Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-08-2019, 11:23 AM
syabrembo syabrembo is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,251
Thanks (Received): 382
Likes (Received): 114
Active Level
My Mood:
Default

kalau kita tengok balik apa yg berlaku di sekeliling kita sejak akhir2 ni.. yellow vests kat france pn belum habis lg, venezuela, pastu protest kat hong kong, then kashmir..

stock market crash.. djia jatuh 800 mata.. billionaire ramai yg stack up emas baru2 ni.. harga emas meroket.. yuan jatuh teruk.. sebelum tu lira awal2 lg dah crash.. currency wars..

dunia makin tenat.. sekadar peringatan..
__________________
لاَ اِلَهَ اِلاَّ الله
Reply With Quote
Likes JiJi_86, ujikaji1, Jal Leman liked this post
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-08-2019, 12:46 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 7,064
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 84
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
patut jutawan hong kong pertahankan negara sendiri..cari jalan pulihkan keadaan..ini larikan diri..puak ni memang penting perut sendiri shj..mana mana pun sama..
tu la psl puak2 ni kt sini pun sama,asal lepas tekak dia jd la,org lain boleh blah.kalu kite kene langar xdenye dia nk tangung
Reply With Quote
Likes ujikaji1 liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump