Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 16-12-2008, 10:50 AM
328i 328i is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 898
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuhuhu.......
any info pasal ROP atau PPP ,,,
meh la syer....................

ym/pm
[email protected]ahoo.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-12-2008, 10:52 AM
328i 328i is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 898
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Rop (roll over programme)
ppp (private placement programme)
ada yg berpengalaman ke,,,,,,,,,,,
meh la syer...
Reply With Quote
  #23  
Old 16-12-2008, 10:52 AM
akuslamberjer akuslamberjer is offline
Super Active

akuslamberjer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,288
Thanks (Received): 102
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

update jangan tak update..nak gak tau pasal benda nih dgn lebih detail..
__________________
.. Jgnlah kamu dilalaikan oleh(urusan) harta benda kamu & anak-pinak kamu drpd mengingati Allah ...(Al-Munafiqun)
Reply With Quote
  #24  
Old 16-12-2008, 11:09 AM
evolution75 evolution75 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 162
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Aku ada member yg mmg terlibat dlm rop/ppp ni.Mmmg ada surat dr bank lagi.salah 1 dr bank di malaysia.Surat dari org yg paling berkuasa kat malaysia ke bank negara pon ada.kalo jumpa dia,boleh tgk sendiri.Benda ni mmg ada,persoalannya siapa yg dah betul2 berjaya tembus buat benda2 ni?Dah ada bukti ke?Kalo nak bukti,aku boleh aturkan jumpa kawan aku ni.TAapi kat kl je.Sebab dia boleh tunjukkan dokumen.Nak bagi kat sini mmg x kan dapat punya.LAgi 1,kalo dah sukses (duit dah bertimbun) korang pk senag ke nak bawa keluar?kena aprovel fedral reserve,kena buat projek humaterian.Member aku ni fund dah ada,so dapat projek direct dgn gov di salah sebuah negara asean.Projek mega.Sign direct drg kerajaan sana.Keluar paper negara sana.Baru hasil duit ppp ni boleh keluar.Tujuan dia utk buat projek.Bukan suka2.Tapi ttp kaya...
Reply With Quote
Thanks houztee thanked for this post
  #25  
Old 26-04-2009, 08:46 PM
rizfund rizfund is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku tau pasal ROP ni. ada company yg buat benda ni. every month akan dpt 30-35%. apa2 hal blh PM aku.
Reply With Quote
  #26  
Old 26-04-2009, 08:59 PM
wakil wakil is offline
Active Member

wakil's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,568
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rizfund View Post
aku tau pasal ROP ni. ada company yg buat benda ni. every month akan dpt 30-35%. apa2 hal blh PM aku.
pergh!!!
bro share cnie trus...
share same2 n rame2...
1st posting trus msk thread nih...
Reply With Quote
  #27  
Old 03-08-2009, 10:10 AM
muhamad.azizi muhamad.azizi is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Rop/ppp

Salam,

Nampaknya ramai yang tak tahu dan berminat nak tahu pasal ROP/PPP. Memang betul ramai yang dengar cerita je tapi tak tahu perjalanannya macam mana. Saya boleh syer sikit pasal ROP/PPP ni. Perkara ni memang wujud dan telah lama dijalankan terutamanya diluar negara, khususnya di Hong Kong. ROP/PPP tak memerlukan kita memindahkan wang kepada mana2 akaun atau individu. Biasanya Trader cuma nak tengok POF(proof of fund) samada dalam bentuk bank statement, BG, SBLC dll. Memang 'return' yang akan diperolehi lebih tinggi berbanding simpan FD di bank Malaysia, lebih kurang minima 20%-30%. Sekian, buat masa ni.

Boleh email pada saya jika ingin info lanjut.
[email protected] / 019-656 7036
Reply With Quote
  #28  
Old 08-09-2009, 12:10 PM
and5371 and5371 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default ROP - yang sedang ditunggu-tunggu

Saya dah joint rop mula april 09 dulu dengan membeli , sekarang masih menunggu payment . prosesnya amat rumit. tapi kalau dapat memang berbaloi.kalau dah dapet nanti saya post kat sini dan open pada engkau orang pulak.





Quote:
Originally Posted by muhamad.azizi View Post
Salam,
Nampaknya ramai yang tak tahu dan berminat nak tahu pasal ROP/PPP. Memang betul ramai yang dengar cerita je tapi tak tahu perjalanannya macam mana. Saya boleh syer sikit pasal ROP/PPP ni. Perkara ni memang wujud dan telah lama dijalankan terutamanya diluar negara, khususnya di Hong Kong. ROP/PPP tak memerlukan kita memindahkan wang kepada mana2 akaun atau individu. Biasanya Trader cuma nak tengok POF(proof of fund) samada dalam bentuk bank statement, BG, SBLC dll. Memang 'return' yang akan diperolehi lebih tinggi berbanding simpan FD di bank Malaysia, lebih kurang minima 20%-30%. Sekian, buat masa ni.

Boleh email pada saya jika ingin info lanjut.
[email protected] / 019-656 7036
Reply With Quote
  #29  
Old 17-09-2009, 03:46 PM
houztee houztee is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bro, boleh bagi contact no. tak...ada nak tanya sket lah...nak jumpa kawan yand dah berjaya buat program tu......TQ
Reply With Quote
  #30  
Old 04-10-2009, 03:58 AM
malik1811 malik1811 is offline
Newbie

malik1811's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Smile Roll Over Program

Program ni memang dah lama....Tapi untuk kenal pasti Trader yang betul2 Mahir dan berpengalaman.....masih sukar.
Setakat ni saya PERNAH memegang POF BG yang jumlah agak besar...tapi mencari trader yg genuine.....Tak pernah jumpa....
Kedengaran program ni memang bagus...Jika ada kebenarannya....Jika tidak...dengar CERITA je la...

Last edited by malik1811; 04-10-2009 at 04:34 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump