Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 14-06-2013, 04:08 PM
merakkapor merakkapor is offline
Regular

merakkapor's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 149
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tu dia.. x larat nk baca.. panjang sgt.. hihihhi.. paking dlu la.. nnt ble baca sikit2...
__________________
Saya perlukan keje bidang oil and gas.. ada diploma. experience oil n gas xde. kje da 7 tahun... hihihi.. ada vacancy tlg halo2...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 14-06-2013, 04:43 PM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,908
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by merakkapor View Post
tu dia.. x larat nk baca.. panjang sgt.. hihihhi.. paking dlu la.. nnt ble baca sikit2...
x pjg pun ... nampak banyak sbb banyak gambar je tu ,,
__________________
Reply With Quote
  #23  
Old 16-06-2013, 03:27 PM
peja6 peja6 is offline
Active Member

peja6's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Location: Kuala Lumpur
Posts: 1,337
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jgn lupe pasal website mcm groupon, dealmates, milkadeal, deals.bigsales.com.... byk bleh saving dr sini...
Reply With Quote
  #24  
Old 16-06-2013, 03:32 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is online now
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 23,100
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 423
Active Level
My Mood:
Default

Beruntung laki ko TT. Hehe
Reply With Quote
  #25  
Old 16-06-2013, 03:39 PM
luminor luminor is offline
Active Plus

luminor's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,597
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Complicated btol ni.org pmpn suke la..
Kene tliti.alert,ada hri2 ttntu untk sesuatu.
Aku x bole...tt wtkn untk den bole?heee
__________________
victory loves preparation.

Fat burner mega pro series-free cod kl/selangor & pos seantero malaya
0175812123
Reply With Quote
  #26  
Old 16-06-2013, 06:55 PM
syukranjz syukranjz is offline
Active Plus

syukranjz's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2010
Posts: 4,779
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tips jimat aku.. beli yg perlu..jgn beli yg mahu...haha...mmg berkesan..
beli barang biar gune sampai betul2 x leh guna..baru berbaloi dgn harga..
__________________
IKLAN PERCUMA DI SINI
Reply With Quote
  #27  
Old 17-06-2013, 03:38 PM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,908
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syukranjz View Post
Tips jimat aku.. beli yg perlu..jgn beli yg mahu...haha...mmg berkesan..
beli barang biar gune sampai betul2 x leh guna..baru berbaloi dgn harga..
sbb tu aku tgk kalau laki je mesti beli brg branded kdg2 kalah popuan .... sbb korg ni jenis yg beli satu brg akan hentam barang tu hari2 selagi boleh pakai.... popuan plk jenis yg suka tukar2, sume benda kena match ngan kaler baju.... so beli murah2 pun ok jer , kdg2 pakai pun 2 3 bulan skali....
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 17-06-2013, 04:16 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,156
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Salaam.

Harap2 berkaitan dengan thread.

Perasan tak dulu (tak pasti lak skang nie ada lagi ke tak) kat ASTRO ada channel yang siarkan tentang kupon diskaun.
Kat Amerika.

Dengan kupon sahaja, tak perlu berbelanja satu sen pun.
Setiap barang ada kupon diskaun.
Lepas kira jumlah barang yang dibeli...kira kupon lak.
Berlebih duit kupon tu dari harga total barang2 tadi.
Payah nak citer tapi sapa2 yang pernah tonton mesti tahu.
Sampai penuh stor diorang...macam persediaan untuk perang nuklear lak.

Payah nak buat praktikkan kat Malaysia
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)


Last edited by Jedi; 17-06-2013 at 04:21 PM..
Reply With Quote
  #29  
Old 17-06-2013, 05:28 PM
goldironman goldironman is offline
Active Member

goldironman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,049
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Talking

Setuju. Boleh tepon saya kalau nak mai Penang ya!

Quote:
10)tips jimat - holiday and vacation like a boss

- klau nk bercuti, rajen2 search kupon diskaun dan booking hotel awal atau pilih hari weekdays, kalau nak lg jimat pilih homestay instead of duduk hotel..kt cg pun kdg2 ada travel voucher yg bleh beli ngan rega murah, dlu pernah ada genting voucher rm50 aku siap bleh duduk hotel 4 bintang kt awana golf resort tu siap dpt bilik utk 4 org lagik...
- kalau famili yg ada anak2 sekolah mungkin susah sikit nk bercuti time hari biasa, tp still lg boleh jimat kalau famili lebih dr 3 4 org ramai lebih baik ambik homestay dr duduk hotel. kdg2 homestay lg selesa jauh dr duduk
Reply With Quote
  #30  
Old 17-06-2013, 05:41 PM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,908
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Salaam.

Harap2 berkaitan dengan thread.

Perasan tak dulu (tak pasti lak skang nie ada lagi ke tak) kat ASTRO ada channel yang siarkan tentang kupon diskaun.
Kat Amerika.

Dengan kupon sahaja, tak perlu berbelanja satu sen pun.
Setiap barang ada kupon diskaun.
Lepas kira jumlah barang yang dibeli...kira kupon lak.
Berlebih duit kupon tu dari harga total barang2 tadi.
Payah nak citer tapi sapa2 yang pernah tonton mesti tahu.
Sampai penuh stor diorang...macam persediaan untuk perang nuklear lak.

Payah nak buat praktikkan kat Malaysia
yup... citer extreme couponing... gila2 punya jimat ... dah ada tulis dlm tips no .3 ...
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump