Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #901  
Old 27-12-2017, 11:09 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,507
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
ada. amik upah kutip sampah kat flat. caj 1 rumah RM10. 200 rumah = RM2000 sebulan. buat jadual kutip sampah siap2. boleh sediakan tong khas kalau mahu utk setiap rumah supaya tak menceceh sampahnya.

so penghuni tak perlu pergi jauh utk buang sampah. kita yg uruskan. RM10 apalah sangat berbanding jimat masa kan.

lagi best, suruh mereka asingkan sampah siap2 utk recycle. mana yg recycle tu, bahagi lah 50-50 ke. ia menggalakkan orang utk recycle juga.

banyak lagi boleh kembangkan idea ni
Nie memang best nampak duit ada setengah malas nak buang sampah

Lagi saya fikir

Kira bisnes untuk orang malas

Contoh dia nak beli makan ka kat mana

Kita tolong beli

Caj duit la

Atau dia nak pi mabuk kelab malam kita tolong hantar pi hantar balik rumah

Macam macam haramjaddah dalam kepala nak buat duit
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #902  
Old 27-12-2017, 01:12 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,786
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 355
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Nie memang best nampak duit ada setengah malas nak buang sampah

Lagi saya fikir

Kira bisnes untuk orang malas

Contoh dia nak beli makan ka kat mana

Kita tolong beli

Caj duit la

Atau dia nak pi mabuk kelab malam kita tolong hantar pi hantar balik rumah

Macam macam haramjaddah dalam kepala nak buat duit
dah mabuk nak balik, panggil uber / grab / teksi je la.
apehal plak dia nak mtk tolong kita hahaha
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 11 tahun trading & 7 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #903  
Old 28-12-2017, 11:14 AM
asyraf1156 asyraf1156 is offline
Regular

asyraf1156's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2011
Posts: 680
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
dah mabuk nak balik, panggil uber / grab / teksi je la.
apehal plak dia nak mtk tolong kita hahaha
Gran uber pun klu bleh xmau ambik org mabuk. x pasal muntah dlm keta
__________________
Sapa Yang nk buat EA atau indicator boleh WhatsApp/telegram 0174857723
Reply With Quote
  #904  
Old 28-12-2017, 11:39 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,786
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 355
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asyraf1156 View Post
Gran uber pun klu bleh xmau ambik org mabuk. x pasal muntah dlm keta
oic betul juga tu ya
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 11 tahun trading & 7 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #905  
Old 30-12-2017, 01:19 PM
matabulat matabulat is offline
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 2,414
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 599
Active Level
My Mood:
Default

bump untuk sapa yg ada buat bisnes bot. mau cari ilmu.
Reply With Quote
  #906  
Old 30-12-2017, 02:28 PM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,541
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 236
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Nie memang best nampak duit ada setengah malas nak buang sampah

Lagi saya fikir

Kira bisnes untuk orang malas

Contoh dia nak beli makan ka kat mana

Kita tolong beli

Caj duit la

Atau dia nak pi mabuk kelab malam kita tolong hantar pi hantar balik rumah

Macam macam haramjaddah dalam kepala nak buat duit



Biz hntr org mabuk todi tu termasuk dlm
10 golongan yg dilaknat kerana arak ke tak?

Kalo hantar, hidang todi tu termasuk...


.
__________________
Never give up...💪💪💪

3MA.SNR.ZZ

.
Reply With Quote
  #907  
Old 31-12-2017, 11:34 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,786
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 355
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Biz hntr org mabuk todi tu termasuk dlm
10 golongan yg dilaknat kerana arak ke tak?

Kalo hantar, hidang todi tu termasuk...


.
tukar nawaitu je la. jadikan "membantu orang yg tidak fit utk memandu utk sampai ke destinasi mereka dgn selamat". so tak kira la mabuk ke, pitam ke, tak larat jalan ke, semua boleh.

settle
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 11 tahun trading & 7 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...



Last edited by Jackhalid; 31-12-2017 at 05:00 PM..
Reply With Quote
  #908  
Old 31-12-2017, 12:07 PM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,541
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 236
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
tukar nawaitu je la. jadikan "membantu orang yg tidak fit utk membantu utk sampai ke destinasi mereka dgn selamat". so tak kira la mabuk ke, pitam ke, tak larat jalan ke, semua boleh.

settle


Ok la kot kalo mcm tu.


Sy risau kita jadi termasuk dlm golongan
org2 yg menggalakkan pemabukan di tempat
awam...




.
__________________
Never give up...💪💪💪

3MA.SNR.ZZ

.
Reply With Quote
  #909  
Old 31-12-2017, 12:35 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,507
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asyraf1156 View Post
Gran uber pun klu bleh xmau ambik org mabuk. x pasal muntah dlm keta
Kalau jadi runner pun sempoi

Pada yang suka freelance

Yang hantar dokumen lawyer semua

Ada saya kenal mamat tue hantar dokumen sana sini

Leh sampai beli Honda civic baru

Semua benda dia hantar

Dokumen la makan la itu la ini la

Tapi jangan sampai jadi runner dadah ka

Tak pasai kena gantung
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #910  
Old 07-02-2018, 05:43 PM
Oalev Oalev is offline
Regular

Oalev's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 332
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

info ni mcm best, tapi nk scroll down 1 by 1 tu yg kurang sikit kerajinan ni.. huhu.. awat tt x edit je post asal, stiap kali ada info baru, tambahkan kt senarai asal.
__________________
>> WAH HEBAT NI HANYA DGN EBOOK RM75 JE DAH BOLEH BELAJAR BINA LAMAN WEB MCM PROFESSIONAL >> klik SINI
>> NAK TEMPAH DESIGN LOGO/BRANDING YG KREATIF, SIMPLE & ELEGANT >> klik SINI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump