Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 28-03-2017, 08:23 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

POSLAJU HARI INI (28/3/2017)

DARI GOMBAK KE PJ DAN SANDAKAN WITH LOVE...



Terima kasih pengguna baru shampoo santan. Rambut yang sihat dengan product halal yang diadun setiap hari adalah keutamaan kami.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 31-03-2017, 03:26 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam jumaat petang....
Reply With Quote
  #13  
Old 31-03-2017, 03:34 PM
mdsobrie_84 mdsobrie_84 is offline
Regular

mdsobrie_84's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 698
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

ada jual kat mana2 kedai jamu x?
__________________
Kunta Medai
Reply With Quote
  #14  
Old 05-04-2017, 01:40 AM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mdsobrie_84 View Post
ada jual kat mana2 kedai jamu x?
Maaf tuan, baru reply.

Kalau owner kedai jamu tu adalah stokis atau agent sah shampoo santan homemade, insyaAllah adalah yang menjualnya.

Boleh saya bantu tuan? Kalau ada pertanyaan masalah rambut, kulit kepala dll saya akan cuba terbaik utk menjawabnya.

p/s: saya adalah agent sah shampoo santan homemade
Reply With Quote
  #15  
Old 07-04-2017, 02:34 AM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Income masuk, peluang buat duit raya

Maaf pada yg bertanya tentang agent..buat masa ni Hq dah tutup pngambilan agent & leader..tapi jgn risau untuk dropship masih dibuka ya. Yg nak cari income, laju2 wasap dan pm saya. Peluang buat duit Raya

Reply With Quote
  #16  
Old 07-04-2017, 10:51 AM
mdsobrie_84 mdsobrie_84 is offline
Regular

mdsobrie_84's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 698
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mocca_83 View Post
Maaf tuan, baru reply.

Kalau owner kedai jamu tu adalah stokis atau agent sah shampoo santan homemade, insyaAllah adalah yang menjualnya.

Boleh saya bantu tuan? Kalau ada pertanyaan masalah rambut, kulit kepala dll saya akan cuba terbaik utk menjawabnya.

p/s: saya adalah agent sah shampoo santan homemade
rambut sy berkelumumur dan gugur..rambut atas pun da makin nipis..da mcm2 produk guna x jd2 jgk..
__________________
Kunta Medai
Reply With Quote
  #17  
Old 07-04-2017, 02:53 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mdsobrie_84 View Post
rambut sy berkelumumur dan gugur..rambut atas pun da makin nipis..da mcm2 produk guna x jd2 jgk..
Maafkan saya tuan, lambat reply.

Untuk masalah seperti tuan hadapi, dengan pemakaian shampoo santan yang konsisten dan cara yang betul insyaAllah dapat membantu mengatasi masalah tuan dan seterusnya membantu penumbuhan rambut yang baru dan kulit kepala yang lebih sihat.

Sebab shampoo santan menggunakan bahan2 natural, selamat dan tidak berbahaya berbanding shampoo komersial yang lain. Bebas dari SLS (SODIUM LAURLY SULFATE), PARABEN dan DIMETHICONE (SILIKON) yang mana bahan2 inilah yang merosakkan rambut dan kulit kepala.

Bahan2 utama shampoo santan homemade ini

1) COCONUT MILK (SANTAN)
- help to purify scalp and strengthen skin cells
- help to control excessive oil
- prevent hair fall, baldness and grey hair

2) COCONUT OIL (MINYAK KELAPA)
- strengthen hair root
- gentle on hair and leaving hair soft
- can treat dandruff
- help to prevent split hair

3) SWEET ORANGE ESSENTIAL OIL
- treat scalp
- stimulate hair growth
- give a fresh smell to your hair

4) ROSEMARY ESSENTIAL OIL
- prevent hair loss
- treat dandruff
- treat dry scalp

Shampoo santan kami fresh handmade, diadun setiap hari dengan pati asli santan, minyak kelapa, minyak sweet oren dan minyak rosemary, bahan2 yang terbukti baik untuk mengatasai masalah seperti tuan; kelemumur, keguguran rambut, melebatkan kembali rambut (patch bald spot).

Untuk keberkesanan maksimum, waktu shampoo, lakukan urutkan dikepala sambil shampoo sambil urut perlahan2. Avoid guna kuku sebab takut cederakan kulit kepala yang sensitive dan bermasalah.

Perapkan selama 2-3 minit. Tapi untuk rambut yang bermasalah lepas penggunaan shampoo santan, perap lagi lama untuk atasi rambut kering dan kegatalan.
Tolong bilas sebersih2nya dan pastikan tiada baki2 shampoo yang tinggal.

Tuan, jangan campur benda2 lain macam conditioner (sebab shampoo santan sudah cukup untuk bertindak sebagai conditioner) ataupun serum. Sebab majoriti ada silicon (dimethicone).

Tempoh pemulihan adalah proses untuk pembaharuan rambut baru dan kulit kepala yang sihat.

Kalau tuan ada soalan lagi, silakan bertanya. Saya akan mencuba terbaik untuk menjawabnya. Kepuasan customer adalah matlamat kami.

Terima kasih
Reply With Quote
  #18  
Old 07-04-2017, 03:19 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default





Reply With Quote
  #19  
Old 11-04-2017, 09:14 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

POSLAJU HARI INI (11/4/2017)

Terima kasih tuan dari pekan, pahang. return customer, kali ni beli 2 botol sekaligus

Reply With Quote
  #20  
Old 12-04-2017, 01:51 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default



Maaf pada yg bertanya tentang agent..buat masa ni Hq dah tutup pngambilan agent & leader..tapi jgn risau untuk dropship masih dibuka ya. Yg nak cari income, laju2 wasap dan pm saya. Peluang buat duit Raya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
my home lab, shampoo, syampu santan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump