Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-01-2008, 11:02 AM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default Revell Sdn Bhd (120411-D) (AJL93172) - revellglobal.com, iexp4u.com

Revell Sdn. Bhd. ada syarikat MLM yang telah di tubuhkan pada April 1988, sudah berada di Malaysia hampir selama 20 tahun.
66, 68 & 70 Persiaran 65C,
pekeliling Business Center,
53000 Kuala Lumpur.
Tel: 603-40213800
Faks: 603-40239800
Website rasmi
Mengapa menyertai Revell
1. Trend sekarang mengarah ke perniagaan MLM yang Sah iaitu membeli dari kedai sendiri.
2. Modal kecil tetapi bonus besar.
3. Peluang menang program kereta.
4. Peluang menang program percutian.
5. Produk kesihatan terbaik.
6. Produk keperluan harian, bermanfaat dan berkualiti.
Kelebihan REVELL?
* 1PV=1RM
* Kelayakan bonus minm 50PV
* Untung runcit 8%-25%
* Bonus peribadi 4%-14%
* Bonus kumpulan 6%-22%
* Majalah bulanan UPDATE percuma
* insentif program pelancongan
* insentif program kereta
* Program latihan
* Kebajikan
->Program pencapain akademik
->Bantuan khairat kematian
* Boleh diwariskan
Team700 ada satu-satunya kumpulan yang giat menjalankan bisnes Revell secara online..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-01-2008, 11:07 AM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default Selamat Datang !

Selamat Datang

Ke dunia di mana beribu kisah sukses telah dilahirkan di Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei.
Melalui keberkesanan sistem, produk dan pelan global yang telahpun terbukti 19 tahun lamanya dan masih kekal utuh sehinggalah ke hari ini.

Revell-Team700 ini terdiri daripada individu-individu yang mempunyai matlamat sama untuk memperolehi pendapatan tambahan menggunakan internet sebagai media pemasaran serta sah dari segi undang-undang. Mereka jadikan Internet sebagai TOOLS mereka mendapatkan pelanggan, rakan kongsi dan teknik menyalurkan maklumat perkongsian 24 jam setiap hari.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2008, 11:10 AM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Hanya RM50 Sebulan? Memang Semua Orang Mampu! Kini, setiap orang mampu menyertai program Revell-Team700. Dengan hanya beralih tempat membeli barangan keperluan harian sebanyak RM50 hingga RM200 sebulan, anda mampu menjana pendapatan tanpa had dengan membina rangkaian pengguna dan usahawan yang stabil dengan sistem sokongan Team700. Sesiapa sahaja mampu menjadi usahawan yang berjaya dengan bermula sebagai pengguna bijak sahaja, program Revell-Team700 sudah terbukti membawa kejayaan sejak ditubuhkan pada tahun 2005. Bukan cerita rekaan atau permainan, tetapi ianya NYATA berkesan. Program ini cukup mudah. Tidak perlu menjual. Guna...guna...pakai...pakai...dapat bonus. Kemudian bercerita dan iklankan website Team700. Sertailah sekarang kerana anda perlu mengambil peluang ini sekarang juga.

Team700 ditubuhkan untuk anda yang menyedari potensi Internet sebagai saluran pendapatan yang lumayan. Menyediakan bantuan latihan dan pemasaran secara online bagi mereka yang serius membina pendapatan mereka. BONUS hebat buku digital PERCUMA "Rahsia Pemasaran Melalui Internet" bernilai RM57 sebagai tanda "Terima Kasih" kerana menjadi sebahagian keluarga kami oleh Founder Team700, En. Nor Azman b. Abu Sahir.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-01-2008, 11:15 AM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default Bagaimana Sistem Dijalankan?

Yang mana pilihan TERBAIK anda?

Berbelanja dapat gift points untuk tebus produk ATAU berbelanja dapat ganjaran TUNAI. Ya, RINGGIT MALAYSIA(RM). Ahli2 kumpulan Team700 merupakan network individu yang mahukan ganjaran TUNAI, bukan gift points. Bagaimana mereka berjaya memperolehi ganjaran tunai?

Caranya sungguh mudah, mereka hanya bertukar tempat berbelanja dengan membeli produk bermutu tinggi pada harga wajar, lebih 300 jenis produk telah dipasarkan oleh syarikat berlesen yang telah 19 TAHUN beroperasi di Malaysia.

Secara ringkasnya, konsep yang ingin dibawa oleh Revell-Team700 ialah menukarkan belian barangan kegunaan harian kepada jenama Revell, di mana anda boleh mendapatkan ganjaran dalam bentuk WANG TUNAI (RM) setiap bulan melalui mata bonus secara berkumpulan (rangkaian) dengan memperkenalkan program ini kepada kenalan anda.

Kesimpulannya :-

Suka atau tidak, anda wajib berbelanja untuk keperluan harian anda setiap bulan, tidak kira di mana tempat anda membeli (sama ada di kedai/pasaraya/Revell). Cuma, apa bentuk ganjaran pulangan yang diberikan daripada pembelian tersebut kepada anda? Apa yang anda mahukan di sebalik pembelian tersebut?

Tukaran hadiah atau ganjaran wang? Anda sendiri yang tentukan! Kejayaan itu pilihan, kegagalan itu pilihan. Kini pilihan itu di tangan anda! Jika anda belum pra-daftar, lakukannya sekarang. Jika sudah, aktifkan kedudukan itu SEKARANG dengan membuat bayaran keahlian.


SISTEM YANG MUDAH DAN MEMANG BERKESAN !!


Pelan pemasaran yang mudah ini disediakan khusus kepada golongan pengguna seperti anda, Namun begitu, setiap orang ada naluri untuk menjadi usahawan yang berjaya, Maka, langkah pertama ialah anda perlu menjadi pengguna setia barangan syarikat. Hanya 50PV setiap bulan iaitu kira-kira RM50-RM60. Hanya tukar jenama kepada produk Revell. Langkah kedua ialah anda MEMPERKENALKAN program ini kepada sesiapa sahaja kenalan anda,pastikan anda bina 4 downline, dan bantu 4 downline anda membina 4 downline di bawah mereka. Selepas itu anda hendaklah membimbing downline anda melakukan seperti apa yang anda lakukan(DUPLIKASI).

Membantu rakan kongsi anda dalam membina rangkaian sebenarnya membantu kejayaan anda sendiri. Anda akan turut dibantu oleh upline anda, rakan kongsi anda, Founder Team700 dan saya sendiri yang juga bersama-sama membina rangkaian mereka masing2.

INGAT!! Sistem bonus Revell adalah no-breakaway (tiada had level). Secara tidak langsung, rangkaian anda juga akan berkembang dengan cepat.
Attached Images
File Type: jpg sistemPV200-full.jpg (83.8 KB, 1248 views)
File Type: jpg sistemringkas-full1.jpg (82.7 KB, 1245 views)
File Type: jpg sistem11-full.jpg (64.3 KB, 1220 views)
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2008, 11:24 AM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Ahli Team700 Powerline Offer,


Sekiranya anda ialah pengguna produk-produk di bawah, anda perlu
pertimbangkan program yang saya usulkan ini sekiranya anda sebagai
PENGGUNA BIJAK.

Berikut adalah senarai harga produk Revell,
RevellGlobal.com

Suka atau tidak, anda perlu membelinya setiap bulan, kerana ianya
adalah keperluan penting dalam kehidupan seharian kita.

Penjagaan Diri Lelaki :
Minyak rambut, syampu, ubat gigi, sabun mandi, minyak wangi,
bedak, deodorant.

Penjagaan Diri Perempuan :
Lipstik, makeup, penjagaan kulit, syampu, ubat gigi, sabun mandi,
minyak wangi, deodorant, pencuci muka, losyen, perapi rambut,
bedak, tisu muka, tisu wanita.

Penjagaan Diri Bayi/Kanak-kanak :
Bedak, Syampu rambut, Sabun mandian,Vitamin C

Penjagaan Kenderaan :
Minyak enjin ( 3 bulan sekali), syampu kereta/motor ( 2 bulan sekali),
pembersih cermin (2 bulan sekali), pengilat dalaman (2 bulan sekali).

Minuman seisi keluarga :
Jus, kopi dan teh

Penjagaan Rumah :
Serbuk pencuci pakaian, pencuci tandas, pencuci lantai, pencuci pinggan
mangkuk, pelembut kain, penjagaan fabrik, penyembur serangga

LEBIH 300 JENIS PRODUK YANG DITAWARKAN DENGAN
KUALITI TINGGI & HARGANYA YANG WAJAR.

Testimoni ahli kumpulan Revell-Team700,
Peluang Menjadi Usahawan Berjaya

Sudah berapa lama anda pengguna produk di atas? Jadilah pengguna bijak
& dapatkan BONUS HEBAT pada masa yg sama. Anda berhak mendapat
pendapatan sampingan dengan menjadi pengguna yang setia.

Untuk maklumat lanjut, sila klik
Peluang Menjadi Usahawan Berjaya

Aktifkan kedudukan itu SEKARANG dengan membuat bayaran keahlian
kerana lebih cepat anda bertindak lebih cepat Team700 dapat membuktikan
keberkesanannya.

Sebarang persoalan, email/SMS/hubungi saya.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2008, 11:32 AM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default Mengapa Saya Menyertai Perniagaan ini?

Banyak program yang telah saya sertai samaada secara pos mahupun online. Tetapi, semuanya tidak membuahkan hasil yang diharapkan. Semasa membuat pencarian, saya bertemu dengan perniagaan MLM yang dijalankan secara online dengan konsep Autodownline.

Dimana ahli hanya perlu mempromosikan laman web yang diberikan dan perkara lain diuruskan oleh penganjur. Akhirnya saya memilih untuk menyertai Revell bersama Team700 kerana pelbagai sebab yang saya kira juga sesuai untuk anda juga. Antara sebab-sebab mengapa saya menyertai program ini ialah;

1) Syarikat Revell Sdn. Bhd yang dipilih oleh pihak Team700 adalah sebuah syarikat yang memang kukuh dan mempunyai rekod yang sangat baik. Ia telah ditubuhkan sejak tahun 1988 (kini sudah 20 tahun) dan ia memberikan saya keyakinan bahawa ia adalah satu syarikat jualan langsung (MLM) yang tulen.

Dengan itu, saya tidak ada risiko akan terlibat dengan pelbagai skim cepat kaya atau skim piramid yang bertopengkan MLM. Saya pernah membaca satu panduan yang mencadangkan bahawa kita memilih syarikat MLM yang beroperasi melebihi 5 tahun kerana ia telah kukuh dan stabil.

2) Maintain bulanan yang dikenakan adalah sangat rendah (50PV) sahaja. Lagipun, lebih 80% produk mempunyai nilai 1PV=RM1.Ini bermakna saya hanya perlu mengeluarkan modal RM50 sahaja setiap bulan. Ia sebenarnya bukan modal.. kerana barangan yang dibeli sebenarnya ialah barangan yang memang kita akan tetap gunakan walaupun kita tidak sertai perniagaan ini. Apa yang saya lakukan hanya perlu bertukar kedai sebahagian barangan keperluan kepada barangan Revell

3) Rangkaian Produk Revell yang pelbagai pada harga yang sangat berpatutan.

Dengan lebih 300 pilihan produk, memang tidak sukar untuk membuat pilihan apakah produk yang ingin dibeli. Pada saya ia tidak telalu banyak hingga menyukarkan untuk membuat pilihan atau terlalu sedikit sampaikan tak tau apa yang hendak dibeli. Harganya yang berpatutan juga menyebabkan saya rasa berbaloi untuk bertukar jenama produk.

Ini secara tidak langsung akan membuatkan saya yakin bahawa founder dan kumpulannya benar-benar serius menjalankannya dan ingin membantu ahlinya berjaya bersama-sama.

4) Saya juga boleh membuat pembelian produk secara online, dan ia memudahkan kerana produk akan dihantar terus ke rumah..tak perlu ke stokis dan caj yang dikenakan adalah berpatutan (sangat berbaloi untuk mereka yang takde masa atau takde kenderaan.. jugak jauh dari stokis)

5) Saya juga boleh semak perkembangan kumpulan saya dan prestasi setiap downline saya secara online melalui Revell Distibutor e-Office yang disediakan oleh pihak syarikat.


Walaupun saya sendiri masih beklum berkesempatan menyertai mana-mana perjumpaan ini, saya masih tetap boleh mendapatkan bantuan dan maklumat melalui forum, Y!group selain berhubungan dengan para upline yang sememangnya sedia membantu (asalkan kita ingin dibantu)

7) Selain pelbagai bantuan dan tools dari Team700, En. Norazman Shahir – founder Team700 turut bersedia memberikan sokongan dan bantuan (online dan offline) yang banyak membantu saya menjalankan perniagaan ini. Beliau juga seorang yang berpengalaman luas didalam bidang pemasaran internet sehinggga telah menghasilkan sebuah ebuku bertajuk “Rahsia Pemasaran Melalui Internet”.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-01-2008, 01:16 PM
cay3869 cay3869 is offline
Active Plus

cay3869's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,086
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default Apakah Faedah Kepada Anda

CIRI 1 : PRODUK
Mempunyai lebih 300 produk, 9 kategori barangan. Antaranya:- Penjagaan Rumah, Diri,Rambut, Kenderaan, Kesihatan, Minuman, Minyak Wangi, Kecantikan dll.

Faedah Kepada Anda?
Setiap bulan, anda mempunyai pelbagai pilihan untuk membeli produk keperluan harian tanpa perlu membeli di tempat yang lain. Gunakan untuk diri sendiri, lepas tu kongsikan kelebihan produk dengan kenalan anda. Jadilah pengguna setia produk Revell untuk mendapat manfaat berterusan (pendapatan sampingan).

CIRI 2 : HARGA
Barangan berkualiti pada harga yg berpatutan. Sebagai ahli, anda dapat diskaun sehingga 25%. Jika minat menjual, anda dapat untung runcit.

Faedah Kepada Anda?
Harga berpatutan & dapat berjimat. Memudahkan anda untuk memperkenalkan & mengajak kenalan anda menyertainya kerana semua orang mampu membelinya. Lagipun ia merupakan produk keperluan harian, setiap orang menggunakannya.

CIRI 3 : PROMOSI
Dalam bulan2 tertentu, promosi belian sesuatu produk dengan harga yang lebih murah,
program kereta percuma dan program pelancongan di dalam & luar negara.

Faedah Kepada Anda?
Promosi & Insentif ini diberikan sebagai tanda penghargaan kepada anda yang menjadi pengguna setia & berusaha bekerjasama memajukan syarikat.

CIRI 4 : PUSAT PENGEDARAN
Lebih 1,000 pusat stokis, sub stokis dan stokis mobile di seluruh Malaysia. Bahkan terdapat juga stokis-stokis di Indonesia, Singapura & Brunei.

Faedah Kepada Anda?
Memudahkan anda & rangkaian anda tak kira walau di mana berada, dapat membeli produk Revell di stokis berdekatan.

CIRI 5 : PLAN PEMASARAN
Sistem RM1=PV1. Syarat bonus 50PV = RM50-60. Bonus tiada had level. Jualan kumpulan boleh campur dua bulan berturutan. Peratus bonus tidak akan turun. Program kereta percuma & pelancongan mudah dicapai. Ada 13 jenis bonus.

Faedah Kepada Anda?
Dapat memberi pulangan hebat yang berterusan di atas usaha anda berkongsi kelebihan produk Revell dengan kenalan anda. Setiap usaha akan ada hasilnya, cuma sama ada ia cepat atau lambat. Anda sendiri yang tentukan pendapatan yang anda ingini.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-01-2008, 08:44 AM
vaquita vaquita is offline
Regular

vaquita's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Posts: 448
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bagi mereka yang baru aktifkan keahlian Team700, Tahniah kerana telah menyertai Team700.

Untuk berjaya dalam Revell-Team700, perkara pertama yang jangan sesekali diabaikan adalah buat belian setiap bulan. Kerana hasil dari belian anda itulah yang akan menghasilkan Bonus kepada anda. Walau hanya PV50[paling sikit] setiap bulan. Jadi PENGGUNA BIJAK.

Nak lagi untung, buat jualan. Kongsikan produk Revell dengan adik-beradik, saudara, sahabat, jiran, dan sesiapa sahaja di sekitar anda. Produk Revell punya kualiti tinggi dengan harga yang sangat berpatutan.

Nak lagi best untung, cari rakan kongsi. Promosikan Team700 kepada sesiapa sahaja. Ceritakan tentang bestnya bersama Revell-Team700. Ajak mereka join Team700.

Team700 sentiasa membantu setiap ahli yang mempunyai kesungguhan untuk berjaya.

Yang paling penting, ingat perkara pertama untuk berjaya dalam Revell-Team700:
MENGGUNA [ Gunakan produk Revell setiap masa].
Reply With Quote
  #9  
Old 12-01-2008, 08:52 AM
vaquita vaquita is offline
Regular

vaquita's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Posts: 448
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Berikut sedikit info tambahan bagi yang hendak
ambil peluang. Sedikit perkongsian dari Ashikin dan cara berfikir
yang sepatutnya bagi seorang usahawan atau sesiapa yang serius ingin
berjaya.

.................................................. ...................

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan seperjuangan sekelian,

sepertimana ramai yang tahu, saya kini sudah menetap di tg malim.
so, tempat baru kan.. saya kena bina rangkaian disini. saya kena
fikirkan cara yg terbaik, paling jimat kos untuk kembangkan
perniagaan saya di sini .

bagaimana saya nak hebahkan, saya adalah stokis revell?bagaimana
saya nak hebahkan saya ada produk kesihatan dan produk2 yg fantastik?

jiran2 pula ramai india dan cina, so blom sempat lagi mengenali
jiran2 lain... dan nak edar flyers ke mailbox, sini byk rumah teres
dan rumah kg. mana ada apartment mcm di kl, yg kita boleh selit
flyers dlm mailbox aje... takkan saya nak jalan kaki gi satu rumah
ke rumah..ish jenuh tuuuu...

jadi saya telah mendapat satu idea... i.e. apa kata saya selitkan
dalam suratkhabar? tapi bagaimana?

maka saya telah bertanya dengan tokei kedai runcit di kwsn rumah
saya ni, sape htr paper kat dia? dia kata..dia pi ambik sendiri di
pusat pengedaran paper kwsn ni...

aha.....

maka saya pun pegilah ke pusat pengedaran paper kwsn sini, dan saya
tanyakan kalu nak selit iklan berapa dia kira? dia katasehelai 5
sen..

maka saya telah meng-copy risalah TM trace mineral saya ini (lihat
attachment) sebanyak 300 keping. dan bg kat tokei pusat edaran paper
tu... dan saya minta selitlkan dalm akhbar bahasa melayu...

keesokan harinya... alhamdulillah... dlm masa 2 hari ini, 3 org
sudah menelefon untuk mencuba produk yang hebat itu... dan seorang
telah dtg membeli 2 btl TM. dan ada 2 lagi pemanggil dr ahli revell
ingin membeli produk2 revell.. sebab mereka sudah jd ahli, cuma
tidak tahu kat mana nak dpt barangan revell...

insyaAllah dari 3 org customer ini, saya akan cuba BIAK-kan..
menjadi 30 , kemudiannya 300 dan kemudian nya 3000 dan seterusnya..
dengan kuasa duplikasi dan the power of word-of-mouth
marketing... INSYAALLAH...

jadi apa yg saya nak kongsikan disini ialah... jika ada antara anda
punyai situasi mcm saya... boleh lah mencuba kaedah ini. kecik tak
keluar besar tak mari, kos fotostet berapa sgt.. carik lah kedai yg
offer satu 4 sen ke.. 5 sen ke..

kalu di kl, flyers ni org dah naik nyampah dah.. tengok aje, tak
baca pun.... org akan BUANG.. tapi di kawasan luar bandar.. keadaan
dia mungkin lain sket... sebab jarang dpt iklan spt yg kita buat ni.
yg ada mungkin iklan jualan murah pasaraya di pekan tersebut aje....

so, bg yg nak cuba...silakan mencuba! saya sarankan anda tanyalah
kedai runcit, atau kedai jual paper tempat anda, dimanakah atau
dengan siapakah mereka mendapat bekalan suratkhabar. biler ada
pembeli, pastikan anda berikan mereka leaflet TM, pinjam kan cd demo
produk, showcase atau buku katalog. mungkin setelah melihat
keberkesanan produk dr cd demo produk, mereka berminat mencuba
produk lain pula... atau jika mereka ingin tambah pendapatan,
galakkan mereka menjadi ahli dan sub stokis...(ehem.. kalu tak pasti
part yg ni hubungi saya)

bersama ini saya sertakan flyers TM yg saya buat sendiri... anda
boleh lah edit dan letak nama dan no tel anda pula. dan yg
penting.. SENDIRI SUDAH MENCUBA dan AMALKAN TRACE MINERAL DROP...

p/s: flyers saya tu.. dimulakan dengan pg2, so kalu anda print depan
belakang, tak ada bezalah ye..

salam sukses!

Bahan promosinya boleh didownload di
http://www.digital-reader.com/soho/TMFlyers.doc

Just tukar dengan maklumat masing-masing
Reply With Quote
  #10  
Old 12-01-2008, 10:52 AM
vaquita vaquita is offline
Regular

vaquita's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Posts: 448
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tiada orang yang gagal di Revell cuma anda mungkin masih belum bermula! UBAH JENAMA,TAMBAH PENDAPATAN. Kita Revellkan satu Malaysia !!!

http://www.youtube.com/watch?v=XRoVsI2y1SI
perfume revell. Org buta, bisu, sengau boleh buat sale sampai rm2ribu sebulan dgn jual perfume sahaja. Sorang Engineer buat jualan perfume 20k sebulan dan dpt program kereta.
Budak U buat sale 5k sebulan dgn jual perfume sahaja.
Boleh bawak sembahyang.

http://www.youtube.com/watch?v=mP_IWkI5qcc
lotion peach vit-e (codec6a)
utk tangan, kulit, muka.
Kena minyak, air panas boleh sapukan.
sapu seluruh badan nyamuk tak gigit.
Lintah tak gigit.
Kalau baby ada ruam, sapukan lepas mandi.
Dibuat dari minyak kelapa sawit dan susu kacang soya.
Boleh bawak sembahyang.
Peach Moisturizor Lotion - Amat sesuai untuk menghindarkan ruam lampin pada bayi anda. Baunya harum dan harganya RM7.00 sebotol. Gunakan lotion ni semenjak baby baru lahir sehingga sekarang. Insyaallah tak ada ruam lampin.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump