Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Programming, Web Development

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-03-2010, 12:58 AM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,287
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 9
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default bagaimana membina laman web pengiklanan seperti mudah.my

salam warga CG,


thread ni dibuka utk sama2 berbincang bagaimana ingin mempunyai dan menyelaras laman web pengiklanan seperti mudah.my..

diharap,otai2 yg berpengalaman bole sama2 memberi pendapat dan menunjuk arah bg melahirkan ramai bumiputra online
...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-03-2010, 02:53 PM
Anas Asarani Anas Asarani is offline
Regular

Anas Asarani's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 940
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ni rasanya zde standard cara...full development nih
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2010, 01:19 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Adakah Haudli nak buat sebuah laman web macam mudah? Dalam kata lain nak compete dengan dia.? Kalau jawapan ya

Boleh bagi tahu, apa yer tujuannya?
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
  #4  
Old 10-03-2010, 01:22 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 26,376
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 134
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

tok otw ke arah tu...

www.mymelakamall.com (free untuk ahli CGMC je) orang luar kena bayau..tapi masih dalam pembinaan..
Reply With Quote
  #5  
Old 10-03-2010, 10:12 AM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,287
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 9
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
Adakah Haudli nak buat sebuah laman web macam mudah? Dalam kata lain nak compete dengan dia.? Kalau jawapan ya

Boleh bagi tahu, apa yer tujuannya?
mmg berniat nak buat seperti mudah.my...domain pun da create yg cantik punye..kalau nak compete nampak masih jauh,yg penting lebih kepada bisnes dan keuntungan..
Reply With Quote
  #6  
Old 10-03-2010, 10:13 AM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,287
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 9
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokputih View Post
tok otw ke arah tu...

www.mymelakamall.com (free untuk ahli CGMC je) orang luar kena bayau..tapi masih dalam pembinaan..

bg la tip n trik tok..org muo ni..
Reply With Quote
  #7  
Old 10-03-2010, 10:17 AM
mattop mattop is offline
Legendary Member

mattop's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,397
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

eboss dah wat satu kan.....

dindingiklan.com
Reply With Quote
  #8  
Old 10-03-2010, 10:17 AM
Cuppy Cakes Cuppy Cakes is offline
Legendary Member

Cuppy Cakes's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Location: The Cascade, Bandung
Posts: 12,141
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah, pok cik pun nak biz online...

den tumpang sekaki kalo dh sonang yo..
__________________
If you're keen to know more about Mortgage Reducing Term Assurance (MRTA), Mortgage Reducing Term Takaful (MRTT), Mortgage Level Term Assurance (MLTA) and/or Mortgage Level Term Takaful (MLTT), please pm/call/sms/whatsapp me for free consultation - o12-259 525tujuh.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-03-2010, 10:22 AM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,019
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokputih View Post
tok otw ke arah tu...

www.mymelakamall.com (free untuk ahli CGMC je) orang luar kena bayau..tapi masih dalam pembinaan..
tok guna script ape ni tok?
cam best jek....share sket...
Reply With Quote
  #10  
Old 10-03-2010, 10:25 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 26,376
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 134
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
tok guna script ape ni tok?
cam best jek....share sket...
hehehe... script tu tok thirdparty kan.. member CG yg buat.. tapi kena hulur ler..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump