 80% SETIAP MINGGU BANK IN
CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
Reply With Quote
  #25  
Old 30-03-2010, 01:14 PM
abu85 abu85 is offline
CG Top Poster Club

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 30,127
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matrix87 View Post
no problem brother... nanti aku tukar tajuk / thread kepada // Console Club... mean include psp , ps3 , xbox , dsi , wii...

tp kena ada orang sokong bagi... opinion tentang... ps3 n other la... malam ni aku edit balik aku masukkan info wii psp n ndsi...
pendapat aku better ko teruskan buat satu2 thread jek..

senangn... tak bercampur aduk.. newbie mcm aku.. nak focus pun senang.. hmm terpulang ini hanya pandangan and cadangan jek...
__________________
IB INSTAFOREX
LOCAL DEPO AND WITHDRAW
REBATE 80% SETIAP MINGGU BANK IN
CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
Reply With Quote
  #26  
Old 30-03-2010, 02:47 PM
matrix87 matrix87 is offline
Regular

matrix87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Location: Kajang, Selangor
Posts: 474
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abu85 View Post
pendapat aku better ko teruskan buat satu2 thread jek..

senangn... tak bercampur aduk.. newbie mcm aku.. nak focus pun senang.. hmm terpulang ini hanya pandangan and cadangan jek...
ooo kk tgk dulu cam mana brother...

pasal masalah kau .. kau beli bila ? dah lama ke brother ?? cuba check2 power brick kau berapa walt ? sbb kau ye make korea lo...

sbb selalu ye kalau orang beli .. 2 je .. xbox sg set / atau xbox my set... my set ni mahal dalam 1xx lebih dr sg set... sebb prosedur ... kalau rosak antar .. repair kat malaysia je.. yg sg set kalau rosak dia antar balik singapore... makan masa 1 bulan kot...

tp anyway aku ye sg set .. so far guna okie je cun :P

arcade 1500 ? mahal ye brother kau beli kat mana ??

aku beli ari tu xbox elite...

package dia

xbox 360 elite 120 gb [forza motorsport bundle]
2 controller ori
cd game free 10...
original game free , 3 , batman,pure, dan forza motorsport 3.

dalam 1480 je...

pastu aku ada bali battary charge... tawkey tu jual complete kat aku 1580 je....
__________________
Beware AP2.5 GAME !!! even if "offline" we will get BAN by MICROSOFT...
List of AP 2.5 game :
Fable3, AC3(hot!), NFS:Hot pursuit(hot!)
Reply With Quote
  #27  
Old 30-03-2010, 03:14 PM
kyzee_zul kyzee_zul is offline
Regular

kyzee_zul's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 572
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matrix87 View Post
tp takut time tu jasper dah kurang laku dah... harap2 valhalla tu mahal la ... 2k ke hahha sure jasper kita laku kaw kaw2....
aku x rase valhalla mahal..bila dia chip da makin kecil..kos makin murah..setakat buboh cooler master nye fan bape sen la sgt..tgk mcm mane dlu valhalla ni..aku dgr2 bukan dlm je diubah..rupa xbox tu pon diubah..pe rupa la xbox tu nanti..jgn huduh mcm ps3 slim da la..
Reply With Quote
  #28  
Old 30-03-2010, 03:17 PM
kyzee_zul kyzee_zul is offline
Regular

kyzee_zul's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 572
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mahalnye kl..aku beli xbox elite forza bundle..free 3 game batman lego,pure,forza 3..dan2 wireless controller..baru 1300..
Reply With Quote
  #29  
Old 30-03-2010, 03:29 PM
mint mint is offline
Super Active

mint's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2009
Posts: 5,431
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

nak tanya la..

bila kita install game dalam HDD, adakah ia akan makan space mcm kita install game dalam pc, ataupun pun bila kita eject game yg kita install dalam HDD tadi jadi uninstall?..

Last edited by mint; 30-03-2010 at 03:39 PM..
Reply With Quote
  #30  
Old 30-03-2010, 03:43 PM
kyzee_zul kyzee_zul is offline
Regular

kyzee_zul's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 572
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mint View Post
nak tanya la..

bila kita install game dalam HDD, adakah ia akan makan space mcm kita install game dalam pc, ataupun pun bila kita eject game yg kita install dalam HDD tadi jadi uninstall?..
ble kite install game kt hdd mmg ianya akn ambil space dlm hdd kite..same la mcm kite install kat hdd pc..ble kite keluarkan game..game x kan uninstall..nk delete game pergi kat setting..memory..dan delete game.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump