Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-02-2007, 12:51 PM
nashrie nashrie is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Hai-O Marketing Sdn Bhd (242478-M ) (AJL93033) - hai-omarketing.com.my

Peluang untuk mencapai pendapatan LIMA atau ENAM angka dalam bulan pertama join !!!!

Bukan khayalan... bukan bohong.... Anda tidak akan di biarkan keseorangan... Pulangan di jamin 100% ....... Yang paling penting, tak pernah ada yg muflis setakat ini.. Malah semakin ramai bergelar USAHAWAN JUTAWAN

Sertai TEAM kami.......

Bukan skim cepat kaya...
Bukan pyramid sistem...
Bukan internet business..

Ini adalah satu program MLM yg berlesen... TETAPI.... bukanlah MLM yg konvensional yg macam MLM-MLM yg dulu-dulu tu... ini MLM yg kita akan main secara pasang kaki... macam kita main SC, EA, AbbFund, theworldpix dll.

Upline group ni mmg power.. Guarantee first month pulangan 5 angka...



Plan yg hebat ... tiada tandingan....

Sekadar bertanya tiada salah... Hubungi kami di 017-9709966. Call or sms...


Sekali lagi... HANYA untuk yg BERANI.........
p/s :- sesetengah org tak suka MLM.. so aku nak clear the thing dulu.. tapi ini bukan sebarang MLM... MLM Alaf Baru... tak yah nak pikir pasal point-point ie; PV or BV..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-02-2007, 01:03 PM
memorex memorex is offline
Newbie

memorex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Location: Perai, P.Pinang
Posts: 35
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashrie View Post
Peluang untuk mencapai pendapatan LIMA atau ENAM angka dalam bulan pertama join !!!!

Bukan khayalan... bukan bohong.... Anda tidak akan di biarkan keseorangan... Pulangan di jamin 100% ....... Yang paling penting, tak pernah ada yg muflis setakat ini.. Malah semakin ramai bergelar USAHAWAN JUTAWAN

Sertai TEAM kami.......

Bukan skim cepat kaya...
Bukan pyramid sistem...
Bukan internet business..

Ini adalah satu program MLM yg berlesen... TETAPI.... bukanlah MLM yg konvensional yg macam MLM-MLM yg dulu-dulu tu... ini MLM yg kita akan main secara pasang kaki... macam kita main SC, EA, AbbFund, theworldpix dll.

Upline group ni mmg power.. Guarantee first month pulangan 5 angka...



Plan yg hebat ... tiada tandingan....

Sekadar bertanya tiada salah... Hubungi kami di 017-9709966. Call or sms...


Sekali lagi... HANYA untuk yg BERANI.........
p/s :- sesetengah org tak suka MLM.. so aku nak clear the thing dulu.. tapi ini bukan sebarang MLM... MLM Alaf Baru... tak yah nak pikir pasal point-point ie; PV or BV..
citer lah plan macamana dia bayar % nya?
Reply With Quote
  #3  
Old 26-02-2007, 01:18 PM
StanNero StanNero is offline
Super Active

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,415
Thanks (Received): 153
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

heheh hai o marketing.. jual corset.. nak sedap ko main 20 K// carik 2 3 org dah cukup .. hehe

membe ako ada yg main benda nie..memamg ramai dah jutawan.. tapi nak carik donline yg sanggup labur 20 yg susah.. xsilap ako la harga mcm tu apapaun memang lebih 10 K la xsilap.. hehe
Reply With Quote
  #4  
Old 26-02-2007, 01:39 PM
nashrie nashrie is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by StanNero View Post
heheh hai o marketing.. jual corset.. nak sedap ko main 20 K// carik 2 3 org dah cukup .. hehe

membe ako ada yg main benda nie..memamg ramai dah jutawan.. tapi nak carik donline yg sanggup labur 20 yg susah.. xsilap ako la harga mcm tu apapaun memang lebih 10 K la xsilap.. hehe
betul....
kalau kena cara.. balik modal 2 bulan jer... selain corset, water filter mmg jalan...
Reply With Quote
  #5  
Old 26-02-2007, 01:41 PM
nashrie nashrie is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by memorex View Post
citer lah plan macamana dia bayar % nya?
aku mmg boleh copy paste plan dia.. tapi susah nak paham kalau tak explain secara lisan...

ermm.... nak tau lebih lanjut.. boleh hubungi no yg tertera kat first posting...
Reply With Quote
  #6  
Old 20-06-2007, 11:20 PM
ariffzaidani ariffzaidani is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hai-o??? Member aku pernah kena,,, Kena bayar dekat rm20000 untuk dapatkan penapis air tu.. Group ni buat skim.. Beli banyak2 tapi barang ada yang tak cukup.. Ada yang dapat separuh.. Pastu Bonus dapat bulan pertama je,, Kalau tak cari orng memang habuk pon tak dapat pada bulan kedua.. memang syarikat ni bukan skim cepat kaya.. tapi cara diorang buat ni macam main duit.. tu yang salah tu..

http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=binaharta
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2007, 11:20 AM
heryboy heryboy is offline
Active Plus

heryboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2007
Location: SEPANG
Posts: 4,983
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kena aktif menaja tu..sbb konsep dlm biz hai-o ni adalah MLM...org atas nak up pgkt...maka dwline kena sama2 aktif la...
__________________
jom hubungi 0166978528 sms/whatsapp
Reply With Quote
  #8  
Old 11-07-2007, 11:50 AM
gengjawa gengjawa is offline
CG Top Poster Club
XM Official
Introducing Broker

gengjawa's Avatar

 
Trader Rating: (54)
Join Date: Dec 2006
Location: www.signalsmsforex.com
Posts: 33,090
Thanks (Received): 200
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kena maintain bulanan rm500 xsilap wak tuk dpt bonus dia nie.

Last edited by gengjawa; 11-07-2007 at 11:55 AM..
Reply With Quote
  #9  
Old 26-07-2007, 12:25 PM
evilgoodguy evilgoodguy is offline
Active Plus

evilgoodguy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Location: jb to kota tinggi
Posts: 4,306
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gengjawa View Post
kena maintain bulanan rm500 xsilap wak tuk dpt bonus dia nie.
nak kena rajin ...nak kena cari downline yang sanggup labur rm20k...klau dlm sbulan dpt cari downline sebanyak 20 yang sanggup labur rm20k mmg laa dah balik modal....ni dia jual barang ngan jual sistem sekali laaa....sama cam lampu berger tu laaa
Reply With Quote
  #10  
Old 07-08-2007, 01:02 AM
elite4096 elite4096 is offline
Ejen CNI paling menggelabah
terdesak nak cari downline - Amatuer boy - Fikiran singkat

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 460
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

modal RM20k tu besar sangat, pengsan 3 kali belum tentu orang yang MALAS nak cari downline bleh berjaya dapat income. Tapi kalau modal RM70 tu senang sangat nak dapat income... tu pun ramai yang pikir 3x sebab tak paham...

kalau rasa RM70 lagi senang, buat je... dan
kalau rasa berani sangat nak guna modal RM20k tu, buatlah... tapi kalau gagal takdak jaminan, sebab MALAS.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump