Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-02-2017, 03:45 PM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam sejahtera para usahawan Atomy.

Ok ke bisnes Atomy ini? Boleh percaya ke?. Jangan jangan kaum kerabat program program bayar bunga dan roi tetap tu juga, umur tak panjang, setahun dua saja dah arwah. Nak kena lompat kapal lagi cari yang baru...

Bagi anda yang baru kenal Atomy, elok baca dan selidik habis habis, kalau tak yakin cakap cakap penaja, korek biar sampai puas hati. Maklumlah..banyak kes lepas lepas, cakap cakap penaja pun banyak yang auta. Betul tak?

Atomy ni dah beroperasi sejak 2009 lagi bermula di Korea. Dan sekarang ni sudah tahun 2017, maknanya kalau anak kita, dah sekolah darjah 2, umur 8 tahun, bukan setahun jagung lagi. Dan lagi sekarang ni Atomy sudah beroperasi secara rasmi di 10 buah negara termasuk Malaysia. Tiap negara Atomy beroperasi, ada pejabatnya yang berdaftar, ada lesen perniagaan, ada sijil ROC, malah didaftarkan juga dengan DSA.

Produk produknya pula high class dan sebahagiannya dipaten dibanyak negara tetmasuklah di USA, Kanada, UK dan Singapore yang ramai orang tahu sangat rigid atau ketat peraturannya untuk dapat kelulusan di negara berkenaan.

So, jangan ingat Atomy ni cuma bisnes online atas angin macam banyak yang lain di lya sana dimana pejabat dinegara asalnya pun kabur, di negara luar pula sewa bilik kecil, apply talian telefon dan letak alamat dan contact no dalam website untuk saiko otak orang orang yang nak kaya cepat, kononya Global walhal tempat operasi website di Puchong saja (konon USA lah). Atomy bukan macam tu.

Tahun 2015 saja Atomy dah bayar lebih RM700,000,000 untuk komisyen ahli ahli saja. Ini merangkumi Bonus General, Bonus Master dan Cnter Fee. Angka tahun 2016 lalu pasti lah berganda lagi kerana keahlian sekarang pun makin laju, lebih 7,000,000 orang. Cuma angkanya belum lagi dipublish. Nampak tu?. Ramai sangat yang dapat manfaat di Atomy malah ramai juga yang dah buat duit ratusan ribu RM tiap tiap bulan sejak beberapa tahun dulu. Kiralah berapa banyak mereka ni dapat kalau setahun, dua tahun atau tiga tahun? Salah sorang Mak Cik Korea tu pula dah kutip lebih RM500,000 sebulan konsisten sekarang ni. Cuma Atomy tak macam perniagaan dan program program lain yang suka ahli ahli tayang penyata bonus, nak saiko fikiran orang ramai. Etika keahlian di Atomy tak benarkan ahli ahli pamir penyata income secara terbuka, salah dan boleh dipecat. Jadi hati hati lah tentang ini, takut terlanjur (sharing sama kawan kawan yang boleh percaya ok laa).

Kerana Atomy ni ohsem lah maka tiap tiap bulan lebih 200,000 ahli baru join. Dalam 1 hari tak kurang 8000 orang baru mendaftar secara purata ketika ini. Luar biasa kan?. Dan lagi kalau buat carian kat lebai google, kita boleh jumpa bisnes Atomy ni juga ada yang promosi di negara negara yang belum pun Atomy masuk. Kenapa jadi macam ni?. Sebab orang ramai yakin dengan perniagaan murni ini. Banyak penduduk di negara negara yang belum dimasuki Atomy, menunggu nunggu kehadiran syarikat ni (kawan/leader saya di Surabaya pun siap siaga mau perang di Atomy habis habisan) sanggup promote dan buat kerja awal tanpa dapat ganjaran semasa. Tapi mereka tahu, mereka yakin, di Atomy ni, jika sekali kita usahakan, boleh dapat income macam duit pencen. Anda sendiri macam mana?. Dah join?. Cukup ke setakat join tu?. Join dan duduk diam tunggu duit masuk? Macam tu ker? Cukup dengan doa saja lah agaknya yer?.

Tak payah nak tengok jauh jauh sampai di luar negara sana. Cukup kita jenguk dalam negara sendiri. Perasan tak anda bahawa kebanyakan Atomy Center yang ada 60 branch lebih sekarang ni hampir semua dimiliki sahabat kita dari kaum Cina? Sedar tak ni?. Tahu tak untuk siapkan center ni, kalau tak ada modal RM30,000 minima, memang susah lah. Semuanya kena keluar duit poket sendiri, bukan pun syarikat support atau bagi pinjam modal. Dan lagi, yang mohon dan diluluskan sebagai center Atomy ni kebanyakan mereka tak besar pun network atau ramai keahlian di bawah. Tapi kenapa mereka sanggup buang RM30,000 atau lebih duit poket untuk tujuan ini?. Tidak ada alasan lain melainkan kerana yakin dengan potensi Atomy. Di masa depan mereka tahu, 6% dari perbelanjaan ahli2 di Atomy yang memilih center mereka (walau pun ahli tu bukan jaringan mereka), 6% komisyen akan mengalir masuk akaun bank mereka non stop. Orang orang Cina ni confidence dan tahu apa yang akan boleh mereka dapat kemudian nanti. Kita tak perlu sakit hati kerana satu dunia tahu, masyarakat Cina ni memang majoritinya business oriented mind. Mereka sanggup keluar RM30,000 demi masa depan dengan Atomy. Anda bagaimana?. Dah keluarkan RM130 untuk 10000 PV untuk kelayakan asas dapat bonus?. Bandingkan.. RM130 dengan RM30,000 tu!!!. Fikir lah sendiri dan timbang timbang bagaimana komitmen diri kita, anda berbanding dengan mereka.

Kenapa majoriti Cina yang miliki center? Kenapa tidak Melayu, India? Kadazan? Melanau? Bidayuh? Dusun? Kawit? Siam dan banyak lagi???.

2 tahun dulu masyarakat Cina inii dah pun buat kerja ground work selepas dapat info dari kawan kawan di USA dan Singapore mengenai Atomy. Masa tu Atomy belum pun bertapak secara rasmi di Singapore. Tapi mereka ni dah mula buat kerja. Dua tahun promote dan bagi speech sana sini tentang Atomy, satu sen pun income tak masuk poket, keluar modal lagi ada laa. Tapi mereka ni istiqamah (sepatutnya sikap ni ada pada tiap orang Islam terutamanya). Bukan orang lain, saya sendiri.pun tak sanggup buat kerja, promote sampai 2 tahun tanpa duit masuk, tapi mereka ini boleh. Orang kita lain, nak tunggu Atomy lancar dalam tempoh masa 3 bulan pun banyak benar songeh, macam macam cakap keluar, bohong la, tipu laa, entah bila, buang masa saja. Betul tak???. Istiqamah tak ada ditambah pula tak bijak buat pilihan dan menilai satu peluang bisnes tu berdaya maju atau tidak. Sebab tu asyik tertinggal dan terkena. Nak cepat kayalah katakan...

Ramai yang beranggapan satu peluang yang free seperti di Atomy ini tak ada nilainya..Inferior thing bagi mereka. Yang kena keluar modal dan mahal tu lebih bernilai. Begitulah tanggapan ramai. Sebab tu ramai yang boleh join dan keluar duit banyak untuk satu program dan bisnes yang langsung tak berdaya maju ysng wajib keluar modal untuk menjadi ahli. Misalnya hanya nak jimat prepaid dan dapat duit, ratusan ribu sanggup keluarkan. Akhirnya apa jadi?. Ribu ribu tinggal abu. Bisnes tak berdaya maju macam ni bukan main cepat sambar. Tapi terserah lah sebab ramai orang kita kaya raya kan? Mana mahu yang free dan percuma sedangkan kaum Cina yang rata rata lebih "miskin" boleh memilih yang free. Soalnya bukan free atau tidak free, tapi nilai dan potensi perniagaan tu. Itu yang kita kena halusi dan dulukan. Ini tidak, asal tengok penaja tu datang bawa kereta mewah, terus longlai dan pump duit untuk join tanpa menilai bisnes tu berpotensi atau tidak dan pelan pemasarannya boleh dibawa dan mampu diikut atau tidak.

Samada anda buat atau tidak Atomy, itu hak anda. Tak ada siapa boleh paksa anda. Tapi anda perlu ingat, walau pun tanpa anda, Atomy akan terus membesar. Tidak mustahil setahun dua lagi, keahlian Atomy dalam 24 jam boleh melebihi 10000 orang, sebulan 300,000; setahun 3,600;000. Yakin lah...dalam 5 tahun lagi..sudah puluhan juta ahli Atomy dari puluhan buah negara. Waktu itu komisyen yang Atomy bayar untuk bonus bukan lagi RM700,000,000 tapi sudah mencecah angka billion. Soalnya...dari billion billion peruntukkan untuk bonus ini, berapa anda dapat?. Kalau cuma 1% saja pun ada rangkaian di setiap negara di luar sana...memang MAKSIMUM INCOME lah!!!

Selagi anda tak penuhi keperluan asas syarat mendapat bonus, selamanya lah anda hanya kekal berangan mendapat income di Atomy. Anda akan ketinggalan jika gagal menilai potensi betapa berdaya majunya perniagaan Atomy ini. Sahabat sahabat kita kaum Cina nampak perkara ini. Mereka melihat jauh dan pandang ke depan dan lebih terkehadapan berbanding kita. Kalau puluhan ribu RM mereka sanggup keluarkan dalam situasi network tidak sebesar mana, apa lah sangat berbanding RM130 untuk cukupkan 10000 PV peribadi sendiri. Anih...main program kutu rayau modal ratusan boleh pula, yang genuince dan berpotensi besar begini rasa gayat dan besar duit sebanyak RM130 itu walhal dapat produk high quality yg boleh dipilih sendiri ikut keperluan.

Semua kita dianugerah akal tak kira bangsa dan agama. Ciptaan manusia asalnya sama saja. Sikap dan mentaliti lah yang menjadikan kita berbeza. Kalau perniagaan sehebat ini; percuma lagi dan tidak membebankan ini, anda tidak bijak untuk manfaatkannya, rasanya bisnes networking begini besar kemungkinan bukan lah sumber rezki anda. So anda boleh fikirkan baik baik, teruskan atau berundur saja untuk satu peluang lain yang mungkin lebih menyakinkan anda.

Untuk yang sentiasa positif dan memandang jauh ke depan, muga segala usaha anda dirahmati Nya kerana kita tahu...9 dari 10 sumber rezki itu datangnya dari perniagaan. Biarlah kalau ada yang masih merebut rebut juga sumber dari 1/10 itu kerana mungkin belum ketikanya buat mereka. Tapi jangan lupa, dari 9/10 itu, banyak perniagaan yang kong kali kong, melesapkan modal orang untuk menjadi kaya atas penderitaan orang lain. Ini bukan yang dimaksudkan perniagaan 9/10 yang di sebut sebut itu. Tak tahu lah kalau memang anda selesa sukses dan kaya cara begitu.

Sukses semua! Insyaallah. Pastikan sentiasa bersama orang yang positif untuk anda kekal positif. Dan muga sebaik siap web support www.duitonline1dunia.com minggu depan, team kita akan kembali BOOMING. Insyallah.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-02-2017, 09:05 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 18,920
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 85
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kufat View Post
Link refferal masih dlm pembinaan... siap nnti bleh trus reg..
mcm tu laa bagus..nak daftarkan satu dunia senang ckit..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://zipansion.com/1yxdP
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
  #13  
Old 06-02-2017, 03:03 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

KEISTIMEWAAN MENYERTAI ATOMY


1. Menyertai keahlian Atomy 100% percuma. Anda hanya memerlukan ID ahli Atomy sedia ada sebagai penaja untuk mendaftar.

2. Tidak ada belian paksaan bulanan (monthly auto maintenance) untuk kelayakan mendapatkan bonus.

3. Ahli Atomy mendapat manfaat sepenuhnya daripada semua perbelanjaan downline yang berada dalam jaringan tanpa peduli level mereka kerana Atomy mengamalkan Pelan Binari 2 kaki.

4. Satu keahlian cuma satu ID dan anda bebas menjalankan perniagaan ke seluruh dunia dan tidak perlu mendaftar akaun baru untuk jalankan perniagaan dan penajaan di negara berbeza.

5. Ahli Atomy tidak perlu bimbang tentang jumlah penajaan dan perebutan dalam menaja kerana semua orang hanya berhak menaja dua orang, tiada placement dan tiada bonus penajaan/bonus sponsoring.

6. Ahli Atomy hanya perlu membuat satu belian saja setahun dan boleh memilih apa saja produk serendah harga $8.00 untuk kekalkan keahlian terus aktif dan terus layak menikmati bonus yang syarikat sediakan.


Tonton Video di bawah:



PENJELASAN LANJUT:


1. Oleh kerana setiap orang perlu mempunyai ID Penaja untuk mendaftar, maka setiap ahli Atomy perlu bekerja sama antara mereka untuk mendaftar ahli baru kerana setiap ID No cuma dibenarkan menaja maksima 2 orang. Maka ahli yang mempunyai ramai prospek atau kenalan perlu mengguna ID ahli lain di rngkaian bawahnya sebagai penaja kepada ahli baru. Maka semua orang mampu menaja malah penajaan bukan satu yang sukar disebabkan penyertaan keahlian PERCUMA. Ia tak ubah umpama menjemput kawan baik menyertai Kelab Keahlian Percuma yang memberi kebajikan kepada setiap ahli. Tiada satu sen pun duit poket perlu dikeluarkan untuk layak menikmati kebajikan yang tersedia.


TIADA komisen atau bonus diberikan kepada sesiapa yang menaja atau mendaftar ahli baru.Ini adalah bukti jelas bahawa Atomy membuat keuntungan 100% dari jualan produk produknya dan BUKAN sebuah syarikat yang menjana untung dengan mengutip pelbagai yuran yang entah apa apa:


TIADA yuran pendaftaran

TIADA yuran pembaharuan/renewal keahlian

TIADA bayaran pembatalan akaun

TIADA bonus penajaan atau sponsoring bonus

TIADA buku, video atau CD yang diwajibkan beli

TIADA apa pun bayaran tidak perlu yang ahli perlu bayar di Atomy. Ahli hanya perlu beli produk yang mereka perlukan saja dan galakkan rakan melakukan hal yang sama di Atomy. Dan Atomy akan membayar komisyen dan bonus mengikut pelan yang telah ditetapkan.

TIADA beban, TIADA tekanan dan ahli berbelanja secara santai dan menjana komisyen mudah untuk tempoh yang berpanjangan.


2. Tidak seperti syarikat MLM lain Atomy tidak memerlukan anda untuk membuat pembelian bulanan dalam usaha anda untuk mendapatkan komisen dari downline di jaringan bawah anda (apabila volume anda sudah layak). Tidak seperti syarikat-syarikat lain mata PV Pembelian Peribadi anda akan akumulasi dan terkumpul selama hayat anda di Atomy. Maklumat lanjut berkenaan hal ini akan diberikan nanti. TETAPI anda mesti membeli sekurang-kurangnya SATU produk setahun untuk mengekalkan kedudukan anda dalam Atomy (tidak peduli nilai pembelian anda itu berapa. Anda cuma perlu membuat satu pembelian walau semurah mana pun harga produk itu).


3. Oleh kerana anda boleh mendaftar sesiapa sahaja dari 6 negara yang Atomy sedang beroperasi sekarang (Atomy bercadang untuk membuka 38 buah negara yang berbeza dalam masa terdekat termasuklah Malaysia), maka anda tidak perlu bimbang tentang perlunya membuka akaun baru di negara-negara lain untuk mengembangkan perniagaan Atomy anda. Syarikat ini walau pun baru berusia 5 tahun namun ia TIDAK akan berhenti membesar kerana penyelidikan dan pembangunan Atomy telah dibiayai oleh kerajaan Kore (Keiri + Kolmar + Atomy). Inilah juga antara sebab mengapa Atomy boleh menjual produk mereka yang berkualiti hebat lagi efektif pada harga yang murah itu. Tiada orang tengah.


4. Seperti yang dinyatakan sebelumnya Atomy melaksanakan pelan sistem binari 2 kaki dan ahli ahli Atomy perlu berkerjasama untuk membantu antara satu sama lain membina satu "powerline" yang besar dan "powerful". Apakah maksud ini? Ianya bermakna kita hanya perlu terus membina satu garis lurus keahlian ke bawah sehingga kita mula melihat hasil konsisten dan sinergi dari semangat saling kerjasama ini. Dan ini bukan sulit dilakukan dalam kondisi penyertaan adalah PERCUMA.


Secara peribadi, saya sendiri juga akan mempertimbangkan untuk membina satu "powerline" yang mampu menghasilkan sehingga 2.4 juta point untuk setiap 15 hari. Hanya selepas ini berlaku, barulah saya akan memikirkan untuk memulai kaki kedua. JANGAN RISAU tentang angka 2.4 juta point itu kerana anda hanya memerlukan sekitar 50 orang saja yang membuat belian bulanan atau memberi sumbangan terhadap peningkatan point (GPV). Ketika ini pendapatan anda dari Bonus Umum atau Bonus Pairing sahaja sudah menjengah RM50,000 sebulan. Penjelasan lebih lanjut tentang CARA MENJANA DUIT di Atomy akan diberi secara terperinci dalam posting berikutnya...


APA produk yang tidak Atomy jual? Atomy menjual produk harian yang sebenarnya anda dan orang ramai perlukan. Antaranya ialah produk penjagaan diri, produk kecantikan, supplement untuk kesihatan dan untuk bantuan merawati penyakit tertentu seperti cancer umpamanya (produk HemoHim). Jika anda pergi ke laman web rasmi Atomy.Com, anda akan dapat melihat sendiri senarai produk produk yang banyak itu. Produk kegunaan harian seperti syampu, ubat gigi, berus gigi, pencuci tubuh dan lain lain juga ikut dijual. Produk produk Atomy akan terus bertambah dan baiknya kerana ke semua produk produk Atomy adalah hasil teknologi, kajian dan produksi syarikat ini sendiri, BUKAN produk dari perjanjian kontrak, manufacturing contract dan OEM dari pihak ketiga seperti yang ada dalam hampir semua MLM lain. Atomy mengawal segalanya dari teknologi, kualiti dan harga produk dan tidak perlu risau tentang manipulasi pembekal yang sering berlaku dalam banyak syarikat lain yang akhirnya menyebabkan peningkatan harga, kejatuhan kualiti dan kesan negatif lain. Atomy akan menjadi umpama "mini market" (kalau pun bukan pasaraya) dan akan terus memasarkan jenamanya sendiri ke seluruh dunia melalui penumbuhan center center milik pengedar rank tertinggi (di biayai sepenuhnya oleh Atomy Korea) di semua bandar bandar utama setiap negara (umpama stokis Cosway atau kedai 7 Eleven).


Hentikan membeli barang dari pasar raya dan mini market yang tidak membayar apa-apa insentif kepada anda! Berbelanjalah di Atomy sambil mencipta pendapatan yang mudah selain menjimatkan perbelanjaan melalui pendapatan sampingan yang anda perolehi.


Bagaimana sistem ini berbeza?


Matlamat Atomy adalah untuk menukar tabiat pembelian manual pengguna kearah "pengguna auto". Ini bermakna semua orang dijaringan bawahan anda hanya perlu atau akan membeli apa yang mereka benar benar perlukan dari laman web Atomy (tidak perlu lagi membeli produk di luar sana kalau ia boleh didapati di Atomy). HANYA apabila mereka memerlukan produk (Jangan bazirkan wang anda dan elak membeli barangan yang tidak diperlukan DAN jangan cuba untuk membeli dan menjual kepada orang lain kerana anda tidak boleh menjana wang yang banyak dengan cara begini dalam sistem Atomy KECUALI jika anda membeli dalam kuantiti @ set yang lebih besar, kerana "bulk purchase" di Atomy memberi harga jauh lebih murah).


Terdapat banyak lagi perkara yang anda perlu tahu untuk berjaya. Dan anda akan berjaya dalam perniagaan ini kerana resiko anda hampir pasti langsung TIADA. Anda sertai Atomy tanpa perlu membayar apa-apa yuran pendaftaran. Tiada yuran keahlian sama sekali malahsyarikat ini telah mengamalkan sistem "capping" (tidak seperti mana-mana syarikat lain) dimana setiap ahli hanya dibenarkan untuk menjana pendapatan maksima USD100,000 sebulan atau sekitar USD1.2 juta setahun supaya ahli ahli yang mendaftar dan menyertai Atomy kemudian selepas anda, juga mempunyai peluang yang sama menjana pendapatan tidak kurang banyaknya seperti anda. Sudah PASTI semua orang dan ahli akan gembira dengan situasi ini. Inilah yang akhirnya akan mendorong kelangsungan syarikat serta residual income selama mungkin kepada ahli Atomy dengan sekali usaha sahaja. Syarikat-syarikat MLM lain tidak meletakkan had untuk berapa banyak orang boleh menjana wang, menjadikannya mustahil untuk semua orang dan ahli syarikat syarikat berkenaan berjaya dan dapat menjana pendapatan besar setanding ahli ahli terawal. Inilah kecantikan Atomy berbanding peluang peluang MLM yang lain.


PELAN PEMASARAN ATOMY




Reply With Quote
  #14  
Old 06-02-2017, 08:02 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

*Bermula TANPA MODAL Untuk DUIT PENCEN !!!*
Jgn tunggu rakan anda mengajak anda kenapa tidak anda ‼❗
Kerana education center atomy akan berada berhampiran anda.. jgn tunggu fenomena Atomy melanda baru anda nak sertai..sbb ianya percuma..
🚴🏻🏇🚴🏽*♀

LUAR BIASA !!! Keahlian di Malaysia dalam 10 hari selepas hari pertama key in bermula, kini mencecah lebih 250,000 orang..!!

🏆🎖🏆🎖🏆
Bermula TANPA MODAL Untuk DUIT PENCEN !!!
Capai Impian Anda Pada Tahun 2017 Ini..!!
Kenapa Perlu Sertai Kami?
Ratusan Produk Hi-Tech Keperluan Harian !!
Pelbagai Kelebihan dan Keuntungan !!
Platform Gergasi MultiNasional 5 Bintang!!
Paling Penting Mudah Buat Duit Serta Halal !!

Segalanya Bermula Tanpa Modal & Pasaran Anda Puluhan Buah Negara !!
Lebih 6 Juta Telah Menyertai Kami, Lebih 350,000 Ahli Baru Terus Menyertai Setiap Bulan Malah Setiap Detik Dan Saat Ada Saja Yang Terus Mendaftar, Anda Masih Mahu Menunggu Lagi ??
🆓🆓🆓🆓🆓
*Atomy Malaysia Sdn. Bhd.* (1119724-A) _AJL 932143_
Address : Suite 18.01, Level 18, Wisma Nusantara, Jalan Puncak Off Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : +603 2718 8989 (General)/ +603 2718 8999 (Customer Support)
Fax : +603 2718 8988
email [email protected]
ATOMY CO., LTD
Layari web rasmi sykt : http://atomy.com/my/home
🚀🚀🚀🚀🚀

Berminat bole pm sy terus dan bagi butir2 diri untuk sy DAFTARKAN PERCUMA

* whatsapp 0105407319


NAME:
IC NO:
DATE OF BIRTH:
GENDER:
ADDRESS:
POSTCODE:
EMAIL:
MOBILE NO:


SISTEM yg amat 'flexible" Membolehkan sesiapa saja menjana pendapatan sehingga 6 Angka sebulan
ingin maklumat lanjut boleh
hubungi sy segera...
Reply With Quote
  #15  
Old 06-02-2017, 08:05 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

utk information kat atomy ni hnya ahli yg ada id shj yg
boleh reg ahli baru..
Reply With Quote
  #16  
Old 08-02-2017, 02:21 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

*KONSEP SUPERMARKET ATOMY (MLM)*

Menjana pendapatan sangat santai
Tanpa sebarang tekanan dan paksaan.

Ianya umpama anda shopping barangan keperluan di pasaraya atau mini market di luar sana.
Anda tidak perlu membayar apa apa untuk memasuki pasaraya atau mini market dan anda bebas memilih untuk membeli apa saja barangan yang anda perlu.
Bezanya di pasaraya atau mini market, pembelian anda tidak menyumbangkan pendapatan atau bonus kepada anda.

Atomy tidak ubah umpama pasaraya atau mini market itu, cumanya ia beroperasi online / offline dimana anda boleh membeli apa saja barangan keperluan dari ratusan senarai yang ada di syarikat ini.

Berbelanja di Atomy, anda berpeluang menjana pendapatan.


*Cara Memulainya MENJANA INCOME*

1. Sertai keahlian Atomy *PERCUMA.*

2. Anda perlukan ID No Penaja iaitu No ID ahli sedia ada di syarikat ini untuk mendaftar.

​3. Setelah didaftarkan anda akan mendapat ID No Keahlian Atomy.

4. Anda kemudian boleh login ke akaun backoffice keahlian Atomy anda dan boleh mulai shopping barangan keperluan anda di Atomy.

5. Cuma tukarkan perbelanjaan barangan keperluan anda selama ini di pasaraya atau mini market ke Atomy.

6. Produk Atomy tidak saja murah malah kualitinya terjamin dan jauh lebih baik dari produk yang anda beli di kedai kedai biasa. Malah banyak sekali produk Atomy yang dipatenkan.

7. Setiap produk yang anda beli di Atomy mempunyai nilai PV (Point Value), dan PV inilah yang akan menentukan kadar bonus anda nanti.

8. Selama ini banyak barang keperluan harian anda beli di luar sana, Anda cuma ubah perbelanjaan anda selama ini ke Atomy.

Perbelanjaan anda tetap sama saja malah lebih menjimatkan, dan anda mendapat produk yang terjamin kualitinya selain anda berpotensi mendapat pendapatan yang tidak mungkin anda sangkakan selama ini. Mudah kan?


*Ajak 2 Orang Join ATOMY*

1. Ajak 2 saudara, kawan atau jiran berbelanja di Atomy seperti anda.
Keahlian Atomy 100% PERCUMA, ini mudah dilakukan.

2. Anda sponsor 2 kawan mengguna ID No Keahlian anda dan bahagi kepada *DUA KUMPULAN* susun mereka di *kiri dan kanan* sebagaimana keperluan *Pelan Pemasaran Binari Atomy*.

3. Seperti anda, kawan atau jiran anda itu juga akan berbelanja barangan keperluan harian mereka di Atomy dan ini akan menyumbangkan Group Point Value (GPV) di kaki kiri dan kanan jaringan anda kerana setiap produk yang dibeli ada PV nya.

4. Dua (2) kawan atau jiran anda itu juga masing masing akan mengajak saudara, kawan atau jiran mereka menyertai Atomy.

5. Proses ini akan berterusan dan ramai orang mahu sertai Atomy kerana ianya PERCUMA. Mereka akan suka berbelanja keperluan barangan mereka di Atomy kerana faktor harga dan kualiti selain mereka juga mahu dapatkan pendapatan sampingan.

6. Sampai satu peringkat anda akan mempunyai keahlian Atomy yang ramai di bawah anda di kiri dan kanan. GPV akan bertambah dari masa ke semasa dan anda akan mendapat pendapatan dan bonus yang juga bertambah dari masa ke semasa dan bonus ini akan dibayar mingguan terus ke akaun bank anda


🅰 *Bila Boleh Dapat Bonus?*🅰

1. Setiap produk yang anda beli di Atomy ada PV nya.

*Misalnya* anda beli satu set
Berus Gigi Teknologi Nano Emas Atomy (8 unit) hanya RM32.10 saja, anda dapat PV 3900.

Belian 3 set melayakkan anda mendapat sehingga RM3K sebulan atau RM36K setahun.
Ahli ahli di bawah dalam jaringan anda juga berbelanja dan mereka juga mendapat PV. Jumlah PV pembelian ahli ahli di bawah anda itu memberi sumbangan GPV kepada anda.

3. Bila GPV di kiri dan kanan kumpulan anda sudah mencukupi 300K, anda mula mendapat bonus RM112.00 setiap hari.

4. Bila kumpulan ahli di bawah anda makin membesar, perbelanjaan mereka semua meningkatkan GPV anda.
Sampai satu tahap GPV anda boleh melebihi 300K kiri dan kanan dan anda waktu itu akan mula mendapat RM112 tiap tiap hari bersamaan RM3K sebulan.

5. Anda cuma berbelanja keatas barang keperluan harian (bukan barang tidak perlu),
Tetapi anda mendapat RM112 tiap hari atau RM3K tiap tiap bulan,

Tidak mahu kah anda peluang begini?. Tapi ini baru satu permulaan. Pendapatan anda tidak terhenti di situ.

​6. Hakikatnya barang keperluan tidak hanya berus dan ubat gigi saja. Banyak barang lain orang akan beli dan GPV anda akan terus berganda dan dikuti dengan bonus.


*Berapa Banyak Pendapatan & Bonus Boleh Dapat?*

Berapa banyak pendapatan dan bonus yang anda boleh dapat bergantung kepada berapa banyak yang anda mahu dan pastinya ia bergantung kepada usaha anda sendiri serta perbelanjaan anda di Atomy.

Bagaimana pun Atomy telah tetapkan *General Bonus atau Pairing Bonus maksima cuma USD 1,500 sehari atau USD 50,000 atau bersamaan lebih kurang RM200,000 sahaja sebulan.* Ini sudah cukup lumayan kerana ia belum termasuk Master Bonus serta Rewards.

Dalam keterangan sebelumnya telah disebut bahawa dengan hanya berbelanja mencecah 10K PV, (membeli set penjagaan gigi Atomy atau set penjagaan rambut umpamanya),
dan berkongsi peluang Atomy dengan dua orang kawan, anda sudah berkelayakan menjana pendapatan USD 25 setiap hari (RM3,000 sebulan). Tetapi tidak mungkin anda dan kawan serta downline di bawah anda hanya akan membeli 1 set penjagaan gigi setahun sekali malah besar kemungkinan anda dan mereka mereka yang lain juga akan membeli banyak lagi barang keperluan harian lain yang ada seperti shampoo, gel mandian, barangan keperluan dapur dan macam macam lagi (rangkaian barangan Atomy kini melebihi 150 jenis).
Maka PV perbelanjann anda tidak mungkin 10K PV saja malah boleh menjadi 50K PV sebulan dan pasti ada yang akan berbelanja 100K PV sebulan kerana produk produk buatan Korea memang diiktiraf kualitinya di banyak negara seluruh dunia termasuk Malaysia.

Apa yang menarik di Atomy ialah apa saja PV yang anda dapat dari perbelanjaan anda ke atas barangan Atomy, *PV berkenaan akan dihimpun (akumulasi) tanpa had masa*.

*Misalnya*
jika anda cuma berbelanja 10K PV saja sebulan, setelah 12 bulan jumlahnya sudah menjadi 100K PV. Dan setelah melepasi 3 tahun, jumlah PV anda sudah 300K ( anda cuma berbelanja sendiri dan tidak pun menjual apa apa).
Sebaik PV anda terkumpul 300K PV dan GPV yang terhasil oleh ahli ahli di bawah anda telah mencukupi 300K, bonus harian anda juga akan ikut bertambah dari USD 25 ke USD 75 sehari atau dari RM3,000 sebulan ke RM9,000 sebulan.

Ini berdasarkan anda berbelanja 10K saja sebulan atau lebih kurang RM110 ~ RM130 untuk membeli barangan keperluan (bukan membazir beli barang tidak perlu seperti di banyak MLM lain).
Dan PV perbelanjaan anda ini dicampur atau akan bertimbun dari masa ke semasa tanpa berlaku penurunan.
*Seronok kan???.*


*Bolehkah Saya Mendapat Pendapatan Yang Besar Dengan Cepat?*

*Jawapan nya YA*.
Berapa banyak dan berapa cepat pendapatan yang anda mahu, anda boleh tentukan terutamanya jika anda memilih niagakan produk-produk Atomy atau anda menjadikan Atomy sebagai "pasaraya" pilihan anda dengan membeli semua barangan keperluan harian dan bermusim anda di Atomy.
Cara ini akan menyebabkan PV anda terhimpun banyak dengan pantas dan kelayakan anda untuk mendapat bonus lebih besar ikut meningkat.
Jika semua downline anda juga menjadikan Atomy sebagai premis utama untuk berbelanja barangan keperluan masing masing, bonus anda serta bonus mereka masing masing akan terus besar dan berganda.

*Mari kita lihat contoh penjelasan di bawah:*

*Nota:*
Ketika ini Atomy mempunyai lebih 150 jenis rangkaian produk & perancangan Atomy menambah antara 30 ~ 50 jenis produk setiap tahun.


Merujuk kepada jadual potensi pendapatan General Bonus di atas, ditahap awal anda mungkin hanya berbelanja 10K PV saja.

Downline anda turut berbelanja. Bila GPV anda di kiri dan kanan mencukupi 300 PV, anda mendapat bonus USD25 ( RM112.00)

Jika anda terus berbelanja atau membeli dan meniagakan produk produk Atomy, PV anda akan bertimbun bertambah dengan cepat.

Bila sudah capai 300 PV, anda sudah layak untuk mendapat USD 75 harian. Jika ditahap PV anda sudah 300K ini dan GPV kumpulan downline di bawah makin berkembang dan menyumbangkan GPV 300K atau lebih sehari, anda akan mendapat bonus hari hari sebanyak USD 75 atau bersamaan RM300 sehari.

Apa yang baik ialah walau pun anda berbelanja 10K PV saja tapi anda boleh menerima RM3,000 tiap-tiap bulan selama setahun dan RM3,000 ini akan anda terus dapat jika anda membeli apa saja produk semurah apa pun harganya ditahun tahun berikutnya. Tidakkah duit tambahan Ini *umpama pencen anda atau disebut residual income?*.


*Melihat kepada "track record" Atomy dari awal hingga sekarang, dengan keahlian lebih 6 juta orang di 9 buah negara.*
Dengan peningkatan jumlah jualan dan pertumbuhan lebih 30% ~ 50% setahun (jualan tahun 2015 saja mencecah RM 3 billion lebih dan dengan pertambahan senarai produk antara 30 hingga 50 jenis setahun, potensi Atomy memang amat besar sekali.

Atomy akan menjadi sebuah mini market atau pasaraya *online /offline* terbesar dalam waktu terdekat.

Ianya murah tetapi berkualiti mewah, murah dan berkualiti kerana program ini mendapat dokongan terus pemerintah Korea Selatan, satu satunya MLM yang mendapat dokongan dari sebuah GLC kerajaan di dunia ini

Anda, downline anda & siapa saja akan peluang mendapatkan produk produk keperluan harian yang pelbagai pada *harga relatif murah dan kualiti produk yang tanpa kompromi.*

Malah produk produk Atomy seperti
produk kecantikan dan penjagaan kulit misalnya mempunyai jaminan "Money Back Guarantee", anda boleh tuntut wang kembali 100% jika produk tidak memberi kesan kebaikan.

Maka anda dan ramai yang lain akan berbelanja di Atomy. PV dan GPV anda akan bertambah dari hari ke hari tanpa anda sedar. Anda hanya perlu berbelanja ke atas barangan keperluan harian yang sememangnya anda guna selama ini & ikut kemampuan.

Satu ketika bila PV terkumpul anda mencecah 1.5 juta atau 2.4 juta, dan GPV harian anda mencecah 1.5 juta atau 6 juta, ketika itu bonus harian anda sudah USD 250 atau USD 720 iaitu dalam anggaran RM30,000 dan RM85,000 lebih sebulan. Malah ketika ini anda sudah pun layak mendapat satu lagi bonus iaitu Master Bonus.

Konsep perniagaan di Atomy hanyalah berbelanja barangan perlu sambil menikmati pendapatan tambahan secara santai tanpa sebarang tekanan.

Bagaimana pun bagi yang memilih untuk berniaga secara serius, pendapatan maksima sehingga lebih kurang RM200,000 sebulan bukan satu masalah untuk dicapai.

Jangan risau tentang angka PV berjuta itu kerana PV produk di Atomy kebanyakannya dalam Won (mata wang Korea) yang tiap satu bernilai puluhan ribu malah ada yang bernilai ratusan ribu PV bagi satu jenis produk seperti HemoHIM misalnya.

Jika anda perlu maklumat terperinci dan details A To Z CARA menjana income sehingga RM400K lebih sebulan di Atomy,
*DAFTAR PERCUMA DI SINI....*

Wtsapp : 010-5407319
Reply With Quote
  #17  
Old 08-02-2017, 02:27 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

FUTURE
Open Atomy Mexico

Potential Consumers : 120 Millions
2017
Open Atomy Thailand

Potential Consumers : 70 Millions
2017
Open Atomy Vietnam

Potential Consumers : 90 Millions
2017
Open Atomy Indonesia

Potential Consumers : 260 Millions
2017
Open Atomy India

Potential Consumers : 1.25 Billions
2018
Open Atomy China

Potential Consumers : 1.45 Billions
2018
Reply With Quote
  #18  
Old 08-02-2017, 02:34 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

*SOALAN-SOALAN LAZIM ATOMY*

_Bilakah Atomy ditubuhkan dan sudah berapa lamakah bisnes ini dijalankan?_jjh
_*Atomy Korea diasaskan pada 2006 sebelum beralih kpd bisnes networking pada 2009. Atomy Malaysia adalah anak syarikat Atomy Korea yang bakal dilancarkan pada 17.11.2016. Atomy kini beroperasi di 8 buah negara iaitu Korea Selatan, Amerika Syarikat, Jepun, Kanada, Taiwan, Singapore, Filipina, Kemboja dan Malaysia adalah negara ke 8 (akan dilancarkan dalam masa terdekat sebelum ke lebih 30 buah negara*_

_Bilakah pendaftaran atomy mula dibuka?_
*_web rasmi Atomy Malay dibuka untuk pendaftaran pada 14.11.16 Isnin_*

_Berapa ramaikah keahlian atomy seluruh dunia setakat ini_
_*keahlian atomy di 8 buah negara tersebut ialah seramai lebih 7,000,000 orang*_
_*Keahlian Atomy Malaysia telah mencecah 300k ahli dalam tempoh sebulan!*_

_Bolehkah saya mendaftar lebih daripada satu akaun atas nama saya?_
*_Tidak boleh. Satu nama hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja_*

_Berapakah had umur layak untuk mendaftar sebagai ahli?_
*_Pemohon mestilah berumur 18 ta hun ke atas dan memiliki KP warganegara Malaysia_*

_Berapakah modal minimum untuk join?_
*_Join ahli adalah 100% percuma, tiada sebarang modal atau yuran yang mesti dibayar_*

_Bolehkah saya menaja isteri/atau suami saya?_
*_suami isteri hanya dibenarkan mendaftar atas satu akaun sahaja_*

_Apakah produk yang dijual oleh atomy?_
*_pelbagai keperluan harian daripada berus gigi, ubat gigi, shampoo, krim mandian krim muka, losyen , peralatan elektronik, telefon, laptop,gajet dll di mana produk-produk ini akan ditambah dari semasa ke semasa_*

_Bagaimanakah cara untuk membeli produk dari atomy ?_
*_Anda boleh membeli secara online dari Atomy Malaysia dan prosesnya akan dimaklumkan kelak_*

_Apakah produk killer atomy?_
*_Produk killer atomy ialah HemoHIM yang amat sukses dalam perawatan kanser dan Atomy Skincare 6 System yang amat berkesan merawat wajah agar berseri dan menawan. berus Gigi antibakteria twknologi nano EMAS, syampu herbal dll_*

_Sekiranya saya bukan ahli,bolehkah saya membeli produk atomy secara online?_
_*Produk atomy hanya boleh dibeli dengan mendaftar mwnggunakan Id ahli sedia ada*_

_Jika saya tidak membeli produk dalam tempoh setahun, adakah keahlian saya terbatal_
*_YA. Untuk mengelakkan ini berlaku belilah sebarang produk walau semurah manapun_*

_Bagaimanakah yang dimaksudkan keahlian selama setahun?_
_*Setiap kali anda membeli, keahlian Anda akan dikira semula setahun dari tarikh belian terakhir*_

_Apakah yang dimaksudkan dengan PV dan GPV?_
*_PV ialah point value iaitu point yang diberi kepada setiap produk_*
*_Personal PV iaitu PV peribadi akan terus terkumpul setiap kali anda membeli produk_*
*_GPV ialah jumlah PV seluruh ahli yang join di bawah Anda.GPV akan flushing setiap kali keseimbangan (pairing berlaku)_*

_Jika saya mempunyai ramai ahli yang telah pun membeli produk iaitu saya telah memiliki GPV yang banyak , adakah GPV itu dikira jika saya masih belum membeli sebarang produk?_
*_GPV hanya dikira jika anda mempunyai belian peribadi atau anda sudah memiliki Personal PV_*

*_Mengapakah angka PV sampai beribu dan berjuta?_

*_Kerana mengikut plan Korea. Contoh 10,000 won ( matawang Korea) hanya bersamaan dengan RM36_*


_Apakah maksud Atomy da Bomb?_
*_Atomy adalah satu bisnes yang telah melewati 7 buah negara. Cerita sukses dan kekukuhan atomy tidak boleh lagi dipertikaikan, Di Malaysia ia ibarat satu bom jangka yang pasti meledak. Marilah bersama kami untuk kita bersama-sama mencipta sejarah baru_*

*_WELCOME KE ATOMY DA BOMB_*
🚀🚀🚀👍👍👍💪💪💪🚀🚀🚀
17.11.2016<<<sejarah baru tercipta!!!>>>
Reply With Quote
  #19  
Old 08-02-2017, 09:31 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jom sapa yg nak reg pm sy detail... free of charge
Reply With Quote
  #20  
Old 08-02-2017, 09:42 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tambahlh ilmu dan pengetahuan anda ttg Atomy melalui presentation ini..bagaimna anda dpt mnggunakan platform Atomy utk mnjana pendapatan tanpa sebarang risiko..yg plg penting KEINGINAN & KESUNGGUHAN UTK BERUBAH AKAN MENENTUKAN DARJAH KEJAYAAN ANDA..
https://youtu.be/kcvxi9JXaDI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump