Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 18-12-2017, 03:59 PM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Plus

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,563
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Dulu ada pernah terbaca artikel pasal latihan komando kita (yg dah di adjust), tapi tak ingat baca kat mana. Dia tunjuk komando kita skg ni bukan macam dulu, dulu ye la berlatih kat hutan, kalau hantar kat amerika kompom kalah sebab tak tahan sejuk. Skg depa punya latihan termasuk berlatih kat negara 4 musim. Masa latihan tak pakai baju, terdedah pada salji...
__________________
JOM TEMPAH KABINET DAPUR IKUT BAJET ANDA!
PINTU BI-FOLD SERENDAH RM430, SIAP PASANG!
Encik Deen
016 244 5287
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 20-12-2017, 11:12 AM
lanntane lanntane is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 719
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 98
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azam74 View Post
maksud tuan, pasukan infantri ke? biasa ye doktrin tentera amirika ni, serangan ke negara luar amirika akan didahului dgn pasukan elit mcm Airborne, USMC atau US Army Rangers. Bila dh dpt tawan objektif, baru pasukan infantri lain masuk. Penggunaan UAV mcm Predator lebih kerap digunakan atas dasar penilaian teknologi dan utk mengurangkan korban tentera
Tu pun guna tomahawk dulu.
Serang dari jauh.
Reply With Quote
  #33  
Old 20-12-2017, 11:15 AM
yus7777 yus7777 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 364
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

terbaik..Malayasia ada dlm senarai,..
__________________
JEMPUT SINGGAH
https://danimyamall.com
Reply With Quote
  #34  
Old 29-12-2017, 09:24 AM
lwashere lwashere is offline
Active Member

lwashere's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,138
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

apa kayu pengukur smpai diorg digelar terbaik didunia?

kalau tgk dari list tu cam byk dari US je. ke US yg buat list ni
__________________
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.[/URL][/SIZE]
Jom Belajar Hosting!
Reply With Quote
  #35  
Old 29-12-2017, 09:30 AM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 38,349
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 571
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lwashere View Post
apa kayu pengukur smpai diorg digelar terbaik didunia?

kalau tgk dari list tu cam byk dari US je. ke US yg buat list ni
byk part dorg ukur... peralatan.. mission accomplish..dll
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #36  
Old 29-12-2017, 09:38 AM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,304
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

palestin lagi hebat.

ni sme squad harap pada teknologi jer lebih.

mcm main game ghost recon wildland. kalo xda drone susah la mark area di mana enemy mana main power mana sound alarm pa sme..hantar 4 geng komando jer
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS

Last edited by rayz; 29-12-2017 at 09:46 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump