Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 14-06-2013, 08:55 AM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,907
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ZURA-SAN View Post
banyak tips yg berguna.
yg paling aku suka shoping online.
memandangkan aku duduk kat sdk ni.
baju/tudung yg dijual pada aku agak mahal(kalau ada brand takpe juga).
rasa macam tak berbaloi.

so far,selama beli online ni,semua puas hati.
tp kena berpada2 gak.rambang mata tgk cantik2..boleh pokaii juga..
aku dlu gila online shoping gk... suma benda pun aku beli online ...

cuma baju je smpai skang masih x berani nak tanggung risiko nk bli on9 sbb takut salah saiz , aku ni dahla saiz special dr org lain , mesti kene cuba dulu gk kalau x kemungkinan besar xkan padan.. gpun xde online seller kt mesia yg bg policy 'can return back' tu lg hehehehe
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 14-06-2013, 08:55 AM
detektifconan detektifconan is offline
Regular

detektifconan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2011
Posts: 227
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

seronok baca info ni...
berangan jugalah nak buat extreme couponing kat Malaysia ni...
Reply With Quote
  #13  
Old 14-06-2013, 08:56 AM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,907
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bro drummer View Post
boleh laaaaaa
just benda2 common yg kita biasa buat or dah tau cuma jrg tergerak nak buat je....
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 14-06-2013, 09:25 AM
bro drummer bro drummer is offline
Super Active

bro drummer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2011
Location: Teman Orang Perak Ler Komer..
Posts: 7,828
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazirah View Post
just benda2 common yg kita biasa buat or dah tau cuma jrg tergerak nak buat je....
tp kat malaysia ni..ermmm..ntah..no komen..
mcm contoh Year End Sale..
sbnrnya harga tu syarikat tu up kan..pastu buat lesss 50%..
trick mcm tu mmg besttttttt
__________________

Quote:
Originally Posted by bro drummer
"Nak masuk SIMPANG...tp x bg SIGNAL...itu adalah BANG.NGANG abadi"
Reply With Quote
  #15  
Old 14-06-2013, 09:28 AM
azryn81 azryn81 is offline
Active Plus

azryn81's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,620
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ibeceivy View Post
suka tengok yg extreme kupon tu,gigih nak gunting simpan dlm fail segala kupon tu,pastu shopping boleh dapat free lg..stok dorang tu dah boleh buka kedai.
kat sini boleh buat ke? kalau boleh aku pun nak

serius aku pun kagum, belanja ribu2 last byr sen2 je.
Reply With Quote
  #16  
Old 14-06-2013, 09:30 AM
zulco zulco is offline
Active Plus

zulco's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,237
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

reserve thread...
__________________
my-nanie.blogspot.com
Reply With Quote
  #17  
Old 14-06-2013, 09:57 AM
kenoi kenoi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 964
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku dulu gile jd kad keahlian
bonuslink, mesra, real rewards dll
banyak gak la brg aku tebus

tp skg ni amik point drpd cc je time soping
cukup point tebus soping baucer
baru la dikatakan smart shopper...huhu
Reply With Quote
  #18  
Old 14-06-2013, 10:11 AM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,907
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kenoi View Post
aku dulu gile jd kad keahlian
bonuslink, mesra, real rewards dll
banyak gak la brg aku tebus

tp skg ni amik point drpd cc je time soping
cukup point tebus soping baucer
baru la dikatakan smart shopper...huhu
yup.. penggunaan credit card pun dah banyak yg bleh dpt cash back semula dlm bntuk soping voucher ...

tp pegang cc ni org yg betul2 kuat iman je sesuai pakai... kalau setengah org silap2 nak jimat jd terlebih expense plk sbb ghairah pakai cc... kalau bleh pakai cash or debit card lebih baik cuma certain2 situation je pakai cc cth time emergency or nk book ticket flight .... gpun kdg2 kalau purchase brg pakai cc akan ada hidden chrg or additional percent kepada harga barang ...
pastikan always verify dlu dgn seller brp percent dan exact amaun yg akan dipotong melalui cas ke atas cc anda sebelum die swipe kad tu.... huhu...
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 14-06-2013, 10:38 AM
kenoi kenoi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 964
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazirah View Post
yup.. penggunaan credit card pun dah banyak yg bleh dpt cash back semula dlm bntuk soping voucher ...

tp pegang cc ni org yg betul2 kuat iman je sesuai pakai... kalau setengah org silap2 nak jimat jd terlebih expense plk sbb ghairah pakai cc... kalau bleh pakai cash or debit card lebih baik cuma certain2 situation je pakai cc cth time emergency or nk book ticket flight .... gpun kdg2 kalau purchase brg pakai cc akan ada hidden chrg or additional percent kepada harga barang ...
pastikan always verify dlu dgn seller brp percent dan exact amaun yg akan dipotong melalui cas ke atas cc anda sebelum die swipe kad tu.... huhu...
yup, skali je kena caj kedai masa beli baju raya kt nilai 3...hehehe

skg pi servis kete pon tanya dulu ada caj kedai tak
kalo kedai tu tak caj, mmg dah jd pelanggan tetap kt situ je..
Reply With Quote
  #20  
Old 14-06-2013, 12:06 PM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,907
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kenoi View Post
yup, skali je kena caj kedai masa beli baju raya kt nilai 3...hehehe

skg pi servis kete pon tanya dulu ada caj kedai tak
kalo kedai tu tak caj, mmg dah jd pelanggan tetap kt situ je..
kadang2 bayar pakai debit card pun die caj jugak , pdhl kita direct bayar cash kot tolak dr akaun .... so apa2 pun mmg kene confirmkan dlu.... aku rela g atm withdraw then byr jumlah cukup2 dr kene tolak walaupun extra 1 ringgit...
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump