Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1921  
Old 14-07-2019, 12:22 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5151
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post


kedua2 player ni fav aku...

federer dah nak masuk 2 dekad sejak kejuaraan dia yang pertama..jumpa sedekad juara dunia baru...

pengalaman vs fitness

pertarungan adik abang...
ye, bahkan ni adalah gandingan perlawanan yg terbaik; Djoko dan Federer.
sama handal atas grass court. serve diorang ni amat laju..
dua dua amat power bermain dalam Wimbledon centre court yg tertutup..

pendek kata, mereka berdua ni mmg sempurna..
mmg saya look forward tengok perlawanan ni mlm ni insya Allah
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1922  
Old 14-07-2019, 12:28 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5151
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
halep menang
ye betulll
enjoy sangat tengok halep main, mmg improve sungguh corak permainan halep

dia boleh ambik ball dari serve serena dan balas balik, rally, sehingga mengalah serena tak larat kejar atau bola tersangkut net..


kaki dia dah no longer sakit. dia dah 100% sihat

serena seperti biasa bermain dengan serve laju, dia up game dia. jadi mana mana lawan serena kena up corak game 200%

perlawanan yg amat bagus semalam, puas hati final semalam

saya tengok sampai habis; sekali dengan part halep parade dengan trofi tu dan akhirnya nama dia tertera kat senarai champion Wimbledon
__________________
Reply With Quote
  #1923  
Old 14-07-2019, 12:36 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5151
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default





__________________
Reply With Quote
  #1924  
Old 14-07-2019, 02:09 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5151
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default



2012 Semi-final, Federer d. Djokovic 63 36 64 63

2014 Final, London, Djokovic d. Federer 67(7) 64 76(4) 57 64

2015 Final, Djokovic d. Federer 76(1) 67(10) 64 63
__________________
Reply With Quote
  #1925  
Old 15-07-2019, 01:53 AM
jom jom is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,566
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Ada link x ?
Reply With Quote
  #1926  
Old 15-07-2019, 07:23 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,900
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2463
Active Level
My Mood:
Default



pertandingan adik abang....terbaik....

tahniah djoko

tahniah juga federer...

kamu berdua memang awesome ..hhahahha
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #1927  
Old 15-07-2019, 12:21 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5151
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post


pertandingan adik abang....terbaik....

tahniah djoko

tahniah juga federer...

kamu berdua memang awesome ..hhahahha
tepat sekali, diorang mmg awesome. perlawanan semalam mmg epik, power dan terbaik.
masing masing menujukkan kehandalan mereka dan skill dalam bersahaja

masing masing ada ups and downs, namun kehebatan mereka amat terserlah.

puas hati tengok diorang berlawan semalam..
lagi lah berterusan sehingga 5 set, mmg berbaloi, dah nama final kan
__________________

Last edited by cek mek molek; 15-07-2019 at 12:23 PM..
Reply With Quote
  #1928  
Old 15-07-2019, 12:25 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5151
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default





__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump