Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 08-08-2013, 01:20 AM
sangbogol sangbogol is offline
CG Top Poster Club

sangbogol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Bulan-Bintang-Matahari
Posts: 25,136
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azmibemban View Post
Nak selamat beli baru dari master dealer yang kasi 5 years warranty macam Samsung 840Pro atau Plextor M5Pro.
ssh nk cari samsung 840 pro,merata aku cari tp tak dak yg jual
__________________
"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-11-2013, 12:49 PM
sangbogol sangbogol is offline
CG Top Poster Club

sangbogol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Bulan-Bintang-Matahari
Posts: 25,136
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azmibemban View Post
Nak selamat beli baru dari master dealer yang kasi 5 years warranty macam Samsung 840Pro atau Plextor M5Pro.
samsung 840pro ssh nak dpt,bro tau kat mana boleh dpt brand samsung ni?
__________________
"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"
Reply With Quote
  #13  
Old 06-05-2018, 08:51 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 9,026
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 368
Active Level
My Mood:
Default

aku baru merasa guna ssd. mmg laju



__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #14  
Old 06-05-2018, 09:12 PM
asamboy asamboy is offline
Active Member

asamboy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,400
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 100
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Fx_L View Post
ssd je?hdd xdo ko? hahhaa
try guna HD sentinel
Reply With Quote
  #15  
Old 06-05-2018, 09:24 PM
rebellion rebellion is offline
Legendary Member

rebellion's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: May 2010
Location: Steam/DoTa2
Posts: 16,022
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
aku baru merasa guna ssd. mmg laju
memamng laju guna SSD ni, aku guna intel refurbished punya pun dapat rasa jauh bezanye dengan HDD biase
__________________
Quote:

Fesyen Permotoran Kegemaran Anda!
Hubungi facebook.com/SuperFlyCloth @ 012-343 2177
Reply With Quote
  #16  
Old 06-03-2019, 04:53 PM
SpiritMelodies SpiritMelodies is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2016
Posts: 30
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 3
Active Level
Default

terima kasih share tt
Reply With Quote
  #17  
Old 24-04-2019, 08:05 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 9,026
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 368
Active Level
My Mood:
Default

ssd Samsung 860 evo aku
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #18  
Old 24-04-2019, 08:11 PM
uckiller uckiller is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,047
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Aku pakai ssd murah je.. Kingston 128gb rm82 beli kt shopee..tp mmg berdesup
Reply With Quote
  #19  
Old 28-04-2019, 11:03 AM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 9,026
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 368
Active Level
My Mood:
Default

4k dlm ssd benchmark tu apa ye? aku tak faham
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #20  
Old 11-08-2019, 01:39 AM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 9,026
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 368
Active Level
My Mood:
Default

ni ada info tentang jangka hayat ssd
bit.do/ssdx
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump