Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 14-10-2014, 10:51 AM
eh? eh? is offline
Super Active

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2009
Posts: 8,589
Thanks (Received): 63
Likes (Received): 2
Active Level
Default

apa yang aku dengar cadangan perlaksanaan tu ada cuma tiada pemaju yang berminat nak laksanakan rumah prima nie..
wallahualam
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 14-10-2014, 10:51 AM
sonOFjawa sonOFjawa is offline
Active Member

sonOFjawa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: putarJaya_18
Posts: 2,333
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat presint 11, putrajaya da nak siap da pun...
skali tgk cam kuarters balai bomba pun ada...
__________________
musuh tidak ku cari, seribu musuh datang tidak selangkah anak jawa ini lari
Reply With Quote
  #13  
Old 14-10-2014, 02:55 PM
imlo151 imlo151 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 701
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

snyp yo....ada skli je depa bls email mintak update.
Reply With Quote
  #14  
Old 14-10-2014, 02:58 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 20,617
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

bukan tgh buat ke?

aku dapat kat nusajaya ari tu...tapi tak amek.
Reply With Quote
  #15  
Old 14-10-2014, 02:59 PM
mhar_2086 mhar_2086 is offline
Regular

mhar_2086's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 545
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Active Level
Default

bulan 12 2012 saya mohon.. senyap je.. x dapat la kot
__________________
Daripada Abu Hurairah RA katanya, Nabi SAW bersabda, “Akan masuk ke syurga orang-orang yang hati mereka seperti hati burung (yakni benar-benar berserah dan percaya kepada jaminan Allah pada dirinya.)” - Riwayat Muslim
Reply With Quote
  #16  
Old 14-10-2014, 03:02 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 20,617
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mhar_2086 View Post
bulan 12 2012 saya mohon.. senyap je.. x dapat la kot
mohon area mana
Reply With Quote
  #17  
Old 14-10-2014, 03:03 PM
karapole karapole is offline
Regular

karapole's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 525
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by qubs View Post
kalo kt johor area nusajaya tu kalo xsilap dh ad, dlm pembinaan, bos kwn ad beli kt situ cuma tggl umh siap je
bos beli?... bukan PR1MA ni untuk rumah mampu milik ke?
Reply With Quote
  #18  
Old 14-10-2014, 03:07 PM
aan212 aan212 is offline
Active Member

aan212's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2013
Posts: 2,053
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kencing kuat.........huhuhu
Reply With Quote
  #19  
Old 14-10-2014, 03:08 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 20,617
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by karapole View Post
bos beli?... bukan PR1MA ni untuk rumah mampu milik ke?
mmg mampu milik..tapi harga still 200K gak..

20x70, area nusajaya, double storey. harga RM200K.

memang murah sangat la tu....
Reply With Quote
  #20  
Old 14-10-2014, 03:19 PM
mhar_2086 mhar_2086 is offline
Regular

mhar_2086's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 545
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CyberMachine View Post
mohon area mana
melaka dgn negeri sembilan kalau x silap.. lama sangat dah..
__________________
Daripada Abu Hurairah RA katanya, Nabi SAW bersabda, “Akan masuk ke syurga orang-orang yang hati mereka seperti hati burung (yakni benar-benar berserah dan percaya kepada jaminan Allah pada dirinya.)” - Riwayat Muslim
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump