Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-04-2017, 11:29 PM
F4124L F4124L is offline
Regular

F4124L's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2009
Location: Melaka
Posts: 765
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default Promosi Penapis Air CUCKOO - Serendah RM80/bulan

Sedang Cari Penapis Air?
Nak air Minuman Yang BERSIH & SELAMAT?
Leceh Nak Kena Masak Air Setiap Pagi?
Nak Mudah Dapat Air PANAS, SUAM Atau SEJUK?
Nak Senang Buat SUSU Anak?
Penat Angkut Air Dari Vendor Machine?
MEMPERKENALKAN…PENAPIS AIR CUCKOO







YANG SEDANG MENJADI FENOMENA DI MALAYSIA KETIKA INI. PENAPIS AIR CUCKOOYANG KAYA MINERAL DAN BERALKALI RINGAN.


PERTAMA DI MALAYSIA
“CUCKOO WATER PURIFIER
WITH ALKALINE AND MINERALS!!!



Ok sebelum itu, apa kata anda TONTON dulu VIDEO
Tentang PENAPIS AIR CUCKOO di bawah:



✔ Air Alkali. Lebih sihat ( Average ph 7.5 )
✔ Lebih Murah (Serendah RM60 kini semua mampu kan )
✔ Lebih Jimat (Tiada pembaziran air & lebih jimat elektrik)
✔ 37 tahun di Korea dan mempunyai Share Pasaran 75% di Korea
✔ Produk dan Filter Cuckoo 100% dari Negara Korea
✔ Tukar semua filter dalam masa setahun ( 6 Batang Filter )
✔ Mampu milik
✔ Cantik, moden & style
✔ Direct piping; Tak perlu tambah air
✔ Tak perlu angkat air dari Vending Machine
✔ Anak-Anak boleh bawa air bersih dan sihat ke sekolah setiap hari
✔ Tak perlu masak air panas
✔ Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lagi
✔ Cuci muka dengan air sejuk CUCKOO..kulit akan licin dan tiada kuman
dan tiada klorin yg mempercepatkan proses penuaan.
✔ Dapat jaga buah pinggang seisi keluarga..
✔ Masak nasi dengan air CUCKOO akan mempercepatkan proses memasak dan nasi tahan pada masa lama.


JOM MILIKI SEKARANG!!!

“Penapis Air Cuckoo No. 1 di Korea
Dengan Rekod Jualan Pada Tahun 2014,
2 Minit 1 Unit Terjual”

MODEL-MODEL
PENAPIS AIR CUCKOO
Ada 8 model yang boleh anda pilih :



1. EPIC
Cuckoo-Water-Purifiers-Epic-CUCKOO-0136108551

“Brilliantly Basic”

Room-Temperature Drinking Water.
Designed for Homes with Limited Space.
Lightweight, Slim and Stylish.
Smart Space-Saving Size.
Easy-to-Replace Filter.
5-Stage Filtration with 3 Filters.
Detachable Water Tray for Easy Cleaning.
Detachable and Washable Faucet.
Sleek and Modern Touch Control Panel.
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM2,438.00
Harga Sewa : RM72.08 Sebulan.
(Untuk 1 – 3 tahun pertama)
Harga Sewa Beli : RM72.08 Sebulan.
(Untuk tahun ke-4 & Ke-5)


2. JAZZ (New Model)
Cuckoo-Water-Purifiers-Jazz-CUCKOO-0136108551
“Introducing The World’s First In & Out
Electrolysis Sterilisation System”

Air Panas, Air Suam & Air Sejuk.
Dilengkapi dengan Fungsi
Auto-Sterilization Untuk Bunuh Kuman.
New generation filter .
‘Nano Positive Plus Filter.
New generation filter
‘Natural Plus Filter’.
Voice Navigation
(English, Malay, Chinese).
Energy saving Instant Hot Water
– dispense hot water within 3 sec.
Fixed dispensing function
– half cup, full cup or
continuous dispensing.
Energy eyes sensor.
Compact size
– 18cm slimmest design.
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM4,999.00
Harga Sewa : RM160.00 Sebulan.
(Untuk 1 – 3 tahun pertama)
Harga Sewa Beli : RM140.00 Sebulan.
(Untuk tahun ke-4 & Ke-5)




3. FUSION TOP (Hot Item)
Cuckoo-Water-Purifiers-Fusion-Top

” Lengkapkan dapur anda dengan
hanya RM 103.88 sebulan “

Air Panas & Air Sejuk.
Antibackterial Stainless Steel Water Tank.
Nano positive filtration
Child Lock Safety Feature
Designed for Homes.
Minimalist and Stylish Design.
6-Stage Filtration with 4 Filters.
Wide Design for Bowls and Pots.
Detachable and Washable Faucet.
Detachable Water Tray for Easy Cleaning.
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM3392
Harga Sewa : RM103.88 Sebulan.
(Untuk 1 – 3 tahun pertama)
Harga Sewa Beli : RM84.80 Sebulan.
(Untuk tahun ke-4 & Ke-5)




4. ICON (Hot Item)
Cuckoo-Water-Purifiers-Icon

Air Panas, Air Suam & Air Sejuk.
Dilengkapi dengan Fungsi
Auto-Sterilization Untuk Bunuh Kuman.
Anti-bacterial Stainles Steel Tank.
6-Stage Filtration with 4 Filters.
Touch Panel with Mood Light.
Child safety lock.
Energy Eyes Sensor
Voice Navigation
(English, Malay, Chinese).
13 Types of Water
Temperature Adjustment.
Streamlined Design
Digital Clock.
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM4452
Harga Sewa : RM120 Sebulan.
(Untuk 1 – 3 tahun pertama)
Harga Sewa Beli : RM100 Sebulan.
(Untuk tahun ke-4 & Ke-5)


6. FUSION STAND
Cuckoo-Water-Purifiers-Fusion-Stand

Air Panas & Air Sejuk.
Antibackterial Stainless Steel Water Tank.
Nano positive filtration
6-Stage Filtration with 4 Filters
Child Lock Safety Feature
Designed for Homes And Small Office.
Wide Design for Bowls and Pots.
Detachable and Washable Faucet.
Detachable Water Tray for Easy Cleaning.
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM4,028.00
Harga Sewa : RM121.90 Sebulan.
(Untuk 1 – 3 tahun pertama)
Harga Sewa Beli : RM100.70 Sebulan.
(Untuk tahun ke-4 & Ke-5)


6. DELUXE
Cuckoo-Water-Purifiers-Deluxe

Air Panas & Air Sejuk.
Antibackterial Stainless Steel Water Tank.
Nano positive filtration.
Child Lock Safety Feature.
Designed for Workplace.
6-Stage Filtration with 4 Filters.
Detachable Water Tray for Easy Cleaning.
Hot and Cold Water Indicator.
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM4,500.00
Harga Sewa : RM130.00 Sebulan.
(Untuk 1 – 3 tahun pertama)
Harga Sewa Beli : RM110.00 Sebulan.
(Untuk tahun ke-4 & Ke-5)


7. GRACE
Cuckoo-Water-Purifiers-Grace

Air Panas, Air Suam & Air Sejuk.
Designed for Homes.
Minimalist and Stylish Design.
Child Lock Safety Feature.
Wide Design for Bowls and Pots.
6-Stage Filtration with 4 Filters
HARGA / PRICE :
Harga CASH /EPP : RM3,604.00
Belian Hanya Secara Cash Atau
EPP Tanpa Interest.
Tiada Pakej Sewa/Sewa beli


Penapis Air Cuckoo.
Beralkali dan Kaya Mineral






8. KING TOP *
Cuckoo Goood Plan


Cuckoo Goood Plan... Sebulan RM60 ? Murah tak ? Tawaran harga paling mampu milik !
Untuk anda semua !
Tak perlu slip gaji, Tak perlu penyata bank !
Blacklist ? Suri rumah ? Berniaga ? Semua boleh APPLY !
King Top (suhu panas, suam, sejuk)
Anda nak bayar berapa ? Kami bagi pilihan. RM60 sebulan, RM70 sebulan, RM80 sebulan?
Selama mana anda bayar, selama itulah servis, tukar filter dan waranty akan diberi PERCUMA!
MURAH SANGAT NI TUAN2 PUAN2.
Tak percaya? Cuckoo je ada plan ni, untuk rakyat Malaysia semua rasa air yg berkualiti, ada mineral dan alkali ringan.
.
.
Hari ni daftar, lusa dah pasang !
Tanpa deposit,
Tanpa cas penghantaran,
Tanpa cas pemasangan,
Percuma servis 4 bulan sekali,
Percuma tukar filter 4 bulan sekali,
Percuma warranty, repair dan spare parts,
Hanya bayaran bulanan sahaja!
TIADA CAS TERSEMBUNYI !
.
.
Hanya perlukan IC dan KAD DEBIT sahaja !
.
.
Masalah di bawah memeningkan kepala anda ?
*Air paip selalu berkarat, kotor dan berbau ? Kita nak minum pon was-was, nak buat susu anak lagilah tak confident.
*Penat+malas+boring setiap masa nak masak air je habis 15 minit, sejukkan air tambah lagi 15 minit. Jenuh pulak menunggu, nak minum air je pon !
*Sedarkah anda, walau lama mana pon anda masak air yang tidak ditapis, KARAT, KLORIN dan LOGAM BERAT tetap aktif dalam air anda tu. FAKTA !
.
.
Tahukah anda ?
Ramai dah gunakan Cuckoo. Produk berkualiti, Servis # beyondstandards.
Sekolah, hospital, jabatan-jabatan, shoping complex semua dah CUCKOO.
Paling terbaru, Farid Kamil, Diana Danielle dan family pon sudah CUCKOO.
Tak lupa juga Finalist All England, Chan Peng Soon dan family juga sudah CUCKOO.
Anda mesti CUCKOO sekarang !
.
.
Fakta menarik Cuckoo :>
*Pakej bulanan kini bermula dari serendah RM60 !
*Produk nombor 1 di Korea !
*Sijil halal ? Mestilah ada. Diiktiraf oleh JAKIM.
*Cuckoo menghasilkan Air Bersih, Mineral dan Alkali Ringan (purata ph 7.5) yang diiktiraf oleh WHO.
*6 tahap penapisan dgn 4 BIJI FILTER.
*Servis dan penukaran filter sekerap 4 bulan sekali.
*Mengunakan teknologi NANO POSITIVE yang berfungsi untuk menapis logam berat dan bakteria, serta mengekalkan mineral.
*Satu-satunya produk yang gunakan Steamer Sterilization untuk basmi kuman setiap kali servis datang !
*Moden, teknologi tinggi dan tiada pembaziran air.
*Satu-satunya produk penapis air yang menggunakan tangki STAINLESS STEEL berkualiti tinggi dan jimat elektrik.
.
.
Promosi adalah terhad... Nak tunggu APA lagi??? Pemasangan di seluruh malaysia.
Tak perlu bayar deposit dan tak perlu keluar rumah apply online jerh..
whatsapp saya di http://bit.ly/01128307534


PERTAMA DI MALAYSIA
“CUCKOO WATER PURIFIER
WITH ALKALINE AND MINERALS!!!]
whatsapp saya di http://bit.ly/01128307534


Last edited by F4124L; 23-03-2018 at 09:34 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-04-2017, 11:41 PM
F4124L F4124L is offline
Regular

F4124L's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2009
Location: Melaka
Posts: 765
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default Penapis Air Cuckoo

Sistem Penapis Yang Komprehensif dan Efektif

Amat jarang untuk menjumpai*penapis air yang mempunyai sistem penapisan yang lengkap dan berkesan. Bagi Penapis Air Cuckoo, ia mempunyai 6 langkah penapisan air iaitu dipanggil*The Perfect 6 Step Filtration With Natural Mineral

Langkah 1: Sediment Filter.*Langkah pertama ini berfungsi untuk*tapis segala keladak dan kotoran. Ini biasa berlaku apabila mahu*membuka paip air, yang keluarnya air yang berwarna oren pekat.

Malah yang paling teruk, terdapat ketulan kecil pasir dan serpihan besi karat.*Tentu kecewa bila nak buat susu untuk bayi. Nak basuh kereta pun tak jadi, apatah lagi untuk dibuat minum.

Langkah 2: Pre-Carbon Filter:*Langkah kedua ialah*membuang bau yang tidak enak pada air. Geli tekak bila nak telan air berbau busuk, hanyir walaupun untuk dibancuh dengan serbuk kopi dan teh. Ini bermaksud air tersebut telah tercemar. Langkah ini mempunyai fungsi*Primary absorption removes odors, organic substance etc

Langkah 3 – 5: Natural Filter.*Secondary Absorption and Mineral Eruption. Mild alkaline water (average 7.5pH) to promote healthy body pH balance. Abundant hydrogen to protect against ROS

Langkah 6: Nano Positive Filter.*Langkah ini sangat penting. Bukan semua jenis penapis mampu tapis ‘benda halus’. Hanya sebahagian sahaja boleh lakukan. Benda besar kita boleh nampak seperti ketulan pasir, serpihan besi karat. Tapi bagaimana dengan ‘benda halus’?

‘Benda halus’ yang dimaksudkan ialah seperti bakteria, germs, algae, fungi, logam berat dan sebagaimana.*Ia bukan sahaja menjejaskan kesihatan, malah boleh membawa kepada kematian jika terlalu teruk.*Disinfect & eliminates harmful ingredients (bacteria, germs, algae, fungi, heavy metals etc) while passing minerals)

Whatsapp
http://bit.ly/01128307534


Quote:
Originally Posted by F4124L View Post
Ramai yang suka tanya soalan*"penapis air mana terbaik di malaysia?"
Memandangkan banyak pengeluar penapis di Malaysia sekarang, maka timul soalan dari para pelanggan di atas yang*nak tahu penapis air mana terbaik di pasaran Malaysia.

Ada 4 perkara yang kita kena perhatikan bila*nak cari penapis air terbaik di Malaysia.

Pertama: teknologi penapisan air tersebut
Kedua : kos untuk memilikinya
Ketiga: servis selepas jualan
Keempat: track rekod/testimoni

Jika anda mengkaji 4 perkara di atas, anda akan dapat membezakan*penapis air mana yg terbaik sekali di pasaran terutama di Malaysia.* *Memang tidak dinafikan semua akan berkata mereka adalah pengeluar penapis air yg terbaik sekali. Tapi dengan 4 faktor pertimbangan di atas, anda akan dapati akan ada penapis air yg terbaik yg dikeluarkan oleh syarikat tertentu di pasaran malaysia.

Anda boleh membuat perbandingan dengan semua penapis di pasaran malaysia, saya yakin anda akan dapati pendapat saya ada benar...

Setelah meneliti 4 faktor di atas, saya dapati mmg ada penapis yg*terbaik di pasaan Malaysia sekarang iaitu Penapis Air keluaran Cuckoo. * Ini bukan buat-buat cerita, tapi Cuckoo sudah bertapak di Korea semenjak 1978 lagi. *Teknologi cuckoo adalah teknologi penapisan air terkini (3rd generation) yg menghasilkan air yg kaya mineral dan penapis yg mampu mengawal alkali dalam air. *Selain menghasilkan mineral melalui NATURAL FILTER. ia membuang 99.99% bendasing dalam air dengan menggunakan filter NANO.

Last edited by F4124L; 16-05-2017 at 06:19 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 17-04-2017, 11:22 AM
F4124L F4124L is offline
Regular

F4124L's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2009
Location: Melaka
Posts: 765
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default







Whatsapp
http://bit.ly/01128307534
Reply With Quote
  #4  
Old 17-04-2017, 11:31 AM
xxorgaxx xxorgaxx is offline
Regular

xxorgaxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Servis pun percuma ke tuan?
Reply With Quote
  #5  
Old 17-04-2017, 11:35 AM
REDarowana77 REDarowana77 is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2011
Posts: 550
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by xxorgaxx View Post
Servis pun percuma ke tuan?
saya pengguna cuckoo jenis icon..servis percuma..
Reply With Quote
  #6  
Old 17-04-2017, 11:37 AM
xxorgaxx xxorgaxx is offline
Regular

xxorgaxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by REDarowana77 View Post
saya pengguna cuckoo jenis icon..servis percuma..
oh ye ke. tengah survey juga ni penapis air.
Reply With Quote
  #7  
Old 17-04-2017, 11:39 AM
gdan gdan is offline
Regular

gdan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 227
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam tt..kalau dah ambil pakej lama boleh tukar ke plan baru.
Reply With Quote
  #8  
Old 17-04-2017, 11:41 AM
opin opin is offline
Active Member

opin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Location: Nun Jauh Di Sana..
Posts: 2,272
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

tt area mana tt cover ni.

skang ni cuckoo x ada frontpayment kan. free kan.
__________________
bila dekat jalan raya. jalan jem, kita tengok kereta dekat depan dah bagi signal lama nak masuk lorong, kenapa kebanyak kan tak bagi masuk, siap tekan minyak lagi. kenapa ek?
Reply With Quote
  #9  
Old 17-04-2017, 12:01 PM
F4124L F4124L is offline
Regular

F4124L's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2009
Location: Melaka
Posts: 765
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by opin View Post
tt area mana tt cover ni.

skang ni cuckoo x ada frontpayment kan. free kan.
Pemasangan seluruh malaysia tuan...

Ya free... Dikhabarkan promosi adalah terhad.. Ambil la satu tuan..
Reply With Quote
  #10  
Old 18-04-2017, 11:46 AM
F4124L F4124L is offline
Regular

F4124L's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2009
Location: Melaka
Posts: 765
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Ramai yang suka tanya soalan*"penapis air mana terbaik di malaysia?"
Memandangkan banyak pengeluar penapis di Malaysia sekarang, maka timul soalan dari para pelanggan di atas yang*nak tahu penapis air mana terbaik di pasaran Malaysia.

Ada 4 perkara yang kita kena perhatikan bila*nak cari penapis air terbaik di Malaysia.

Pertama: teknologi penapisan air tersebut
Kedua : kos untuk memilikinya
Ketiga: servis selepas jualan
Keempat: track rekod/testimoni

Jika anda mengkaji 4 perkara di atas, anda akan dapat membezakan*penapis air mana yg terbaik sekali di pasaran terutama di Malaysia.* *Memang tidak dinafikan semua akan berkata mereka adalah pengeluar penapis air yg terbaik sekali. Tapi dengan 4 faktor pertimbangan di atas, anda akan dapati akan ada penapis air yg terbaik yg dikeluarkan oleh syarikat tertentu di pasaran malaysia.

Anda boleh membuat perbandingan dengan semua penapis di pasaran malaysia, saya yakin anda akan dapati pendapat saya ada benar...

Setelah meneliti 4 faktor di atas, saya dapati mmg ada penapis yg*terbaik di pasaan Malaysia sekarang iaitu Penapis Air keluaran Cuckoo. * Ini bukan buat-buat cerita, tapi Cuckoo sudah bertapak di Korea semenjak 1978 lagi. *Teknologi cuckoo adalah teknologi penapisan air terkini (3rd generation) yg menghasilkan air yg kaya mineral dan penapis yg mampu mengawal alkali dalam air. *Selain menghasilkan mineral melalui NATURAL FILTER. ia membuang 99.99% bendasing dalam air dengan menggunakan filter NANO.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump