Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-02-2018, 02:48 PM
keraskhejong keraskhejong is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 515
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

aku bli nasi kerabu lauk ayam bakar rm7 rasa mcm mahal...ni kaki je...
hadoiii...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-02-2018, 02:58 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Ikutkan lauk gitu je kena bayau RM9 memang mahal
Tak tahu la kot tuan kedai salah kira
Kalau tak yakin
Minta la tuan kedai/cashier kira balik utk kepastian
Reply With Quote
  #23  
Old 07-02-2018, 03:05 PM
arizo razzo arizo razzo is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,333
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 31
Active Level
Default

kaki ayam serama ooiii, ingat murah kaa
Reply With Quote
  #24  
Old 07-02-2018, 03:08 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 13,946
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 322
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

aku biasa beli ayam sekor , aku buang je kaki dan pedal, tapi bila makan kat kedai sekali sekala nak juga makan kaki dan pedal, pun bedal juga. tak pernah berkira harga, jangan dia letak 50 dah le
Reply With Quote
  #25  
Old 07-02-2018, 03:10 PM
Flat Flat is online now
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,229
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
Default

harga termasuk tulang kaki ayam kott
Reply With Quote
  #26  
Old 07-02-2018, 03:12 PM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Setapak,K.L.
Posts: 9,682
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 242
Active Level
My Mood:
Default

Tambah sikit lagi boleh dapat snack plate tiga belas ringgit.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-02-2018, 03:42 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,169
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 77
Active Level
My Mood:
Default

endau tu ikan yang murah, jeti lkim dekat situ.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #28  
Old 07-02-2018, 03:52 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 31,182
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2642
Active Level
My Mood:
Default

kesian dia.
dia ingatkan dah ambik nasi campur berlauk kaki ayam dan hempedal dengan air sirap bandung tu kira dah paling menjimat dah, paling murah dah, kira save budget dah, rupanya mahal jugak.
hmm, takleh nak konar kot mana mana jugak nampaknya, masih mahal..
Reply With Quote
  #29  
Old 07-02-2018, 03:54 PM
im755 im755 is offline
Active Plus

im755's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,780
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

kaki ayam...... sian

better makan kfc and mcd lagi sedap lagi murah lagi kenyang...harga gerenti below 9
Reply With Quote
  #30  
Old 07-02-2018, 03:55 PM
malrockstar malrockstar is offline
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 8,207
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

merapu punya harga...
haramjaddahh

makan nasi ayam lagi bagus..lengkap dengan sup suma ada
__________________
YA ALLAH, MUDAHKANLAH URUSAN KU, MURAHKANLAH REZEKI KU. AMIN.
AUTOCAD FREELANCE
Iv Mist - Penawar Resdung DLL

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump