Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 04-08-2019, 03:08 PM
metaltraders metaltraders is offline
Active Member

metaltraders's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,734
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 72
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by adam31 View Post
Saya fhm metaltraders. Ya ikut rasa hati & keselesaan masing2. mudah2an..

Cadangan yg agak bernas Jaws.
Ya kalau setuju 65k pun sanggup bayar
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 05-08-2019, 11:40 AM
ezal_7855 ezal_7855 is offline
Regular

ezal_7855's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 200
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalau ada yg nak jual saham bank rakyat di area kuching srwk... pm tepi saya k... kalau harga ok, sy beli...
Reply With Quote
Likes legend killer88 liked this post
  #23  
Old 06-08-2019, 09:48 PM
adam31 adam31 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tn metaltraders atau sapa2 berminat nak beli saham Bank Rakyat, minta PM saya ye. jumlah seperti di maklumkan sblum ni. maaf sy mmg tak boleh nk pm lg.

tq2. salam..
Reply With Quote
  #24  
Old 07-08-2019, 12:04 PM
adam31 adam31 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

baru terfikir, lama jgk dh Bank Rakyat tak bg SPECIAL BONUS dividend atau share 5% ye? total jadi 20% pa. ada chance ke agak-agak 2,3 thn lg ni
Reply With Quote
  #25  
Old 13-08-2019, 12:32 AM
billiongroup billiongroup is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by adam31 View Post
baru terfikir, lama jgk dh Bank Rakyat tak bg SPECIAL BONUS dividend atau share 5% ye? total jadi 20% pa. ada chance ke agak-agak 2,3 thn lg ni
ekonomi x berapa bagus bro
Reply With Quote
  #26  
Old 13-08-2019, 11:03 PM
adam31 adam31 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hahah ya bro. tapi masa tk brapa bagus la beli saham ni dak. nnt time ekonomi meletup kalo, tk dpt beli rega murah dh! rugi penjual

p/s : saham masih ada utk pembida tertinggi lagi. tkasihh tn/pn
Reply With Quote
  #27  
Old 14-08-2019, 09:15 AM
ezal_7855 ezal_7855 is offline
Regular

ezal_7855's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 200
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adam31 View Post
hahah ya bro. tapi masa tk brapa bagus la beli saham ni dak. nnt time ekonomi meletup kalo, tk dpt beli rega murah dh! rugi penjual

p/s : saham masih ada utk pembida tertinggi lagi. tkasihh tn/pn

setakat ni yang tertinggi offer berapa bro?
Reply With Quote
  #28  
Old 14-08-2019, 10:17 AM
poknik poknik is offline
Legendary Member

poknik's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Posts: 14,001
Thanks (Received): 267
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by metaltraders View Post
Bukan apa...risau lembaga pengarah tak luluskan...duit dah terbang ke tangan orang...tetiba lembaga pengarah tak luluskan...
saya berminat tapi takut jadi mcm ni la...

ingat nak untung, tapi akhirnya tak pasal2 tanggung rugi puluhan riban
Reply With Quote
  #29  
Old 15-08-2019, 09:56 PM
adam31 adam31 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tn ezal. setakat ni paling tinggi seringgit lima puluh sen. tapi dh pun selamat trnsfr. yg ni ada lagi, sy bg sikit masa sebab tak urgent.
Reply With Quote
  #30  
Old 15-08-2019, 10:28 PM
adam31 adam31 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tn poknik, setakat ni sy tiada dgr lg kes lembaga pengarah tk luluskan pindahan saham BR(saya dh tanye beberapa branch BR). sy pun puas pikir apa sebab musabab jika BOD tak bagi buat pindahan saham antara 2 Ahli Koperasi BR itu sendiri. Syarat dikenakan juga mudah & straight fwd.

Seperti sy maklum sblum ni, selain dari buat perjanjian bertulis Sendiri antara pemindah & penerima pindahan saham sy tk pasti jika ada lain2 cadangan, harap maaf. Tapi tak apa Tn, mungkin blum rezeki. tkasih atas minat..

Assalamualaikum kwn2..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump