Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Programming, Web Development

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-12-2012, 10:28 PM
mrlan09 mrlan09 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 10,661
Thanks (Received): 175
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

btul tu..kalau sistem yg besar dan kompleks.. java lebih stabil dan laju.. dari segi connection ke DB dan query.. spt java (jsp) + oracle.
Paid Advertisement
  #42  
Old 04-05-2014, 07:01 PM
chor kueyteaw chor kueyteaw is offline
Active Member

chor kueyteaw's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2012
Posts: 2,001
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Apa perkembangan t.t...boleh la ajar aku pulak :-)
  #43  
Old 15-05-2014, 04:50 PM
laharjaya laharjaya is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,334
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

java nih yg aku tak berkenan ....ttg version nya

ada version ok kat browser nih ... ada version sangkut plak kat browser lain ..
  #44  
Old 15-05-2014, 04:52 PM
laharjaya laharjaya is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,334
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

java nih yg aku tak berkenan ....ttg version nya

ada version ok kat browser nih ... ada version sangkut plak kat browser lain ..
  #45  
Old 17-05-2014, 03:57 PM
yui yui is offline
Regular

yui's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 204
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Erazer View Post
Tak jugak, yang penting logik je yang lain tu cuma cara syntax tu je
Betul tu.. soalan TT tu x strong. klu citer tahap average. Sama je.
logik java dan php lebih kurang je. Lainlah klu ruby.. bulat mate nak fhm.

Tp java ni ada advantage sbb ada byk class. documentation pun lengkap. leh download. klu php punya, kena gi site php.net.. tu pun mcm kurang lengkap. sbb php ni evolve dari 4 ke 5 terlalu lama. byk menda deprecate..

Cuma kena ingat rr.. php ni x full OOP. leh lagi guna structure punya stail.

Klu java, semua menda OOP. Klu xstrong OOP. mungkin, last2 giveup..bila nak belajar pada level tertentu..

Apa2 pun layan je. Cuba dapatkan rujukan terbaik. Aku nak suggest 1 buku. "Head start".. buku ni mmg metacognitive. belajar dgn santai
__________________
We are proud to be Malaysian!
  #46  
Old 02-08-2019, 11:32 AM
izuddin fithri izuddin fithri is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 754
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

uishh lama da aku x update sini.. Alhamdulillah skunk aku da kerja govt... cuma skunk ralat la... sbb bila kita kerja govt ni bukan seindah yang kita sangka... apa yang aku belajar selama ni rasa sia-sia je dekat tempat kerja.. cuma aku kna think positif la lpas ni
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump