Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 23-07-2017, 12:31 AM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,494
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

Geram pulak rase

Mmg haritu promo

Dari bulan 3 jual unit eshare smpi skrg xclear

Upline pn ramai dh lari
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 23-07-2017, 01:10 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 26,996
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 581
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by macellsprvive View Post
wisma yg diperkatakan tu rasanya macam kat Oakland Seremban 2, depan kilang Yakult (berhampiran). tapi itu sewa, bukan dibeli.

selalunya wisma2 ni, dari awal pembinaan memang dah tulis pemilik siapa, etc2, tapi bangunan so-called 'wisma getthis' ni dah lama tiada penyewa tup2 getthis sewa. ada kilang berhampiran yg dibeli oleh syarikat tertentu, tapi sebelum pindah barang etc., xde pula nak gantung banner bagai. sy kata berdasarkan pengalaman pernah berurusan dgn pemilik2 bangunan/kilang di sekitar sana, jadi pattern lebih kurang sama.

sebelum ada signboard kat luar tu, digantung banner 4x8 (anggaran sbb nampak bila guna jalan tu balik kerja) je kat tingkap dan (perasan sy sampai sekarang ada lagi). belum pernah lagi nampak wisma yg digantung banner sebelum ni kecuali 'wisma getthis' ni.

zaman lani orang dah makin bnyk access, boleh beli maklumat syarikat dgn harga RM15 kat mydata-ssm.com.my utk dapatkan segala bagai latar belakang syarikat - company profile etc

daripada yg dah dipaparkan, dah terpampang background company apa, tapi berurusan dgn apa - x matching seperti yg didaftarkan.

apa2 pun sy mengharapkan yg terbaik utk semua.
oh. sebelah showroom mitsubishi.
signboard dah ada tapi dalam kosong je.

hari2 lalu.
Reply With Quote
  #83  
Old 24-07-2017, 10:04 AM
rezqi rezqi is offline
Active Plus

rezqi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 2,898
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

apa benda ni?
Reply With Quote
  #84  
Old 27-07-2017, 03:39 PM
k3ryck k3ryck is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 56
Active Level
My Mood:
Default

tt mohon update
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump