Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 13-03-2019, 06:12 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 39,196
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4637
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wataktau View Post
Kalau lot tanah banglo RM90k kira murah banget tu cmm.
tn wataktau, kat area kg saya, rm100k ke atas dah kalau lot banglo tu..

yg rm90k tu area Limbat ke atas, abah saya bagitau
__________________

Last edited by cek mek molek; 13-03-2019 at 06:18 PM..
Reply With Quote
Likes wataktau liked this post
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-03-2019, 06:13 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 39,196
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4637
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bell&ross View Post
Puan cek mek, islamic banking kan ada..membantu umat islam sampai kekubur....
tn bell&ross, saya mmg ambik islamic banking. tapi rasanya tinggi jugak la
__________________
Reply With Quote
  #33  
Old 15-03-2019, 02:08 PM
mat gen2 mat gen2 is offline
Active Plus

mat gen2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: ipoh-sepang-banting
Posts: 3,229
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

adoiii turunkan harga rumah laa aku ni pun loan smpi 35 tahun..bayangkan anak aku yg baru lahir ni smpi dia umur 35 tahun baru setel loan

haaa bayangkan...bayangkannnn
__________________
PEACE NO WAR
Reply With Quote
Likes sapit87, harris PM liked this post
  #34  
Old 15-03-2019, 02:20 PM
theblur theblur is online now
Super Active

theblur's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,547
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 264
Active Level
My Mood:
Default

kepada generasi yang akan bekerja tahun 2040, pandai2 la cari teknik cemana nak selamat tidur kat kaki lima pasni.

jgn mimpi harga rumah akan semakin turun.


kepada yg ada tanah, tolong tolong tolong kalau kesian dgn anak2 dan cucu2, jgn gadai tanah tu.
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
  #35  
Old 15-03-2019, 02:25 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,853
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 56
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Bodo la gomen ni. Naik jer jadi 40tahun. Mencanak la naik harga rumah.
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
Likes harris PM liked this post
  #36  
Old 15-03-2019, 02:32 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 39,196
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4637
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by theblur View Post
kepada generasi yang akan bekerja tahun 2040, pandai2 la cari teknik cemana nak selamat tidur kat kaki lima pasni.

jgn mimpi harga rumah akan semakin turun.


kepada yg ada tanah, tolong tolong tolong kalau kesian dgn anak2 dan cucu2, jgn gadai tanah tu.
tn theblur, abah saya siap pesan pada anak anak dia, jangan la jual tanah tanah yg kami ada. dia kata tolong la hargai sangat sangat walau value tanah tu tinggi kalau dijual
__________________
Reply With Quote
  #37  
Old 15-03-2019, 05:22 PM
arla arla is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2017
Posts: 241
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 16
Active Level
Default

akan datang rumah saiz kotak aje, perabutpun stail kat jepun, ada meja duduk bersila atas lantai.
Reply With Quote
  #38  
Old 15-03-2019, 05:26 PM
k3ryck k3ryck is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,204
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 59
Active Level
My Mood:
Default

Makin panjang tenure, makin untung la bank.

X menyelesaikan masalah pun.
Reply With Quote
  #39  
Old 18-03-2019, 04:06 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,886
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 63
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by theblur View Post
kepada generasi yang akan bekerja tahun 2040, pandai2 la cari teknik cemana nak selamat tidur kat kaki lima pasni.

jgn mimpi harga rumah akan semakin turun.


kepada yg ada tanah, tolong tolong tolong kalau kesian dgn anak2 dan cucu2, jgn gadai tanah tu.
masalahnye dpt kat anak abih kene jual..tu yg bnyak org jual lot2 tanah skrg ni huhu
Reply With Quote
  #40  
Old 18-03-2019, 06:50 PM
harris PM harris PM is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2015
Posts: 1,129
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

yang penting harga rumah kena kawal..
orang malaysia la antara orang yang paling banyak berhutang kat dunia ni..
semua benda beli loan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump