Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-02-2008, 11:49 AM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Monavie Malaysia Sdn. Bhd. (853287-H)( AJL931796) - www.monavie.com

Assalamu'alaikum dan salam 1MALAYSIA.

Saya ingin mengambil kesempatan ini utk memperkenalkan syarikat MLM yang saya nampak mempunyai masa depan yang cerah untuk kita sama-sama membina pendapatan.

Saya dan ramai lagi yg telah menjalankan perniagaan ini sebelum ia dilancarkan di Malaysia dan telah terbukti produknya amat berkesan & pembayaran bonusnya memang tinggi.

Kepada semua forumer/kawan-kawan di sini saya ingin mengajak anda semua untuk sama-sama menyertai MONAVIE sambil kita membina sebuah perniagaan yang cukup hebat di dunia MLM sekarang.

Alhamdulillah Monavie sudah boleh beroperasi di Malaysia mulai 25 Januari 2010 dan secara rasmi akan dilancarkan dengan penuh gemilang pada 27 April 2010.

Sementara di peringkat SOFT LAUNCH ini segeralah ambil peluang untuk menjadi yg terawal sepertimana saya sendiri telah join sejak Febuari 2008 di Singapura.
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"

Last edited by GT; 25-03-2010 at 09:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-02-2008, 12:35 PM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default


RM168/750ml(25 servings)
Intro OFFER RM150 incl. delivery
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"
Reply With Quote
  #3  
Old 19-02-2008, 08:42 PM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default



Seven Reasons to take Monavie

* Antioxidants
* Calcium
* Lower Cholesterol Levels
* Macro minerals
* Low glycemic index
* Increased energy
* High celadrin levels
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"
Reply With Quote
  #4  
Old 19-02-2008, 09:14 PM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Testimony



Testimony
1) I think the Monavie fruit juice also play a very important role.
This blend of 19 power-packed superfruits cured my serious backache in just 3 weeks time!
And i dont have to sleep with my sleeping pill for 1 month already.
This fruit juice is amazing! I can feel myself are healthy from within now..

2) My mum used to have serious neck and shoulder pain for many years..
She need to go for acupuncture every week.
After taking it for 3 weeks, her problem totally solved!
Itís a real amazing powerful fruit juice.
I have a friend study in US,she told me Monavie is the top health product in US, its famous .
Btw,it convince me because i saw the testimonial video from youtube.com.

3) For the Monavie juice, initially have to drink 4 oz a day to treat a problem.
1 bottle will only last for a week. For treatment purpose,it needs at least 1 box to see good result.
But you do have a very good sleep after drinking 2 oz each time.
Its excellent for those who has sleeping problem due to stress..
Its a very healthy organic power pack fruit juice.
Its a wonderful superfood for anti-aging purpose.
I have a girl friend found that her fine lines around her eyes were gone
after consuming this juice for 2 years !
Its better than eye cream!



youtube.com/watch?v=Tvgw_jceqZg
kalau youtube ni tak boleh tengok, kat bwh ni linknya ya
yg sengaja dibuangkan huruf y pada youtube
outube.com/watch?v=Tvgw_jceqZg
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"
Reply With Quote
  #5  
Old 19-02-2008, 09:29 PM
His777ham His777ham is offline
Active Member

His777ham's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

rasa menatang monavie nie sedap ke..aku nengok kebanyakn ubat minum minum nie rasanya..x sedap...
Reply With Quote
  #6  
Old 20-02-2008, 02:49 PM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default ape rasa monavie

Quote:
Originally Posted by His777ham View Post
rasa menatang monavie nie sedap ke..aku nengok kebanyakn ubat minum minum nie rasanya..x sedap...
jus monavie ni ok rasanya masam2, mcm fruit punch.
u pernah rasa INTRA atau XANGO?
Intra boleh terasa manis dia, xango lebih masam drp monavie.
kira monavie kat tengah2 ler drp 2 jus tadi,
yg penting tak ade masalah utk diminum, anak saya umur 2 tahun boleh minum jus ni

kalau u nak bandingkan JUS dengan syrup ubat batuk atau pati2 ikan haruan/gamat ke mmg ler jauh berbeza.
Air pati ikan haruan tak lalu, ape lagi gamat.
Gamat healin aje ok.

Ini kategori jus buah-buahan, 19 jenis buah
Melainkan u mmg tak suka any fruit juice, tak dapat den nak bantu.
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"
Reply With Quote
  #7  
Old 20-02-2008, 03:03 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,662
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Marketingplan? binary? unilevel? trinary? apa webnya? bila lancar?
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #8  
Old 20-02-2008, 05:29 PM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
Marketingplan? binary? unilevel? trinary? apa webnya? bila lancar?
sabar sabar, belum masuk m'sia lagi, sekarang ikut s'pore.
mcm Xango mula2 dulu.
boleh join membership ikut singapore


sila ke laman web di bwh
www.r3global.com
http://www.brighart.com
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"
Reply With Quote
  #9  
Old 21-02-2008, 06:12 PM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default



Monavie ialah jus gabungan 19 jenis buah-buahan
Kandungan utamanya ialah Acai Berry daripada Acai Palm(jenis2 pokok kelapa)
Byk terdpt di hutan Amazon, Amerika Selatan, Brazil dan Peru
Buah Acai ni kecik, bulat dlm 1 inci macam anggur, warnanya deep purple
Di sana acai dijadikan pelbagai jus, sorbet, dan ice-cream
Kecik2 cili padi, khasiatnya tersangatlah byk!

* Boosts energy levels
* Improves digestive function
* Improves mental clarity/focus
* Promotes sound sleep
* Provides all vital vitamins
* Contains several important minerals
* Is an extremely powerful free radical fighter
* Acai has very high levels of fibers
* Cleanses and Detoxifies the body of infectious toxins
* Strengthens your immune system
* Enhances sexual desire and performance
* Fights cancerous cells
* Slows down the aging process
* Promotes healthier and younger-looking skin
* Alleviates diabetes
* Normalizes and regulates cholesterol levels
* Helps maintain healthy heart function
* Minimizes inflammation
* Improves circulation
* Prevents artherosclerosis
* Enhances visual acuity
* Relieves arthritis pain
* Helps to clear skin of warts
* Reduces the occurrence of seizures
* Helps to reduce physical injuries & speed up recovery
* Helps stabilize normal blood sugar levels
* Helps improve patients suffering from leukemia
* Fights general depression
* Supports weight loss
* Improves upon your overall physical strength

Bagi yg ada masalah susah tidur/tak boleh tidur/tidur tak nyenyak (kerap terjaga)
minum Monavie 30ml pertama dah boleh rasa keberkesanannya.
Stress juga boleh menyebabkan gangguan tidur,
minumlah Monavie utk bantu anda relax kan diri

Sakit sendi lutut, tengkuk, leher, pinggang dan sendi-sendi yg lain,
dalam 2-3 hari dah beransur lega.

Bengkak/Lebam/Terseliuh cepat sembuh secepat 60ml-120ml pertama.

Cadangan minum Monavie
30ml pagi, 30ml malam - utk kesejahteraan umum
60ml pagi, 60 ml malam - utk tujuan rawatan

Boleh diminum oleh semua golongan tua/muda kanak2 lelaki/wanita
ibu mengandung & menyusukan anak
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"
Reply With Quote
  #10  
Old 25-02-2008, 09:20 AM
farmasi farmasi is offline
Active Member

farmasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Posts: 1,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

www.19in1.com
__________________
e-Farmasi : Farmasi Maya Anda
qaradhawi kata dalam al-halal wa al-haram fi al-islam, "Tidak boleh dikatakan sesuatu itu haram kecuali wujud nas yang sahih subut dan sareh dilalah dalam menyatakan pengharamannya. adapun lemah subutnya, atau sahih subutnya, tetapi tidak sareh pengharamannya, maka hendaklah dikekalkan kepada hukum harus"

Last edited by VAMP; 25-11-2011 at 07:57 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
mlm

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump