Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5161  
Old 08-08-2019, 09:53 AM
mr.dede mr.dede is offline
Legendary Member

mr.dede's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 11,318
Thanks (Received): 121
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default



3/5

tgk telefilm hassan turbo kat u tube smlm..crita sabri yunus.
dialek klate...crita lebih kurg pok ya cong codei cuma yg ni lebih pd muay thai..

sedap jugak lah..heroin tu plakon baru..comey lote

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5162  
Old 08-08-2019, 04:02 PM
blinkcollagen blinkcollagen is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (30)
Join Date: Feb 2012
Posts: 10,993
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

baru tengok movie Dying To Survive...layann
aku bagi 9/10

A Chinese leukemia patient smuggles cheap but untested pharmaceuticals from India to help hundreds of Chinese people suffering from cancer.


__________________
Untuk lihat produk lain yg saya jual, sila LIKE/FRIEND facebook saya
Facebook : Seri Fine
Facebook : Seri Ct
atau serifine.blogspot.my
Reply With Quote
  #5163  
Old 09-08-2019, 02:25 AM
Jering Jering is online now
Regular

Jering's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2019
Posts: 285
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
ni den dah layan gak.. tp bukan true story kan..

alcatraz tu cite benar.. kepala yg rancang untuk esacape tu, IQ dia tinggi .. den smpai terbwk dlm mimpi, dia org idup ke tak masa seberang laut tu ..

tgh duk cari lagi movie yg bedasarkan true story ..
Klu true story cite ni A Man Escaped (1956) dari Perancis...zaman WW2




Tp best cite Alcatraz lg
Reply With Quote
Likes tr4falgar liked this post
  #5164  
Old 09-08-2019, 08:09 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 6,166
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 176
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jering View Post
Klu true story cite ni A Man Escaped (1956) dari Perancis...zaman WW2




Tp best cite Alcatraz lg
terbaik... tq boh.. den mmg minat cite2 lama ni, lagi2 yg true story .. cite baru biar dia kuar blueray dlu ..

__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #5165  
Old 09-08-2019, 08:21 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 40,000
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 765
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
ni den dah layan gak.. tp bukan true story kan..

alcatraz tu cite benar.. kepala yg rancang untuk esacape tu, IQ dia tinggi .. den smpai terbwk dlm mimpi, dia org idup ke tak masa seberang laut tu ..

tgh duk cari lagi movie yg bedasarkan true story ..
penah bc... dorang idup... tp ade yg ditangkap semula.. dan ade yg berjaya lepas dan x dpt dikesan... x sure..
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #5166  
Old 09-08-2019, 12:49 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,651
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 90
Active Level
My Mood:
Default



the babadook 4*
Reply With Quote
  #5167  
Old 13-08-2019, 02:49 PM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,933
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default



baru layan brightburn

ingat bosan

sekali ok jugak

suspen

dah takde kot sambungan

8/10
Reply With Quote
  #5168  
Old 15-08-2019, 06:24 AM
nationagainstzionist nationagainstzionist is offline
Super Active

nationagainstzionist's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 5,457
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Anon (2018) ... 7/10

thriller science fiction
boleh tahan gak teknologi masa depan yg dorg guna tu..smua depan mata..bukan pd jari, tp mcm biasalah,teknologi hebat mcmana pun ttp ada yg gatal tangan pegi hack tu brg..
__________________
support mujahideen, defeat & destroy israel !!!
In Shaa Allah kita akan bertemu kerana Allah dan berpisah kerana Allah
ta'waou radical islamic movement
Reply With Quote
  #5169  
Old 16-08-2019, 11:14 PM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,618
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 161
Active Level
Default

baru pas tgk citer truth or dare.
citer ni psl budak2 kolej main game trut or dare
ko jwb truth...nt ko kna jujur mgaku apa2 yg disuruh setan dalam game tuh..ko mnipu ko mati...

klu ko jwab dare...ko kna buat apa yg disuruh ...part plg best heroin dlm cite rni disuruh mengesex ngn pakwe kawan dia..ni censored sikit..citer ni pon xsesuai utk budak2 tgk...cara mati tu kejam juga lah.

aku bg 6/10...boleh layan...byk scene horror tp dlm ms yg sm kelakar pon ada..

__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #5170  
Old 17-08-2019, 10:42 AM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,626
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 52
Active Level
Default

kat mana nak download movie 4k? aku dah beli tv 4k 65inch, tengok channel biasa pecah2 pulak. dah kene cari 4k movie haha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump